Racek napsal:
Mam presne ten na kterej se ptas. Je to super. V Decathlonu ho meli za cca 1300kc. Tento rok jsem ho mel v Albanii a pecka. To baleni je pomalejsi nez rozlozeni,ale porad je to milionkrat rychlejsi nez zabalit normalni klasickej stan. Na motorce je vetsi,ale zabalit tam jde.
Jak je to s prostorem uvnitr ? Mam zkusenosti kdyz vyrobce udava ze je stan pro dva, sotva tam mam misto pro sebe a dalsi kramy k tomu.. hadry , boty, helma , a dalsi propriety..
No já si myslím že když tam vejdu já tak Ty tam vejdeš určitě.i když nevím kolik toho taháš sebou
Sebou taham krome beznych veci i par plechovych piv , podle toho kam a na jak dlouho jedu . Napr.do Iranu jsem jich vezl 15, ale na hranicich jsme jich s Dufinem pulku vyžahli.. Ale uklidnil jsi me,asi do nej pujdu..
Upravil bluesbery dne 03.01.2015 20:55
Prostorove bohate staci. Mam 193cm a v klidu se tam natahnu i s nafukovaci karimatkou.spal jsem na prostredku a z obou stran jsem mel v pohode naskladany veci z kufru,tankvak boty helma,hadry na moto. Jeli jsme 5ti clena skupina z toho jen jeden mel normalni stan a vsichni uz jsme davno varili nez on to vubec postavil.
...viděl jsem francouzský důchodce v kempu na Korsice, večer postaveno kuwa rychle, ale ráno byli středem pozornosti, neb to nesložili ani s návodem v ruce, takže asi třeba vyzkoušet i složení
v Decathlonu, kde to prodávají hooodně, to mají chlapci nacvičený a vypadá to dobře, nicméně za sebe bych nějak měl pocit, že to kolo na moto budu skládat hůře. mj. stan pro tři http://www.e-husk...4-cervena/, jsem před bouřkou postavil vč. kolíků za cca 4 minuty
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...viděl jsem francouzský důchodce v kempu na Korsice, večer postaveno kuwa rychle, ale ráno byli středem pozornosti, neb to nesložili ani s návodem v ruce, takže asi třeba vyzkoušet i složení
v Decathlonu, kde to prodávají hooodně, to mají chlapci nacvičený a vypadá to dobře, nicméně za sebe bych nějak měl pocit, že to kolo na moto budu skládat hůře. mj. stan pro tři http://www.e-husk...4-cervena/, jsem před bouřkou postavil vč. kolíků za cca 4 minuty
Dá se to tak stihnout, ale pro situace kdy chčije a fičí krutý vítr, bych ten sekunďák docela ocenil. Nechám si ho někde předvíst a pak se uvidí..
Honza_BMW_VW napsal:
Dá se to tak stihnout, ale pro situace kdy chčije a fičí krutý vítr, bych ten sekunďák docela ocenil. Nechám si ho někde předvíst a pak se uvidí..
...to souhlasí. sice jsem si v tom spěchu propíchnul kolíkem sněhový límec, ale to přežiju
V Decatholnu mají různé velikosti od j osoby po rodinné verze s dvěma ložnicemi, předvedou Ti to. Tak úspěšný výběr a pevné nervy při skládání.
www.jantruhlar.cz
Na Korsice tyto stany používají jako zálohu na refuge a jsou tam vidět na každém rohu. Bohužel jsem jich viděl pár pěkně roztrhaných od větru. Pro mě důvod nebrat.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
vlastimil napsal:
To já jednou viděl chlapa když mu přejel hlavu parní válec.Ani nepíp....
Asi tak!
Kdo byl nekdy u Baltu, vi jak tam fouka a chcije. S timhle stanem nebyl jedinej problem! Vlastne jo, byl. Desne mne s nim sral kamos, co vecer davno lemtal pivo a cpal se nudlema, zatim co ja se trefoval tyckama do direk a hledal koliky. Rano jsem musel vstavat driv, abych ten svuj kram zase slozil zatim co on se vrkal demonstrativne plynem... Ale jinak nemel chybu
Upravil BURE dne 04.01.2015 09:21
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
vlastimil napsal:
Asi tak!
Kdo byl nekdy u Baltu, vi jak tam fouka a chcije. S timhle stanem nebyl jedinej problem! Vlastne jo, byl. Desne mne s nim sral kamos, co vecer davno lemtal pivo a cpal se nudlema, zatim co ja se trefoval tyckama do direk a hledal koliky. Rano jsem musel vstavat driv, abych ten svuj kram zase slozil zatim co on se vrkal demonstrativne plynem... Ale jinak nemel chybu
....hele, mě se ten princip taky líbí a na argumenty lidí, co to používají slyším, (notabene když se to dá fakt sehnat za 1300 Kč). Dřív jsem pro pocit bezpečí z inzerovaných tisíc mm vodního sloupce "musel mít" stan za násobek ceny Quechuy, ale když mi loni v první noci na dovolené v průtrži protekl, pochopil jsem, že má holt svoje leta za sebou a je to jen spotřební věc... Ty stany na Korsice to asi fakt neměly lehký, jestli tam stály ve větru celou sezónu...
PS: Vlastimile, upřímnou soustrast, musí být těžké v sobě nést ten pocit, žes mu nemohl pomoci.
Melizoy přiložený následující obrázek:
[124.33Kb]
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Chlapi já byl na Korsice 5x na motorce a2x autem na GR20 (nikdy jsem ji nedal celou,na to jsem moc tlustý a líný.Vždy jen kousek)Melizoy má pravdu že to tam stojí na každém rohu,jenže to tam stojí už několik let....
vlastimil napsal:
Asi tak!
....hele, mě se ten princip taky líbí a na argumenty lidí, co to používají slyším, (notabene když se to dá fakt sehnat za 1300 Kč). Dřív jsem pro pocit bezpečí z inzerovaných tisíc mm vodního sloupce "musel mít" stan za násobek ceny Quechuy, ale když mi loni v první noci na dovolené v průtrži protekl, pochopil jsem, že má holt svoje leta za sebou a je to jen spotřební věc... Ty stany na Korsice to asi fakt neměly lehký, jestli tam stály ve větru celou sezónu...
PS: Vlastimile, upřímnou soustrast, musí být těžké v sobě nést ten pocit, žes mu nemohl pomoci.
Cizí neštěstí neboli.Ale potěší....
Upravil 3axap dne 04.01.2015 13:32
Stan i spacak jsou spotrebak. A za tech 1300 do nej pujdu asi taky. Fakt jsem loni zavidel. Navic mi baleni trva jak lacnymu sra.ni...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
ahoj, ja mam dva , prumer disku 80 a druhej nejmensi 40 na moto nebo do letadla vozim ten mensi (ono mu nevadi kdyz z nej udelas oval a pak ho das i do kufru) ze zenou mu rikame tulici a pro nas uplne v pohode velikostne. Vecne mokre skotsko jsme prezili v pohode. Jinak ten vetci mam ted novej ve verzi air a ma uz slusne odvetrani narozdil od starsiho modelu ale ten starsi model se zase lepsi skladal.
Já jdu hoši letos do Pinguinu Storm, nakratěj i hole na míru kufru. Léta jsem jezdil s Jurkem Cyklo Velo 2 a musím říci velká spokojenost, udělám změnu
http://www.webareal.cz/gs-adventure-cz/eshop/4-1-Outdoor-a-camping/59-2-Stany/5/1307-STORM-3-DURALU
Upravil tomaspelant dne 06.01.2015 16:42
tom3
Ahoj jeto 2" sekundak pro jednoho a ted ho Merim a koukam ze jsem trochu Kecal ja mam ten pasek stazenej do oválu takze ma 38cm jinak navolno ma 53cm mam ho tak aby se vešel do kufru.
to: tomapelant: pokud ti nejde o podlážku pos střechouu vchodu, tak mrkni na stan Pinguin Tornado 3 duralu, je za stejné prachy a vnitřní prostor je mnohem větší