Když jsem uviděl tu fotku, tak jsem si hned vzpomněl na DOCův cestopis z Jordánska. Jak takovej pouštní crash vypadá tam kluci hezky natočili: Odkaz na video
Hlavně, že mu Honzovi nic nejni.
Upravil Stewe dne 07.01.2015 05:45
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
Když jsem uviděl tu fotku, tak jsem si hned vzpomněl na DOCův cestopis z Jordánska. Jak takovej pouštní crash vypadá tam kluci hezky natočili: Odkaz na video
To vypadá nepříjemně.. Stalo se mu něco nebo byl jen v šoku??
per aspera ad astra
Si prave rikam ukopnout tu antenu a zustat mu tam noha tak muze jet dom , ale myslim si ze pokud je to EWS tak ji neukopnul jen se tim padem dodrbala , jelikoz tam zas pristup moc neni
jestli je to opravdu ono tak me to bude mrzet dlouho, sem Jarousovi chtel ric ze jim pujcim tu svou a pak sme na to zapomel.
vozim ji od urcite doby porad kamkoliv pam to ve vercajku jelikoz se mi to muze vysrat kdekoliv
Upravil schrek dne 07.01.2015 10:39
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Stewe napsal:
To vypadá nepříjemně.. Stalo se mu něco nebo byl jen v šoku??
Ahoj, tady máš cestopis, stojí opravdu za to si ho přečíst. CestopisGSA 1250 Rallye 2024
Pr takovym padu jde urvat snadno. Ja na ni nastesti pri kotrmelcich urval jen tu krytku na ni zalili jsme to necim nevim cim a funguje doted
vozim ji od urcite doby porad kamkoliv pam to ve vercajku jelikoz se mi to muze vysrat kdekoliv
By mně zajímalo na co to tam máte to EWS když se to furt se.e
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
servisak, schrek atd: No jo, fakt je v háji anténa EWS. Kopnul do toho asi jak letěl a přestalo to fungovat.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
schrek napsal:
Si prave rikam ukopnout tu antenu a zustat mu tam noha tak muze jet dom , ale myslim si ze pokud je to EWS tak ji neukopnul jen se tim padem dodrbala , jelikoz tam zas pristup moc neni
jestli je to opravdu ono tak me to bude mrzet dlouho, sem Jarousovi chtel ric ze jim pujcim tu svou a pak sme na to zapomel.
By mně zajímalo na co to tam máte to EWS když se to furt se.e
Na F800GS jeste nevim o zadne u ktere by se to vysralo ale u 1200GS vim uz o 3 ted uz o 4
Čeština můj koníček
TomasTT napsal:
servisak, schrek atd: No jo, fakt je v háji anténa EWS. Kopnul do toho asi jak letěl a přestalo to fungovat.
Ta kravo ta to me fakticky sere, ja hlava derava!!!!!!!!!
Upravil schrek dne 07.01.2015 11:33
Čeština můj koníček
Zírám na některé škodolibé komentáře. To se přeci může stát každému, nevidím v tom žádnou ostudu. Myslím, že ti co to jedou teď to fakt na motorce baví.
Já to taky nevidím jako tragédii. Myslel jsem nicméně, že Hana, která provozuje řadu let offroad cestovku a má s tím fakt bohaté zkušenosti, nachystala nějaký set náhradních dílů, které by se jim mohly hodit. Možná je to náhoda a nestává se to tak často. Já to nikdy v reálu neviděl. Na starých (prvních) F800GS ano, tam to odcházelo samo od sebe. Ale na 1200GS jsem viděl šílený pády, utrhaný rámy s kokpitem, budíky venku atd ale EWS v pohodě. Je to tam docela schovaný. Fakt nechápu, jak to dokázal. Holt smůla. Blbý je, že tam je všechno na dlouhý lokte a nikdo není ve stresu, když něco dorazí o pár dnů později nebo o týden. Ale oni mají napnutý termíny, Liška už den po návratu někde hraje atd.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
treba tim jak padal drbunl do navigace, ta se poroucela do mist anteny EWS no a nestesti je na svete
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Tome to je jasny, prave ze je to schovany. A uprime mylsle jsem taky ze Hanka bude mit nejaky ten set dilu. Jinak ja mam opacnou zkusenost, jeste neznam ve svem okoli F800GS, ktere by to odeslo a je tu nejmin 7 kusu F800GS tech prvnich z roku 2008, ale mam tu tri kolegy co maji 1200GS a odeslo jim to a ne po padu samo do sebe dve 2009 a jedna 2008.
Jinak tuhle vec vozim uz dva roky radeji sebou pro jistotu stejne jak vicko od chladice
Co uz drzm palce at to vse brzo dopadne a muzou vyrazit.
Upravil schrek dne 07.01.2015 14:20
Čeština můj koníček
TomasTT napsal:
Já to taky nevidím jako tragédii. Myslel jsem nicméně, že Hana, která provozuje řadu let offroad cestovku a má s tím fakt bohaté zkušenosti, nachystala nějaký set náhradních dílů, které by se jim mohly hodit. Možná je to náhoda a nestává se to tak často. Já to nikdy v reálu neviděl. Na starých (prvních) F800GS ano, tam to odcházelo samo od sebe. Ale na 1200GS jsem viděl šílený pády, utrhaný rámy s kokpitem, budíky venku atd ale EWS v pohodě. Je to tam docela schovaný. Fakt nechápu, jak to dokázal. Holt smůla. Blbý je, že tam je všechno na dlouhý lokte a nikdo není ve stresu, když něco dorazí o pár dnů později nebo o týden. Ale oni mají napnutý termíny, Liška už den po návratu někde hraje atd.
ja si tu krytku anteny EWS urval pri padu držákem na navigaci
omar71 přiložený následující obrázek:
Me to neprijde nijak zvlast skodoliby. To co se tu pise nesaha ani po kotniku tem vcerejsim vylevum na iDnes. Jak tato cesta prospeje nasemu hospodarstvi, tazal se nejaky uvedomely obcan napriklad. Tady to je selanka.