Zdarec,
po dlouhým přemáhání jsem vypustil olej a opět jako minulý rok jsem tam našel něco co jsem nechtěl. Bylo tam pár pilinek a pár lupínků. Volnoběžku jsme minulý rok kontrolovali a byla úplně v pořádku. Je možné, že jsou piliny a lupínky odněkud z převodovky? Ve filtru toho bylo samosřejmě o dost víc ale už to nebyli jen lupínky jako minulý rok ale spíš jemné pilinky.
Žádný změny v chování nepozoruji, startuje normálně, všechny rychlosti drží, řazení normální... Prosil bych nějakou radu co s tím? :-)
Ahoj. Pár špon tam je vždy, před výměnou volnoběžky, po výměně volnoběžky...dle mých zkušeností. Měnil jsem až když párkrát zablbla. http://www.ebay.c...1c4a82f69e
Ahoj poradte mi jak parametry má výpustný šroub oleje na F 650 GS rok 2001. Připadně kde ho objednat za rozumnou cenu. Původní je ožvýkaný a nemohu ho povolit - s tím se musím poprat. Díky za případné reakce
VVrba napsal:
Ahoj poradte mi jak parametry má výpustný šroub oleje na F 650 GS rok 2001. Připadně kde ho objednat za rozumnou cenu. Původní je ožvýkaný a nemohu ho povolit - s tím se musím poprat. Díky za případné reakce