bluesbery napsal:
To Milan : Já bych vyrazil okamžitě i když je venku trochu mlha. Teda chci říct, že v každém případě vyjedu nejpozději do hodiny.
ok pišu si tel ovu se na cestě jak je na slovácku ????????????
Před chvílí jsem dorazil z vyjížďky, nejdřív jsem se vydal do Kyjova (taky přes Bohumilův Věteřov), pak se mi ozval Prezi a vyrazil jsem za nímn do Beskyd, kde jsme měli sraz. Pěkně jsme je prošmějdili, stálo to za to, teplota 5-10 st. azuro. Dnes celkem 320 km,jsem spokojen
zdarec no tel jsem si sice opsal ale papírek sem nechal doma no co na to říct )
jo bylo krásně až na to že jsem čekal prvně na jednoho hrdinu kterýmu do toho něco vlezlo pak jsem se přesunul do rakvic zdravím Zdenála -zahřálo se ti to vubec na tom kousku kde sem si zase počekal abych se dozvěděl že to kam chcu jet je moc daleko tak že jsem vyrazil sám po jižní hranici a návrat pak přes rakousko zpět . ale koukám že tu je pár nezazimovávaču tak to asi nebude poslední akce letos
no co na Soldnu jsem se v srpnu ve 3stupních brouzdal ve sněhu tak proč ne na moravě
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Dnes narychlo spáchaná nádherná podzimní vyjížďka s kamarády "křížemkrážem po okolí" - okolí Dukovan, Náměště, Třebíčsko, Dalešice, Mohelská hadcová step apod.. Škoda, že bohumil měl fachčící den - přišel o výbornou grilovanou klobásku.
Dnes jsem to asi trochu prehnal .. V 10 hod dopoleden za trvalého mrholení, jsem vyrazil za Prezim a Tomašem na Slezskou Hartu, společně jsme na místě zvládli obídek a o 20km dál letmou návštěvu mé dcery v dostihové stáji Světlá Hora (Železník a spol..) Pak jseme se rozdělili a moje cesta do Žďáru n.S. odsud do Uh. Brodu pak vedla hlubokýmy a těžce prostupnými bory (bo jsem (chuj) zadal do GPS "nejkratší trasu" . Nakonec jsem v tom posraným lese málem zůstall (mít obuté špunty, nebyl by skoro problém..), naštěstí jsem potkal 2 komboje na koních a ti mě z lesa vyvedli.. Zkrátím to - dnes celkem 525 km, dojezd v 19 .00 Sqělá akce.. !!
Upravil bluesbery dne 02.11.2008 00:24
...tip na rychlou akci pro sever Moravy. Přikládám pozvánku od "Motomamky Hanky" :
"Neděle 16.11.2008 Ukončení sezony a položení základního kamene nového Motobaru
Sraz na Střelnici v Bílovci Opavská ulice.Začátek odpoledne v 16. hod pojedeme položit základní kámen do Bravantic na nový Motobar a pension budeme rádi když budete u toho. V 17. hod lampionový průvod v parku za Střelnicí vemte sebou děti bude se jim to líbit. Večer párty v sále, nebo venku podle počasí hudba soutěže a pokec ukončíme sezonu abychom jí mohli hned na jaře otevřít. Těšíme se na vás i když nemáme Motobar tak tradice nám nikdo nevezme. Přeji krásný podzim. Motomamka Hanka a personál restaurace na Střelnici"
...za chvíli jdu jezdit,tak se tam taky na chvíli "protáhnu"