Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Únor 2026 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

prominte ale tohle jsem sem musel dát
JRM66
Přidané 11.02.2015 17:46

Registrace: 08.06.12
Neviem či je pre niekoho zaťažko po odoslani balika ihned odoslat na mail alebo sms Track numer zasielky,hmm! potom to bude už iba na pošte a každy bude mať prehľad na situaciou!thumbs up
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.hmm!

Mr GS
Přidané 11.02.2015 17:48

Moderátor
Registrace: 18.12.08
Michal80 napsal:
Je pravda,ze Pošta je fakt utrpeni,ja byl doma s ditetem na paragrafu a čekal jsem balik,cele dny doma a najednou listek ve schrancecrya prej nejsem k zastihnutihelplessto fakt nasere!!!pokud je ta prace nebere tak at to nedelaj...

V žádným případě se jich nechci zastávat...taky mě to dost se.re Angry
ale fakt je,že když budeš mít zaměstnavatele,co pořád jen "utahuje šrouby" a nekápne z toho nic,tak se není čemu divit,že to mají všichni na háku a práce je jen doslova nutným zlem.Když je nikdo neohodnotí za doručení,jako třeba PPL,tak se s tím zdržovat nebudou.Za ty prachy tu práci nebudou ani vyhledávat zodpovědní a pracovití lidi...proč by to dělali?Takže je tam čím dál větší banda netáhel.To není nic divnýho
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!! do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

TomasTT
Přidané 11.02.2015 17:51

Registrace: 15.03.07
No v německu to bylo dost podobný, pak Deutsche post koupilo DHL a enhle - ono to funguje Wink Možná by pošta neměla nutit doručovatele aby prodávali pojištění, smlouvy na plyn nebo další pitomosti ale odměňovat je za úspěšně doručenou zásilku a třeba by to šlo...
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
bluesbery
Přidané 11.02.2015 18:25

Registrace: 01.06.08
TomasTT napsal:
No v německu to bylo dost podobný, pak Deutsche post koupilo DHL a enhle - ono to funguje Wink Možná by pošta neměla nutit doručovatele aby prodávali pojištění, smlouvy na plyn nebo další pitomosti ale odměňovat je za úspěšně doručenou zásilku a třeba by to šlo...

Pod DHL spadá i česká PPL a musím říct, že z pohledu naší firmy fungují na 1*
PPL nám dělá denní svoz balíků a 99,99 % balíků je doručeno druhý den i na opačný konec rep.
Jen nechápu ten diametrální rozdíl v cenách, když poptáme jednorázovou přepravu, je DHL 2-4x dražší než PPL i ostatní konkurence. A týká se to i letecké přepravy..
V ČP vládne sále těžký socializmus..
Upravil bluesbery dne 11.02.2015 18:27

www.temax.cz
Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 126
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,772
Nejnovější člen: Jirka72

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.13 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI