Omlouvám se, spletl jsem si vlákno, myslel jsem že jde o enduroškolu na Radarce.
milan enduroskola napsal:
ostatním děkuji, ale byla to spíš otázka na mě.
bez ohledu na to jaké je počasí a na čem jezdíte, doporučuji začátečníkům obout offroad pneumatiky (karoo, tkc, e-10), školu si rozhodně víc užijete. přeci jen se asi dostaneme do míst, kde mokro bude a dobrá guma vám dá aspoň ze začátku větší pocit bezpečí.
až se vám po nějakém čase zažije správná technika, už offroad gumy možná ani nebudete potřebovat.
to však neznamená, že se škola nedá absolvovat na silniční gumě, jen bude možná třeba vás sem tam cestou na oběd trochu potlačit :-)
Omlouvám se, spletl jsem si vlákno, myslel jsem že jde o enduroškolu na Radarce.
Díky Milane, TKC 80 nebo E-10 mi připadají jako dobrá alternativa do terénu a na zimní období. Předpokládám, že v terénu se budou chovat podobně, ale co na asfaltu, nebudou levnější Mitasky klouzat? Pak je tu ještě varianta Mitas E-09, máte už s nima někdo zkušenost?
Jó Brambory, ty se hoděj ke všemu
E-09 je jako zadní taky v pohodě, přední je nepouzitelna
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Je něco nového, vcelku by mne zajímaly ty offroad výlety. jak budou velké skupiny, jaké trasy /kolik asi km/ a samo hlavně termíny. no a školu pro pokročilé bych taky bral. Kalendář se začíná plnit tak ať mám šanci tam najít skulinu.
A co E-07? Souhlasim s aronem, ze by to mel clovek absolvovat na sprckach, ktery pak bezne vozi...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Bure E07 jsou uplne vpohode , jak psal Milan odjet se to da na cemkoliv, zalkezi jak moc si to chces uzit. Jinak aron jezdi stejne spalky
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Povídal Schrek, který u nas v enduroskole ještě nebyl :-)
Ale ma celkem pravdu i na e-07 se to da.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Jarys velice zabavne. Pisu jen to co vim. A defakto se mnou Milan souhlasil Je tu spousty fotek a i videa, kde jde videt, ze Enduro skola se da odjet na ruznych pneumatikach. Samozrejme hrubsi vzorek je lepsi.
Mildo a ty sam dobre vis, ze sem chtel dojet uz loni, ale ten termin co sem mohl si cely zamluvila soukroma skupina.
Jo jinak co se tyka pneu sou i takovy blazni viz foto z Enduroskoly 2013 konkretne Transalp a Modrej BMW a ta Suzina ma +- spis - gumy jak E07 http://motoride.s...skole.html
Z toho plyne jen jedno a to , ze Milda vas proste nauci jezdit na cemkoliv .
Upravil schrek dne 23.02.2015 18:24
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Jarys velice zabavne. Pisu jen to co vim. A defakto se mnou Milan souhlasil Je tu spousty fotek a i videa, kde jde videt, ze Enduro skola se da odjet na ruznych pneumatikach. Samozrejme hrubsi vzorek je lepsi.
Mildo a ty sam dobre vis, ze sem chtel dojet uz loni, ale ten termin co sem mohl si cely zamluvila soukroma skupina.
Jo jinak co se tyka pneu sou i takovy blazni viz foto z Enduroskoly 2013 konkretne Transalp a Modrej BMW a ta Suzina ma +- spis - gumy jak E07 http://motoride.s...skole.html
Z toho plyne jen jedno a to , ze Milda vas proste nauci jezdit na cemkoliv .
Souhlas, já jsem tam byl v říjnu třeba s Yamahou XJ900S Diversion s pneu Dunlop Streetsmart. Myslím, že mě má Milan ještě v živé paměti (stavebnice Merkur :-D ) ...
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Termíny na začátek sezóny 2015 jsou tu a máme pro vás i pár novinek. Tou asi největší je, že náš tým posílil Karel Řeháček, člen výtězného týmu GS TROPHY 2014, kterého jistě znáte i z různých amatérských rally. Dále jsme zařadili jedno a dvoudenní offroad výlety po středních Čechách.
http://enduroskol...Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS