Ahoj, já ji před druhým Stelviem zvažoval a měl ji na víkend. Řekl bych, že motor je 1A, krásně si s ní zablbneš. Ale na delší cestování jsou lepší motorky!
Co jsem ovšem nemohl absolutně vystát byl překážející stojan na levé straně při řazení!! Nějak to sice řeší (řežou a převařují), ale to je opravdu opruz bez úpravy!
Teď mám jednu zkušenost s dlouholetým kamarádem a motorkářem se kterým brouzdáme Evropou. Měl Yamahu FJR. Před týdnem si koupil KTM Adv R a probírali jsme to v hospodě. Nedokázal říct proč KTM...už vůbes proč verzi R? Říká: "Máš pravdu, ani nevím. Bojím se i na polňačku, jezdíme ve dvou a je pro ženskou to nerozdělené sedlo míň pohodlné. To kolo vepředu je divné, jak je velké. Kardan to nemá. Drapáky taky moc nemusím atd. Byla zbytečně dražší. Ale líbila se mi ta barevná kombinace, že jsem prostě neodolal." A pak se ptej motorkářů na racionální názor))
Je to raketa. Je fakt, že na tom nejde moc jezdit pomalu, nutilo mne to pořád tahat za heft. Takže pořád jednou nohou v base, nebo bez papírů... Ale to na KTMce taky.
Upravil Geralt dne 18.02.2015 20:47
KTM 1190 Adventure R
Geralt napsal:
Je to raketa. Je fakt, že na tom nejde moc jezdit pomalu, nutilo mne to pořád tahat za heft. Takže pořád jednou nohou v base, nebo bez papírů... Ale to na KTMce taky.
Inak toto ma trápi. Toto velmi dobre poznám. V podstate mám preto teraz to, čo mám.