Klfak napsal:
No jasne ze by to chtel kazdy .. a stejne tak kazdy vi, ze s oblecenim na kolo je to stejne .. ale nekdo je schopen jezdit v tricku z Lidlu a staci mu to .. (a tim nerikam ze veci v Lidlu jsou spatne!)
Ja bych se docela rad dozvedel co treba koupit .. protoze to ze me to bude v krame sedet jeste neznamena ze to bude dobry pri pouzivani
No pokud si nestanovíš nějaký hranice - nejlíp cenový tak to je diskuse do hospy na celou zimu ...
I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!
Tak zima bude jeste dlouha
Takze jinak .. Bunda samotna? treba za 10k? Blbost a nebo se dají najít kousky které mají smysl ..
Nejde me ani tak o to aby to hřálo, na to si vemzu víc vrstev pod, ale spis o vetrani.
A neresim dest .. predpoklad je ze kdyz bude prset hodne / pojedu v desti vezmu nepromok.
A jasny .. porad akceptuju to, ze proste za 3.000 nejde udelat produkt ktery bude mit stejny vlastnosti jako ten za 40 .. ale zaroven je jasny ze v jiste cenove hladine ( a to uz kazde veci) uz jsou ty rozdily daleko mensi ..
Upravil Klfak dne 12.01.2015 19:36
Mr GS napsal:
Rockway má,jako jeden z mála,oblečení komplet z cordury.Teda ne jen na exponovanejch místech,jako většina výrobců,co se chlubí oblečením z cordury a přitom jsou tím vyztuženy jenom ramena,lokty a kolena.Tady je to komplet,což je možná až zbytečný,ale o bezpečí se teoreticky můžeš bát nejmíň.
S větráním je to zatím trochu horší,ale pořád je to lepší průměr.
Celkově poměr cena/výkon bezkonkurenční.
Na druhou stranu...pokud jsi byl spokojenej s naSranem,tak ti bude všechno dobrý
Mám od Rockway Adventure kalhoty gray a to bude snad první co vyhodím dřív než to obnosím ... zipy odešly skoro hned a vložky nedrží tam kde mají - drží je jen poutko na knoflíku takže dostat se do nich a pak zase ven chce fakt cvik. Kapsy na chrániče třeba na kolena každá jinak ušitá, jsou různě vysoko atd. Označení velikostí velice zvláštní - nikde to nejde vyzkoušet a posílat to poštou pořád tam a zpět ...
Za ty prachy příště určitě něco od Louise ve slevě ...
Mluvíš o něčem jiným.Já mluvím o posledním modelu Loner.Tam je snad všechno jiný...a že to nejde nikde vyzkoušet jsou keci... já jsem si to zkoušel...nejsem padlej na hlavu,abych si kupoval věci/boty/helmu...bez vyzkoušení
Když to tak někdo dělá a pak mu něco nesedí(jako třeba divný velikosti ) tak si pak může stěžovat leda na svoji lenost...a od určitýho věku je to už i blbost...asi tak od 14ti
Navíc na špatně ušitý věci jsou třeba reklamace a ne kňourání po x letech na webu...to mi příjde taky svým způsobem zvláštní...hlavně na člověka,co testuje nože v ostrým nasazení
To už je zase to stejný jak s těma gumama - reklamace? Psal jsem o nový zipy a prej jak budou tak pošlou a nic ... Myslíš vyzkoušet na jednom místě v republice někde v čechách jo? Co to má společnýho s testováním nože? ...to jsou zase argumenty ...
Společnýho nic,ale když seš takovej hrdina,tak by ses o sebe měl umět postarat a ne tady brečet s křížkem po funuse.
Místa jsou jednak 2 a druhak,jestli je ti za těžko sednout na motorku a dojet si do severních čech,tak ani nepotřebuješ kvalitní cestovní oblečení,takže pravdu máš,že je to diskuze o ničem...ale začal jsi ji zbytečně ty
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
TombaRider: o oblečení je tady toho napsanýho už docela dost. Je to jednoduchý. Pokud chceš opravdu nepromokavý kvalitní oblečení, v kterým se v létě nezpotíš jak pes, tak to musí mít membránu Gore-Tex. To ale za 12 tis komplet koupit prostě nejde. Vím, že měli kluci v Touratechu v akci oblečení Dane s Gore-Texem a Cordurou zhruba v této ceně, ale na takovou akci narazíš jednou za uherskej rok. Navíc při tom kurzu EUR už to bude s cenama jenom horší.
Hlavně nejde jenom o vodotěsnost a větrání, ale třeba taky o to, jaký jsou v tom chrániče, jestli to dobře sedí atd... Sám jsem zkusil hodně hader a nakonec stejně skončil u Rukka s vyndávacím Gore-Texem.
Já bych se asi díval na něco z Cordury AFT a vyndávací vložkou (ale za tu cenu to nebude Gore-Tex), možná Modeka apod...
Mr GS napsal:
Rockway má,jako jeden z mála,oblečení komplet z cordury.Teda ne jen na exponovanejch místech,jako většina výrobců,co se chlubí oblečením z cordury a přitom jsou tím vyztuženy jenom ramena,lokty a kolena.Tady je to komplet,což je možná až zbytečný,ale o bezpečí se teoreticky můžeš bát nejmíň.
S větráním je to zatím trochu horší,ale pořád je to lepší průměr.
Celkově poměr cena/výkon bezkonkurenční.
Na druhou stranu...pokud jsi byl spokojenej s naSranem,tak ti bude všechno dobrý
Mám od Rockway Adventure kalhoty gray a to bude snad první co vyhodím dřív než to obnosím ... zipy odešly skoro hned a vložky nedrží tam kde mají - drží je jen poutko na knoflíku takže dostat se do nich a pak zase ven chce fakt cvik. Kapsy na chrániče třeba na kolena každá jinak ušitá, jsou různě vysoko atd. Označení velikostí velice zvláštní - nikde to nejde vyzkoušet a posílat to poštou pořád tam a zpět ...
Za ty prachy příště určitě něco od Louise ve slevě ...
Mluvíš o něčem jiným.Já mluvím o posledním modelu Loner.Tam je snad všechno jiný...a že to nejde nikde vyzkoušet jsou keci... já jsem si to zkoušel...nejsem padlej na hlavu,abych si kupoval věci/boty/helmu...bez vyzkoušení
Když to tak někdo dělá a pak mu něco nesedí(jako třeba divný velikosti ) tak si pak může stěžovat leda na svoji lenost...a od určitýho věku je to už i blbost...asi tak od 14ti
Navíc na špatně ušitý věci jsou třeba reklamace a ne kňourání po x letech na webu...to mi příjde taky svým způsobem zvláštní...hlavně na člověka,co testuje nože v ostrým nasazení
To už je zase to stejný jak s těma gumama - reklamace? Psal jsem o nový zipy a prej jak budou tak pošlou a nic ... Myslíš vyzkoušet na jednom místě v republice někde v čechách jo? Co to má společnýho s testováním nože? ...to jsou zase argumenty ...
Společnýho nic,ale když seš takovej hrdina,tak by ses o sebe měl umět postarat a ne tady brečet s křížkem po funuse.
Místa jsou jednak 2 a druhak,jestli je ti za těžko sednout na motorku a dojet si do severních čech,tak ani nepotřebuješ kvalitní cestovní oblečení,takže pravdu máš,že je to diskuze o ničem...ale začal jsi ji zbytečně ty
No přesně společnýho nic, dojdou argumeny tak začneš psát sračky ...
To je snad moje věc kdy a kam o čem napíšu a hrdinu si nech víš prd kde testuju nůž ...
Až budu mýt 120 kg, nebudu se moct hejbat a dělat nic jiného než si vozit prdel na moto koupím si BMW Rally nebo jak to je.
Do té doby se spokojím třebas zrovna Rockway Concept a to hlavně kvůli větrání, které má opravdu dobré. Ano když se přidá tepelná vložka,nepromok(nepoužívám neb už se v tom nedá hýbat) není to zrovna ideál(povytahuje se vložka z rukávu), ale za ty peníze opravdu člověk nemůže chtít žádný zázrak. Nepromok používám dvojdílný od Louise. Vrchní díl často použiji místo toho , abych dával tepelnou vložku do bundy což je samozřejmě opruz. A opruz je taky si dávat nepromok kalhoty a zase je sundávat a zase.....
Prostě je to opruz za cca 10 tisíc ,ale zase né takový když ve finále použiji naplno 2* v roce. Před tím jsem měl Ixon bundu a taky jsem byl spokojenej, takže možná prostě nejsem náročný a mám brutální štěstí na počasí
Čus bus
To je snad moje věc kdy a kam o čem napíšu a hrdinu si nech víš prd kde testuju nůž ...
Všichni jsou tak blbý,jak ty seš chytrej ...bigoš v zimě(okurková sezóna) na Bagramu...
Tak testuj dobrej černej nůž...zabijáku
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Všichni jsou tak blbý,jak ty seš chytrej ...bigoš v zimě(okurková sezóna) na Bagramu...
Tak testuj dobrej černej nůž...zabijáku
Za tu okurkovou by ti pár lidí asi rozbilo hubu víš **** jaká je tu situace tak nemel a zavři tlamu ...
Klfak napsal:
Tak zima bude jeste dlouha
Takze jinak .. Bunda samotna? treba za 10k? Blbost a nebo se dají najít kousky které mají smysl ..
Nejde me ani tak o to aby to hřálo, na to si vemzu víc vrstev pod, ale spis o vetrani.
A neresim dest .. predpoklad je ze kdyz bude prset hodne / pojedu v desti vezmu nepromok.
A jasny .. porad akceptuju to, ze proste za 3.000 nejde udelat produkt ktery bude mit stejny vlastnosti jako ten za 40 .. ale zaroven je jasny ze v jiste cenove hladine ( a to uz kazde veci) uz jsou ty rozdily daleko mensi ..
Na druhou stranu, já tu inzeruji už asi skoro půl roku kvalitní bundu, celou z cordury a s membránovou a tepelnou vložkou, s kvalitním zpracováním, zipama a chráničema, bezkonkurenčním větráním, výbavou atd. za polovinu ceny a nikdo nic... Takže nevím, přijde mi, že nikdo vlastně nic moc neshání...
KTM 1190 Adventure R
Ahoj. Teda nebyl sem tu pár hodiny a nestačím se divit.. Nebudu psát jmenovitě, obecně se zapojím. Ono je několik levelů oblečení. přeci jen když bunda stojí 6 tisíc a víc, tak jsem si říkal že mezi textilem je to už celkem nadstandart. Opravdu 40 tis na oblečení mít nebudu, ale jak psal TomášTT, tak když se zvládne objevit akce kde jsou tyhle materiály kolem 15ti, tak už se dá snad sehnat.. Já nechtěl abyste mi tu dokola omýlali co nejde a jak to nejde, spíš co jde, konkrétní výrobce a řady. Překvapilo mě, že je tu oe´vecně dost stížností na rockway, kterou značku byste tedy volili vy? jak jsem říkal není to strop, když se objeví super nabídka o něco dražší, sáhnu po ní, je to prostě cca průměr co za to chci dát ( budu muset měnit i helmu a boty letos, a dohromady to není sranda se svatbou a ostatním co mě čeká. Beztak půlka kritiků tady jezdí v bundě nazran z výprodeje
Miluju bublinky
Chápu, že se někomu nechce dávat ranec za nový hadry.... já jsem jezdil rok v NASRÁNU a pokukoval po inzerci a pak jsem tady koupil komplet R2Pro ve velmi dobrém stavu za 5000,- ))) pravda je že kdyby jsem se sem kouknul o 2vteřiny déle tak to má někdo jinej. Dneska už žádný levný hadry nechci a už ted šetřim na nový.
