Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Říjen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

Běhání je droga - co s tím?
VojtechPolicky
Přidané 19.01.2015 17:43

Registrace: 12.04.12
Tak mě doktorka řekla ať se nedivím, že ty kolena u mě třeba dost trpí váhou. Mám přes metrák tak ať prý raději ze začátku jezdím víc na kole a pokud se mi podaří shodit na 90 mohu začít běhat. Druhá věc je to že se mi na těch nohách podepsalo JUDO.. prostě záhul na kolena. a vlastně všechny klouby.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...

Teda až na motorky !thumbs up

Pavel GS vyletnik
Přidané 19.01.2015 17:45

Registrace: 19.11.07
Měl jsem potíže s kolenama a na rehabilitaci mi doporučil lehce na kole a trochu v klidu běhat. Musím říct že mě to docela dalo do cajku. Začátky běhání byly teda krušné, po čase jsem si na tom trochu taky vypěstoval lehkou závislost. Každopádně mi to prospělo takže doporučuju. Byl jsem takový, akční - nabitý energií
Když jsem chvíli vysadil ( stačil i týden ) tak se tělo muselo chvíli dostávat zpět do rytmu a dost svalů mě bolelo. Holeně, lýtka, občas v něčem zachroupalo atd....

Teď delší dobu neběhám, nějak to neumím napasovat na denní program. Změnila se práce, chci taky pobýt s juniorem - nějak to nedávám ale rád bych to opět oživil.
Jo a ještě jsou dobrý kloubní výživy na ty naše vrzací kostry.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku.
www.diodky.cz

www.diodky.cz
MichalF
Přidané 20.01.2015 08:56

Registrace: 06.07.14
VojtechPolicky napsal:
Tak mě doktorka řekla ať se nedivím, že ty kolena u mě třeba dost trpí váhou. Mám přes metrák tak ať prý raději ze začátku jezdím víc na kole a pokud se mi podaří shodit na 90 mohu začít běhat. Druhá věc je to že se mi na těch nohách podepsalo JUDO.. prostě záhul na kolena. a vlastně všechny klouby.

Mel sem to podobne, 104Kg Smile Behem 3 mesicu behani sem se dostal na krasnych 95Kg.

Netvor
Přidané 20.01.2015 11:28

Registrace: 18.06.13
jack96 napsal:
MichalF napsal:
Take sem mel problem s behem, kdy po 10ti minutach prisla tak brutalni bolest holeni, ze jsem nemohl ani jit. Hledal sem po diskuzich a informace co s tim a jedine co sem z toho vygoogloval bylo, ze se to proste musi prebehat. Byl to porod, ale podarilo se a pak uz me to chytlo opravdu jen vyjmecne.

hele tak presne tohle mam proste holene kosti zadne svaly a opravdu staci tak kratka doba. Botama to neni to mam vyzkousene.

Takze rikas prebehat? Jako ze proste bezet dele nebo chodit behat i kdyz to boli jak das a prdet na to a proste zkusit to urvat odhodlanim a doufat ze ta bolest prejde?

No to se mi moc nezdá teda, s holeňema jsem měl taky problém, vyřešila to diagnostika a jiný boty ...

Něco jinýho je překonat počáteční nepříjemné pocity a něco jinýho je běhat s bolestí ...

Doporučuju diagnostiku např. zde:http://www.sanasp...-nas-.html
a pokud ani to nezabere tak ortopeda ...
I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!

jack96
Přidané 21.01.2015 21:25

Registrace: 17.07.12
panove tady mne kolega upozornil na jeden clanek ohledne bolesti holeni.
A rozhodne tam není doporucovano to prebehat. Chtel jsem to zkusit ale ted zas trochu vaham Smile

http://rungo.idne...behani_onr

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 120
Členové on-line: 1
hicks

Registrováno: 8,735
Nejnovější člen: Ada_GSA

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.12 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI