Zdravím, mám k dispozici originální kratší tlumič pro sníženi BMW F 650 GS 2001... pokud by měl někdo zájem, tak vyměním za originální...
S kratším tlumičem jsem moto už koupil, ale chci mít standartní výšku... tlumič je vizuálně úplně stejný jako standartní, jen je o trošičku kratší
Tak pokud potřbuje někdo snížit, rád vyměním
email: reichmartin(zavináč)seznam.cz
Před týdnem jsem koupil f 650gs 2005 a zřejmě mám sníženou verzi (nepočítám sedlo, tam je to zřetelné). Hlavní stojan mám o 2 cm nižší (při zkušební jízdě jsem předpokládal, že výška je řešena jen sedlem a délky stojanu jsem si všiml až doma po koupi), než druhé gs stejného roku a zaručeně standartní výšky. Jak poznám jakým způsobem je snížena a o kolik cm? Myslím jestli tlumičem, nebo přepákováním? nikde jsem nenašel jaké jsou standartní rozměry.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Zdravím,
hodím to do tohoto vlákna:
snížil jsem 650gs na přepákování o 3cm. Před snížením jsem měl řetěz našponovaný správně cca 4cm. Po snížení (delší kosti) se zvedla kyvka a řetěz je utaženější cca 3cm. Je moje úvaha správná, že ho tak mám nechat a nepovolovat , nebo se mýlím ?
dík
š.
(ch)stepan
Hej nejsem odborník, ale řetěz by měl mít průvěs podle výrobce (nálepka na kyvce). Napnutý řetěz má špatný vliv na spoustu věcí. Rozhodně bych nechtěl jezdit s našponovaným řetězem.