"Radarka"-Enduroškola 11. dubna 2015 - pozor změna místa srazu- ukončena registrace
Přidané 17.01.2015 18:59
Joe napsal:
Co ti mám povídat. Pokud jsi nebyl nikdy na místě tak je těžké ti to napsat. Když jsem tam v rámci vyjížďky vedl skupinu asi 20 motorek, tak si troufnulo to projet asi 6-7 motorek typu velké GS. Samozřejmě je to určeno pro začátečníky, ale i pokročilé. Každý si tam najde šálek své kávy.
No te pic! To bude krest ohnem pocitam...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
"Radarka"-Enduroškola 11. dubna 2015 - pozor změna místa srazu- ukončena registrace
Přidané 17.01.2015 19:02
BURE napsal:
Joe napsal:
Co ti mám povídat. Pokud jsi nebyl nikdy na místě tak je těžké ti to napsat. Když jsem tam v rámci vyjížďky vedl skupinu asi 20 motorek, tak si troufnulo to projet asi 6-7 motorek typu velké GS. Samozřejmě je to určeno pro začátečníky, ale i pokročilé. Každý si tam najde šálek své kávy.
Nebojh vybereš si to do čeho se ti bude chtít
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Přidané 18.01.2015 09:47
Joe napsal:
BURE napsal:
Joe napsal:
Nebojh vybereš si to do čeho se ti bude chtít
Aby to nedopadlo tak, ze si za petikilo prijdu jen zapozovat na trat!
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Přidané 20.01.2015 14:04
mohl bych zase přihrkat podívat se na tu milou sebranku a dát si jedno rychlé, než pojedu za dva dny domů.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Přidané 20.01.2015 22:45
Eman_ napsal:
Přemýšlím,ze bych jel....ale na kole
Je moznost jezdit enduroskola na kole se slevou pro duchodce zreba za jednu stokorunu?
Když Ty sám přijedeš na motorce ( s tím že Tě doma pustí a nebudeš muset utíkat ... i když klíče od garáže má stejně Tvoje milá ... ) tak Ti tu enduroškolu snad zaplatím ... a řekl bych že těch pár korun dá na Tebe každý.
Přidané 20.01.2015 22:48
Pertla napsal:
Eman_ napsal:
Je moznost jezdit enduroskola na kole se slevou pro duchodce zreba za jednu stokorunu?
Když Ty sám přijedeš na motorce ( s tím že Tě doma pustí a nebudeš muset utíkat ... i když klíče od garáže má stejně Tvoje milá ... ) tak Ti tu enduroškolu snad zaplatím ... a řekl bych že těch pár korun dá na Tebe každý.
Přidané 20.01.2015 23:09
Eman_ napsal:
No jooo,ale ja mam zaracha na 25roku....takze musim utikat oknem (zlobil jsem)
Klice od garaze jsem nevidel pul roku,ale za to umim pekne skrabat brambory,zehlit,veset zaclony,s lopatou umim lip jak cigan....
Přidané 22.01.2015 17:48
Eman_ napsal:
Už Tě vidím, jak šlapeš v Jamolicích po trati..... Jestli se Ti zadaří, věřím, že se na Tebe složíme!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."