TombaRider napsal:...... Beztak půlka kritiků tady jezdí v bundě nazran z výprodeje
...měl jsem a mám vícero oblečení a opravdu univerzálních je málo...a ty co jsou, stojí hodně peněz...
Takže pak to chce kombinovat:
- něco co větrá, ale přitom ochrání na letní ježdění
- pod to nějaké thermoprádlo do chladu, případně teplou vestu přes to (nemusí být na motorku, zahřeje i tak a ochrání při pádu spodní motohradry)
- nepromok do deště
(systém tohoto používám u oblečení na skůtr nebo ostré enduro)
A nebo se plácnout přes kapsu a jít do opravdu moderních značek (značky co udávají směr = moderní), které mají vlastní vývoj typu Dainese, Stadler, Rukka....a umějí "vše v jednom"
(tento systém používám na dlouhé cesty na GS)
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
TombaRider> mrkni na americkou značku Olympia... Je neprávem opomíjená. Kvalitní materiály, skvělé zpracování a rozumná cena. Třeba Revit jí nesahá ani po kotníky - vlastní zkušenost. Letos v Olympii 12tis.km a nemůžu nic než chválit. Bezkonkurenční větrání ve své cenové kategorii (Corduru AFT nepočítám, to je jiný level, ale i cenově), používají corduru na celou bundu i kalhoty, integrovaný hydrovak je také návykový a spoustu dalších vychytávek. Chce to ale vidět fakt naživo a vyzkoušet. Třeba konkrétně já měl problém sehnat dobře padnoucí oblečení a Olympia sedla nejlépe na moji postavu, jde skvěle upravit k postavě, podotahovat kompresní pásky atd. tak, aby to sedělo naprosto přesně a nikde nic neplandalo, což byl pro mne problém třeba u Revitu, Dane, Modeky a dalších co jsem měl možnost vyzkoušet. Trochu problém je Olympii sehnat. Ale fakt stojí za vyzkoušení.
Edit: Olympia byla (a je) předlohou pro jednoho nejmenovaného českého výrobce, který ji tak trochu okopíroval... Ale jednou taková cena Olympie není jen tak pro nic za nic...
Upravil Geralt dne 12.01.2015 23:44
KTM 1190 Adventure R
Geralt napsal:
TombaRider> mrkni na americkou značku Olympia... Je neprávem opomíjená. Kvalitní materiály, skvělé zpracování a rozumná cena. Třeba Revit jí nesahá ani po kotníky - vlastní zkušenost. Letos v Olympii 12tis.km a nemůžu nic než chválit. Bezkonkurenční větrání ve své cenové kategorii (Corduru AFT nepočítám, to je jiný level, ale i cenově), používají corduru na celou bundu i kalhoty, integrovaný hydrovak je také návykový a spoustu dalších vychytávek. Chce to ale vidět fakt naživo a vyzkoušet. Třeba konkrétně já měl problém sehnat dobře padnoucí oblečení a Olympia sedla nejlépe na moji postavu, jde skvěle upravit k postavě, podotahovat kompresní pásky atd. tak, aby to sedělo naprosto přesně a nikde nic neplandalo, což byl pro mne problém třeba u Revitu, Dane, Modeky a dalších co jsem měl možnost vyzkoušet. Trochu problém je Olympii sehnat. Ale fakt stojí za vyzkoušení.
Edit: Olympia byla (a je) předlohou pro jednoho nejmenovaného českého výrobce, který ji tak trochu okopíroval... Ale jednou taková cena Olympie není jen tak pro nic za nic...