Já je mám od BMW Motoparts už 7 let a fungují naprosto bez problémů Rozpojeno a zapojeno i několikrát za rok. Jedině, že by se mezitím změnil dodavatel nebo udělal nějakou změnu výrobce. Na označení se mrknu o víkendu, kdy budu zase nádrž sundávat.
BMW R 1100 GS
Taky mám z BMWmotoparts. Na 1100GS se dávaly 2019 a zatím bez problémů, ale na 1100RT se dávaly 2022 a tam už mám u jedné rychlospojky ten samý problém co popisoval Mr GS.. taky sem myslel že to bude rukama ale jak vidím tak v tom nejsu sám...
Bohužel tentokrát mám s BMWmotoparts taky špatnou zkušenost. Propojovací mosazná spojka u 1150 Adventure ukapávala. Spojku jsem reklamoval a po opravě zatím dobrý. Spojky které jsem u nich zakoupil v roce 2017 byli bez problémů, takže je vidět, že kvalita jde do kopru.
BMW R 1150 GS Adventure 25. Jahre
Pridavam sa do skupiny nespokojnosti s BMW motoparts, jednu sadu som aj reklamoval prisla druha, ale spajanie je strasne tak tiez hladam nahradu.
Sleduj: https://www.insta..._source=qr
Tak už se nás tady sešlo dost, tak snad společně na něco přijdeme. Není možné aby nebyla nějaka kvalitní náhrada za dobrý peníz.
Plastové rychlospojky asi nebrat co?
Potvrzuji to samé. Rychlospojky kupované v bmwmotoparts cca. 3roky dozadu. Jedna tekla hned jak přišla a teď kdykoliv se je snažím zacvaknout, tak nenacházím slušné slovo...
Taky mě zajímá, která rychlospojka funguje. Mám nějaké od Milana a nejsem schopen je po rozpojení zacvaknout zpátky. Při posledním sundání nádrže jsem musel vyměnit hadici a sponu, protože jsem tu původní při snaze o zapojení spojky prostě zkurvil
bohužel mám stejný problem s rychlospojkami z bmw motoparts. Rozpojit i zapojit jdou s hodně špatně. Párkrát už sem musel taky uříznout hadičku a rozpojit mimo motorku. ani wd 40 nepomohlo a to už je co říct mrzí mě, že sem to tenkrát neposlal zpět
hlavně, že je pivo ftlamě
Doporučuji rychlospojky DEX. Spojení - rozpojení = naprosto bez problému. Něco to stojí, ale zase je to spolehlivé.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
To je zvláštní
Když jsem ty rychlospojky reklamoval, tak mi bylo sděleno, že jsem jediný, kdo si stěžuje.
Volali jste mu všichni? Myslím ve slušnosti Jenom vytvořit zpětnou vazbu, aby byl zjištěnej/potvrzenej problém. Nemyslím si, že je majitel bmw motoparts nějakej ****, ale pokud si stěžuje jeden člověk na dva kusy ze stovek prodaných, tak bych to asi taky neřešil. Jsem si témeř jistej tím, že pokud byste to udělali, tak to řešit bude a přestanou příbývat nespojení zákazníci a navíc budete mít alternativu k Dex atd.
A stejný je to s opravnou sadou na spojkovou pumpu u 12ky... taky všichni spokojení, že?
On toho prodává fakt hodně a nemůže mít všechno osobně a dlouhodobě vyzkoušený. Zpětná vazba je vlastně slušnost, když už ne povinnost.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS> teď někdy s Petrem budu, tak mu když tak řeknu. Ale je to asi jak píše Bohumil. Chyba se objevila asi teprve až teď. Mám od Petra spojky už několik let a není s nima problém.
zutro napsal:
Mr GS> teď někdy s Petrem budu, tak mu když tak řeknu. Ale je to asi jak píše Bohumil. Chyba se objevila asi teprve až teď. Mám od Petra spojky už několik let a není s nima problém.
No nevím jesi zrovna tobje máme věřit když máš falešný plnovous
Kupredu spatki ni krok...
Náhodou… super postavička Dnes se na Čórtův hrád musím kouknout
Bohumil napsal:
zutro napsal:
No nevím jesi zrovna tobje máme věřit když máš falešný plnovous
Mr GS napsal:
To je zvláštní
Když jsem ty rychlospojky reklamoval, tak mi bylo sděleno, že jsem jediný, kdo si stěžuje.
Volali jste mu všichni? Myslím ve slušnosti Jenom vytvořit zpětnou vazbu, aby byl zjištěnej/potvrzenej problém. Nemyslím si, že je majitel bmw motoparts nějakej ****, ale pokud si stěžuje jeden člověk na dva kusy ze stovek prodaných, tak bych to asi taky neřešil. Jsem si témeř jistej tím, že pokud byste to udělali, tak to řešit bude a přestanou příbývat nespojení zákazníci a navíc budete mít alternativu k Dex atd.
A stejný je to s opravnou sadou na spojkovou pumpu u 12ky... taky všichni spokojení, že?
On toho prodává fakt hodně a nemůže mít všechno osobně a dlouhodobě vyzkoušený. Zpětná vazba je vlastně slušnost, když už ne povinnost.
Ahoj Petře.
Tak stejnou odpověď jsem dostal i já. Prý jsem první co si stěžuje a to je tak měsíc a půl zpět.
BMW R 1150 GS Adventure 25. Jahre
Bohumil napsal:
Tak možná si byl první...podle všeho se ty vadný začali obevovat tak 21,22...
Ta moje první reklamace byla už skoro před 4 lety. Dával jsem je na R1100R kolegovi z práce. To vím jistě, protože jsem tady byl novej a hned za blbce. Ty spojky jsou od té doby pořád stejný a docela bych řekl, že i dřív byly. Není to každý kus. Něco funguje dobře.
Každopádně mi říkal, že ty spojky pro něho dělají Němci
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA