Nosím u sebe instantní klacek a v Ostravě už našel využití.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
VojtechPolicky napsal:
Plánuji dlouho ZP a pořízení pistole. Šéf i kolega z práce mají pár zbraní a říkají. Pokud už tu zbraň musíš a použiješ, musíš být schopný stisknout spoušť. To je asi jediné čeho se bojím, zdali bych byl schopný stisknout spoušť či nikoliv.
P.S: - a to z důvodu našich zákonů.. kdy pokud chráníš sebe , svoji rodinu a majetek, jsi stejně na tom později hůře než ten kdo tě do těch problémů dostal.
Americani k tomu maji rceni "Je lepsi byt souzen dvanacti nez nesen sesti"
Carpe diem
Se zbrani je to asi jako s motorkou, vzdy si beru zbran podle toho jake problemy muzu ocekavat tam kde se budu pohybovat.
Pokud pojedu vecer MHD nebo pujdu pesky pres mista kde ziji nebo pusobi problemovy spoluobcane dam si do kapsy bundy revolver Smith & Wesson 642 v razi 38special se skrytym kladivkem abych mohl strilet hned z kapsy.
Kdyz jdu treba s rodinou do lesa kde bych mohl potkat treba bachyni se selatama, beru si Glock 22 v razi 40 S&W
A na zametani kolem baraku mam Fabarm Ultra Short nebo Sig 516
Ale pro zabavu nejradsi strilim broky Skeet
Carpe diem
Tadyk ten mlének by se mě líbil na mašinu ale musím se mrknót esli SW Motech dělá neaké forichtuňg na připevnění ,jako magacín na včely by moha poslóžit nejaká ta hliníková bedýnka co se vozí vzadu na boxerech-a ešče by se s tém nadělalo parády večer na motosrazech ergo ohňostroj-páč držet motor do omezovača už umí každé a stém už žádný baby neklofneš https://www.youtu...GxFQ#t=178
Upravil kim dne 10.01.2015 17:04
Copo: sorry, ale pokud pujde o zivot muj nebo me rodiny a nebude jine volby, tak tu zbran pouziju i s tim, ze si ponesu nasledky. Lepsi nez byt mrtvej, mit zamordovanou rodinu atp.
Jinak ano, da se souhlasit, ze zbrane jsou zlo, ale dokud je maji ty spatni, nevidim duvod, proc by je nemeli mit i Ti, co je maji pro svou obranu.
Upravil MichalF dne 10.01.2015 18:33
Zbraní mám několik, dlouhé i krátké a pravidelně je větrám na střelnici. Nosím velice zřídka, nejčastěji Walther PPS a na chalupě do lesa od letošního podzimu ČZ75/40 SW ze stejných důvodů jako kolega o několik příspěvků nade mnou. Divoká prasátka se přemnožila tak, že už nám tam lezou skrz živej plot a drze chrochtají pod oknama :-) Na motorku to netahám, necítím potřebu.
Ještě bych dodal, zbraň je jen kus železa (a dneska i umělý hmoty), nic víc. Nic neplodí. Záleží jen na tom, kdo a s jakým úmyslem to vezme do ruky.
Upravil hajnrich dne 10.01.2015 18:55
copo napsal:
zbran, naco? ved ani vlastny majetok sa s nou neda branit, ani pri napadnuti nepomoze pokial nebude napadnuty dostrielany a schopny obrany
zbrane su na hovno, nemalo by to byt vobec, plodi to zlo
zbrane neplodia zlo, zlo plodia vždy len a len ľudia!!!!!
.
Vím, že to sem asi nepatří. Vlákno zní jasně jakou zbraň. Já jen říkám, že nejhorší je, když bl.bec dostane do ruky zbraň, to je pak problém. Osobně nic proti zbraním nemám, už je tu máme několik století a různého druhu. Podle mě nejlepší jsou tiché zbraně - luk,kuš. Ale nejdříve se to musí člověk naučit používat a taky se to dá špatně schovat. Já třeba vozím v autě pořádnou sekeru. Zaplaťpánbůh, že jsem ji ještě nemusel použít. Na moto nic nevozím, leda že bych počítal ten klíč co mám na kolo:-)
Měl jsem zbrojní průkaz C a E na dlouhý i krátký kulový zbraně od roku 90. Tenkrát to bylo docela jednoduchý ale jak šel čas a přibývaly roky tak pak se mi stalo že jsem prodal auto i s pistolí a to mě vedlo k zamyšlení zda to nutně potřebuju. Myslím že je to akorát zdroj problému a ne malých a tak jsem v roce 2012 vše prodal a zbroják vrátil. Možná když už tak bych si dopřál flobertku CZ 50/70, ale spíš jen jako strašáka kterej udělá rámus. J.C.
MichalF napsal:
Copo: sorry, ale pokud pujde o zivot muj nebo me rodiny a nebude jine volby, tak tu zbran pouziju i s tim, ze si ponesu nasledky. Lepsi nez byt mrtvej, mit zamordovanou rodinu atp.
Jinak ano, da se souhlasit, ze zbrane jsou zlo, ale dokud je maji ty spatni, nevidim duvod, proc by je nemeli mit i Ti, co je maji pro svou obranu.
no tak na svoju obranu mozu akurat tak v USA mat.
Tu ani zlodejovi hubu rozflaknut pestou nemozeme co ponesieme nasledky potom
copo@centrum.sk
zadanyjan napsal:
Vím, že to sem asi nepatří. Vlákno zní jasně jakou zbraň. Já jen říkám, že nejhorší je, když bl.bec dostane do ruky zbraň, to je pak problém. Osobně nic proti zbraním nemám, už je tu máme několik století a různého druhu. Podle mě nejlepší jsou tiché zbraně - luk,kuš. Ale nejdříve se to musí člověk naučit používat a taky se to dá špatně schovat. Já třeba vozím v autě pořádnou sekeru. Zaplaťpánbůh, že jsem ji ještě nemusel použít. Na moto nic nevozím, leda že bych počítal ten klíč co mám na kolo:-)
Defakto i patří - samozřejmě obecně je pod slovem zbraň asi brána pistole ale já osobně chápu zbraň tak jak je to v paragrafech a to:
Cokoli čím můžeš udělat útok proti tělu důraznějším ...
Ovšem pro diskusi jsem měl na mysli zbraně dle zákona o zbraních resp. o střelných zbraních a střelivu ...
Upravil Netvor dne 11.01.2015 08:29
I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!
mám právě černěnou verzi - takže není lesklý, ale UTON je spíš nůž na špekáčky.. to je pravda
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...