Uz mam GSo natankovane a zitra vyrazim. Motosalon urcite! Potrebuju nutne nove vydani bible od TT a pak se kouknu k Pardaloj, pozdravim kluky z Motohouse a hodim selficko s nejakyma kocorama. V neposledni rade se budu triznit pohledem na ty vymazlene masiny, ktere nutne musim mit! Motocykl zvazuju, jestli se tam nekde bude nechat dat zaparkovat. Jestli ne, tak se otacim a jedu pryc...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Já jdu taky s Evou už dneska. Zítra jedu až do neděle pryč a v neděli bych měl čas až tak od 20 hodin a to už se tam bude uklízet.
Takže jedině dneska.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mr GS napsal:Jinak včera jsem byl u Halbicha a viděl jsem tu svini od Kawasaki s 320k za 1 350 000,- No,to je teda dílo Jsem zvědavej kolik masňáků si to hned koupí,aby byli IN ?
...když tolik závidíš, že si to někdo na rozdíl od Tebe může koupit, tady máš alespoň video...
BTW: nevite nekdo jak je to s parkovanim na Motocyklu? Incheba na dotazy radovych motorkaru resp. navstevniku z vysoka sere...
Upravil BURE dne 05.03.2015 13:01
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Mr GS napsal:Jinak včera jsem byl u Halbicha a viděl jsem tu svini od Kawasaki s 320k za 1 350 000,- No,to je teda dílo Jsem zvědavej kolik masňáků si to hned koupí,aby byli IN ?
...když tolik závidíš, že si to někdo na rozdíl od Tebe může koupit, tady máš alespoň video...
BURE napsal:
BTW: nevite nekdo jak je to s parkovanim na Motocyklu? Incheba na dotazy radovych motorkaru resp. navstevniku z vysoka sere...
Vždycky se tam dalo zajet přes zadní vjezd a motorky pouštěli bez placení (akorát byl trochu masakr projíždět přes pouť) a loni udělali bezplatný parkoviště pro motorky hned za hlavní bránou...
Jinak včera jsem byl u Halbicha a viděl jsem tu svini od Kawasaki s 320k za 1 350 000,- No,to je teda dílo Jsem zvědavej kolik masňáků si to hned koupí,aby byli IN ?
a hlavně kolik těch masňáků pak bude všude rozvěšenejch
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Holešovice - smutný kino
Letňany - lepší, potkal jsem pana Moraba, studenta Paula, velkého Pardála v malém stánku a od doby, kdy jsem viděl holky z policejní hlídky a ty ultramega krátké kraťasy a ty "dorostenky" v nich, jak leští HD, tak už jsem neviděl vůbec nic a nic jiného mě nezajímalo ;o))
jinak dobrý a zejtra a o víkendu du na lyže ;o))
...taky Sváťovo LC ADV u TT je dobrý a holky u BMW klasika/vysoká kvalita ;o))
Upravil Honza_BMW_VW dne 05.03.2015 23:17
www.jantruhlar.cz