3X: realna skoda co byla 59 mil. (jo jeste to bude asi vic, neni to zcela uzavrene) , borec na mopedu trefil chodce na prechodu, srazil mladeho klucinu ochrnul od hlavy dolu
jasny techto skod zas tolik neni , ale je lepsi priplatit par koru ano par korun, realny rozdil mezi limitem 35 /50 /70 /100 je opravdu v tesitkach korun (u me motorky to byl rozdil 115,- mezi 50mil. a 100mil. ),takze je opravdu lepsi si priplatit
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
...alebo nezraniť chodca, lacnejšie to v globale vyjde ak to bude smrtelne zranenie!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Koukám na to jak to mám vlastně pojištěný a pojištěno u Slavie za 987 Kč na celý rok ale limit 35 mega. Ptal jsem se že bych chtěl pov. ručení jen duben až řijen a to prý neumí, pojištují jen na dobu neurčitou. Mladej má auto, veterana a tomu to pojistili na tři měsíce a žádný depozit prostě to někde jde. j.C.
JRM66 napsal:
...alebo nezraniť chodca, lacnejšie to v globale vyjde ak to bude smrtelne zranenie!
Zní to paradoxně,ale je to pravda.Když už,tak pořádně
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jara Cimrman napsal:
Koukám na to jak to mám vlastně pojištěný a pojištěno u Slavie za 987 Kč na celý rok ale limit 35 mega. Ptal jsem se že bych chtěl pov. ručení jen duben až řijen a to prý neumí, pojištují jen na dobu neurčitou. Mladej má auto, veterana a tomu to pojistili na tři měsíce a žádný depozit prostě to někde jde. j.C.
Za veterány se snad platí jen jedna dvanáctina 1/12.
Když je hlad,je i husa dobrá.
myslis tu tvou BMW R850 R, no nektery pojistovny chcou testaci na veterana a nektere jen rok vyroby ale to nevim jak to maji to musis pohledat
Čeština můj koníček
schrek napsal:
To vubec nevadi podminkou palceni 1/12 POV nejsou veteranske znacky staci k tomu veteranska testace
Aby ti dali veteranskou sazbu, musis predložit prukaz historickeho vozidla, a tim padem musis mit auto na značkach HV
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Chápu že jde pojistit motorka třeba jen na 4 měsíce. Ale jak řešíte ty měsíce kdy ji pojištěnou nemáš??? Depozit?? (ten mi nedává smysl..) Ze zákona musí byt přece motorové vozidlo pojištěno ne????
Cesta je cíl
kejda: to neni pravda !!!! , u České mam dva veterany na standartnich znackach jen s prukazem s klubovou testaci a platim 1/12 POV
Upravil schrek dne 21.02.2015 21:29
Čeština můj koníček
Já povinné ručení řeším tak, že si prostě najdu na netu to nejlevnější v daném roce. Cena je jediné co mě zajímá a na zbytek kašlu. Je mi šumák jestli bude pojišťovna dělat průtahy a nepříjemnosti poškozenému- je to jeho boj Moje jediná komunikace s pojišťovnou pak probíhá tak, že jim jen řeknu škodnou událost a o zbytek se pak stará poškozený. Nezdá se mi pravděpodobné, že bych měl nadělat škodu větší než základní limit, takže mi to takto stačí. Ušetřené peníze pak investuji do havarijního pojištění, za které si naopak rád připlatím. A ještě něco. Pokud se mi na internetu nezdá cena, prostě tam někam vyplním nějaký kontakt (číslo nebo email) žádné pojištění neuzavřu. Většinou mi obratem volali zpět jak mi mohou pomoci. Řekl jsem že nijak že je to předražené. Paní na to reagovala tak, že mi dala nabídku o pětistovku levnější než se mi zobrazovala na netu. S povinným ručením je to prostě jak s ženskejma. Není to s ním lehké ale bez něj to nejde.
Pako11 - souhlasím, i když k nejlevnější pojistce se dostávám jinak.
Ale zase to nehrotím. Trochu se usmívám, když někdo vyhodí z okna několik hodin, telefonátů a návštěv pojišťoven, aby ušetřil stejných pár stovek, které v práci vydělá za hodinu.
Pitbull napsal:
Je tu někdo kdo dělá do povinného ručení a uměl by nějakou rozumnou nabídku?
Teď mám pojištěno u ČP a přijde mi že platím zbytečně moc.
Děkuji
Ahoj mám jednu moto pojištěnou u Český Podnikatelský od dubna do října za míň peněz ale někdo chce jezdit třeba celej rok
Pako 11 napsal:Je mi šumák jestli bude pojišťovna dělat průtahy a nepříjemnosti poškozenému- je to jeho boj hilarious
Tak tebe bych, hochu,potkat při škodné události nechtěl. To je zodpovědnost!!! Něco z.kurvit a nechat to na poškozeném. Přeju ti, ať nikoho takového nepotkáš protože se říká "jaký šel, takového potkal".Možná, že někdo má jiný názor.
PeDR: osobne zastavam stejny nazor, ale spoustu lidi prote na to sere, je sezenou to nejlevnejsi a to jak se bude pojistovna chovat k pokozenemu je jim , zakonnou povinost sem splnil
Ivan: s tebou souhlasim v tom, ze obyhat pojistovny a stravit cas, abych usetril 3 stovky je proste o nicem, jelikoz ten cas tim ztraveny ti nikdo nezaplati
PAko11: pravdepodobnost ze udelas skodu pres zakladni limit 35mil. uz neni zas tak nic neobvykleho, ano, kdyz se rozpocita pocet vozidel v CR a pocet skod nad 35mil. je to malo (i skody nad 50 mil. jsou o zadne co je nad 100mil. nevim), ale bude to cim dal tim vic a jestli usetrit cca 200-300kc mezi limitem 35mil a 100mil. vic to u motorky nikdy neni , tak si radeji vyberu limit 100mil. , z myho okoli zpusobil borec skodu 39.856.325,- a mel limit 35mil. jak myslis, ze to dopadlo, takovych pripadu pribyva lidi proste skonci nezbude jim nic a jsou na ulici, kvuli usetrenejm par stovkam rocne.
Upravil schrek dne 28.07.2015 14:27
Čeština můj koníček
schrek napsal:
PeDR: osobne zastavam stejny nazor, ale spoustu lidi prote na to sere, je sezenou to nejlevnejsi a to jak se bude pojistovna chovat k pokozenemu je jim , zakonnou povinost sem splnil
Ivan: s tebou souhlasim v tom, ze obyhat pojistovny a stravit cas, abych usetril 3 stovky je proste o nicem, jelikoz ten cas tim ztraveny ti nikdo nezaplati
PAko11: pravdepodobnost ze udelas skodu pres zakladni limit 35mil. uz neni zas tak nic neobvykleho, ano, kdyz se rozpocita pocet vozidel v CR a pocet skod nad 35mil. je to malo (i skody nad 50 mil. jsou o zadne co je nad 100mil. nevim), ale bude to cim dal tim vic a jestli usetrit cca 200-300kc mezi limitem 35mil a 100mil. vic to u motorky nikdy neni , tak si radeji vyberu limit 100mil. , z myho okoli zpusobil borec skodu 39.856.325,- a mel limit 35mil. jak myslis, ze to dopadlo, takovych pripadu pribyva lidi proste skonci nezbude jim nic a jsou na ulici, kvuli usetrenejm par stovkam rocne.
no ten blb co ted sestrelil to Pendolino bude mit skodu min 160m + kamijon + naklad.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2