schrek napsal:
Jinak ja uz jezdim do pneuservisu za 300,- to mam prezuty
Počkaj na ojro a bude to iba za dvacku!
na euro cekat nemusim a za 20 bych si to prezul sam
Upravil schrek dne 04.02.2015 19:22
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přezovám a vyvažuji v Pneuservisu. Mám to kousek, hlavně na to jsou vybavený a vím že mi neponičí ráfek. Vyházíme spoustu peněz za další nedůležity kraviny a na gumách budu šetřit, z toho jsem už vyrost, J.C.
J.C. Treba u me to neni o setreni, ikdyz prezuti tady v risi je 80-100 euraku... Me to proste bavi. Tak jako dalsi veci kolem motorky. Jinak bych to naradi mel zbytecne
Vasco napsal:
Jé, zrovinka to mám aktuální... Nějaký pneuservis za dobrou cenu, vyzkouseny, Brno a okolí směr J,V ?
nazdar, penuservis ve Slavkově naproti Hradbám, myslim že moto-pneu.cz Lukáš Poláček
Nazdar:-) Díky, stavím se tam, jak sníh sleze..V
Není zrovna levnej,ale není to žádnej bastlič Za přezutí obou pneu,který jsem u něj přímo koupil si řekl 500 + závaží Ale dělá to poctivě a nedojebe ráfky,jak většinou v pneuservise,kde jsou zvyklí jen na auta.Dokonce mám pocit,že věděl i co je momenťák,což je skoro zázrak ...všude jinde ho prej maj v ruce
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
schrek napsal:
Samo domo by to mel kazdej parkrat zkusit at pak az bude nekde na ceste aby to zvladnul sam . Jinak ja uz jeszdim do pneuservisu za 300,- to mam prezuty a neresim tu jebacku.
No jo schreku ale zapomínáš že tady u nás je to jako v Asii všichni umějí jen kecat u píva o kdejaké píp... a potom zjistěj že nemají ruce a jedou si to nechat zničit do toho značkového a nebo alespon ne nejlevnějšího servisu že a potom tady brečí že jim štrejchnul nějakej školenej pekař ráfek
schrek napsal:
Samo domo by to mel kazdej parkrat zkusit at pak az bude nekde na ceste aby to zvladnul sam . Jinak ja uz jeszdim do pneuservisu za 300,- to mam prezuty a neresim tu jebacku.
hmm.. to už si říkám po několikáté a stejně se na to vyprdnu a nechám si přezout.
Holt , až si to budu muset udělat sám tak se sice najebu, ale zvládnu to , zas takový pakec to snad není....
No jásem se tam motorku taky prezuju montpakama, abych nevypadl ze cviku, přeci jen na cestě se to hodí ..
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
rohlik727 napsal:
Zdarec, mám doma zouvačku a přezouvám si sám. zouvvačku jsem si udělal. Tady ta zouvačka na tom videu je malinko jina,(tu patku mám na volno) Ten klučina se s tim docela nadře,mě to jde pěkně, ty pasky tam dáva zbytečně já je vubec nedavam,mažu to tekutym mydlem, pod monterpaky se dávaj takovy plastovy chrániče aby se nezničil ráfek. taky nezapomen že budeš na bezdušak potřebovat kompresor s nadobou abys tam pustil hodně tlaku najednou,aby ti zaskocila guma na ráfek. A budeš potřebovat vyvažovačku(tu mám taky) a možná závažička.
Nepotřebuješ, stačí kurtnou stáhnout po obvodu a můžeš mít malej kompresorek...
Já si motorku vždycky přezouval mont pákama. Jen je škoda že to musí člověk pak jet za někým vyvažovat.Teď jsem si koupil 1150GS Tak jsem zvědavej jak to půjde. Jen bych měl otázku. Vyvažujete jen předek nebo oběkola, a nebo nevyvažujete vůbec?
Nejdůležitější je se z leknutí hned neposrat...