No zatim jen na pul. Napadlo me tam vrazit diodu aby poustela proud jen jednim smerem. Funguje to, pri dalkovych sviti obe cocky ale dioda se hreje jako prase. Kamos mi spocital ze by mela stacit 6A
Taky mám na své 11 desierto akorát jsem ho měl po dílech z několika motorek ,poslední co jsem sehnal byly světla ty měli dělaný rámek a kabeláž zatavenou ve smršťovačkách a samozdřejmě tam byla zatavené pouzdra výkonostních diod akurát to někdo sprasil a na potkávačky svítily obě a na dálku jedno .Vyndal jsem to a svítí každé zvlášť protože tam chci dát do té čočky xenon akurát leží v regále a ladí se jiné brambory.Dioda bych také použil akurád bych hledal spíše ve výknějších ohledně ohřevu.Dnes je v součástkách perfektní výběr ne jak před 25 lety ,
viz třebahttp://www.gme.cz...0-p221-003
Upravil famoza dne 03.02.2015 21:59
Prodej náhradních dílů na baworáky bmwmotoparts.cz , servis BMW , výroba doplňků a příslušenství , dovozce doplňků Altrider
Dnes jsem zkoušel 10A diodu ale výsledek stejný, strašně se hřeje. Předpokládám že zapojit to špatně nemůžu takže problém bude opravdu v používaných diodách. Zkusím tu tvou z odkazu, díky.