to viem. preto sa pytam lebo tam pisu v nazve aj hmlove. a na foto co tam ma vyzera ze su dialkove ako pises. vdaka
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
Hosani bacha berte jen od overeneho zdroje, ja tyhle svetla testoval loni na podzim a vsechny 3 sviti uplne hrozne v porovnani s tim co tam mam ted (taky cina vsak vite ktery), takze pokud tyhel sviti super tak objednavat jen u toho borce
Upravil schrek dne 26.01.2015 13:16
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Zkoušeli jste někdo jak ty světla svítí? zdali to vytvoří nějak rozumně rozptýlené světlo, nebo to jsou jen dva body? Případně jaké jiné s dobrým rozptylem?
To porovnání, třeba s normálním dálkovým, by mne také zajímalo.
Je tam jeden čip U5, tedy max asi 800 lumenů (při 10W), když to jede na plný výkon.
Reálně naměřeno 8.75 VA(ne W!), takže to bude mít tak 5W, tedy asi tak jak 20W halogenka.
Podle fotek to svítí do úzkého kuželu, takže v ose to může svítit dost, ale nebylo by to asi použitelné ani jako denní světlo (to má požadavky na určitý rozptyl).
Zkus to postavit proti stěně v noci a s foťákem v manuálním režimu (se stejnou clonou, čase a citlivostí) vyfoť přídavné a pak ostatní světla.
haus1 napsal:
Mate nekdo tip na nejakej slusnej zatesnenej prepinac, kterej by sel k tem svetlum pouzit?
KOUPIL JSEM KLASICKEJ PACKOVEJ NA TO GUMOVOU KRYTKU A CELEJ SPODEK ZATAVIL DO SMRSTOVACKY, celkove tak cca 50,-
Upravil omar71 dne 30.01.2015 11:42
Upravil 100bubu dne 30.01.2015 13:08
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
já ještě myslel udělat fotku se stejným nastavením foťáku jak svítí normální (původní, od výroby vestavěné) světlo.
Pak by se dala porovnat intenzita světla i vyzařovací úhly.
Můžeš to prosím udělat ještě pro dálkové a potkávací světlo motorky?
no nechce sa mi teraz moto vytahovat jenom kvuli fotce. časem ael doplnim
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Ahoj, mám stejné lampy akorát nevím kde zapojit, mohl by jsi mi prosím poradit případně i s foto? Vypínač mám na motorce od koupě origo a relé tam je někde taky. Naašel jsem nějaké dráty, připojil, ale nehraje to tak nevím. Mám GS 1200 ADV 2006. Díky