ADV ONE napsal:
Bohužel první položka kde jsme si všimli výrazně negativní změny ceny je sada vložek zámku do alu kufru u nového 1200 GS LC. Z původní ceny 1.645,- Kč na současných 2.879,- Kč..
Tak to je teda mazec...Možná je začali dělat z wolframu
Upravil bluesbery dne 09.02.2015 07:48
rahadek napsal:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0404&mospid=51667&btnr=11_1704&hg=11&fg=12
chybí mě u položky 6 rozměr O kroužku.
Dík
Priorita tohoto katalogu je podání informace o čísle dílu. Pokud jsou někde uvedeny další informace, (jako jsou rozměry, barva atd.) jsou pouze doplňkové a nejsou uvedeny u všech položek. Takže máš pravdu, rozměr tam není, ale je tam číslo dílu a to je důležité..
Proti číslům položek nic nenamítám, ale spotřebák, kam gumičky běžných rozměrů patří, nemusím kupovat origo přes katalog.
Bohuzel to je BMW a tam jaksi nepocitaji stim ze to bude nekdo bastlit doma. Je to proste nezajima ze ty chces koupit neorigo . Sorry tohle je BMW.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
rahadek napsal:
Proti číslům položek nic nenamítám, ale spotřebák, kam gumičky běžných rozměrů patří, nemusím kupovat origo přes katalog.
To neudělá žádná fabrika, natož BMW. V jejich zájmu je prodávat orig. náhradní díly, ne lidem troubit jejich parametry, aby si je pak šli koupit jinam...
Upravil Sete dne 11.02.2015 22:15
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
To vis das posledni penize za motorku a pak kdyz menis olej tak nechas starej krouzek aby jsi usetril 7 kc. A pak tyhle šetrice vidis kazdej mesic s jinym telefonem za 15 000kc.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
a koupil jsi je ?
sehnal jsem za 400 obě (opravdu pěkná přesná kopie)
ty prachy bych jim prostě už jen třeba s principu nedal ... lumpum jednim..
Upravil strndy dne 12.02.2015 18:19
Hele jak co.Něco jednoduchého vyřeže kamarád co má reklamku a když je to nějakej tištěnej polep tak sáhnu třeba i po originálu..(ale to bylo jen párkrát)
per aspera ad astra
Sem tam nakupuji na partsdepot díly na japonce a rozhodně nemůžu říct, že by tam bylo více rozměrů u těsnění nebo O kroužků, dříve jsem rozměry pracně hledal a stejně většinou nedohledal, ale možná to je tím, že u BMW se pohybuji nejvíce, takže už vím kde hledat
Jinak se mi zákrok ADV ONE velice líbí, je super vidět jak se ceny liší podle toho kde člověk nakupuje
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Koľko je bežne možna zľava na moto staršieho ročniku? U auta ktoré mám tak, bežne v autorizaku tiež nemecka značka dostavam k veku auta patričnu zľavu v nakupe dielov, v mojom pripade pri nakupe -20 až 25% podľa nalady! Ked si to u nich necham aj robiť tak zľava na diely je už stále 25% + 10 za pracu, a to v globale majú menšiu maržu ako BMW. To zdôraznujem len preto že ked ma niekto 20-30 ročne moto tak nemusi mať dostatok prostriedkov ako borec čo si kúpi každe dva roky nové LC-čko! Moja reakcia je preto taka lebo ked som niečo kupoval u offi predajcu v KE tak mi tvrdil že maju tak minimalnu maržu že nemôže dať dole ani 1% čo mi pride trochu divoke.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.