vorel napsal:
RADOSKU, gumy máš ve Zdibech, zavolej si Michalovi bo na tebe ztratil číslo
To číslo našel a volal mi. Nebo jsi mu ho vlastně našel Ty na mém profilu, viď? Ať tak či tak, gumy mám v kanceláři a Tobě patří dík za super cenu a super dohozený obchod. Děkuju a máš to u mě... Volal jsem minulý týden Stránskému do Mělníka a Žlábkovi na Vinohrady a oba mi řekli cenu cca 6.200,- Kč za sadu...
Upravil radosek dne 24.11.2008 17:55
Zdravim panove,chci se zeptat jestli nekdo jezdi predek Karoo T a zadek TKC 80 a jestli muze byt kazdy guma jina aniz by meli policajti nebo na Technicky nejaky reci. Popripade jakou gumu dat na zadek?? Diky
Upravil tomino dne 07.01.2009 11:23
Tomino napsal:
Nikdo nejezdi predek Karoo T a zadek jinyho typu nebo znacky?????
a proc bys daval dopredu tak mekkou gumu? ja jsem spis premyslel, ze dopredu dam e07 pro vydrz a dozadu tourance. s tema tkc si nejsem jistej. jsou dost drahy na tvrdsi jezdeni. ja mam po chvilce z tech spuntu jen trojuhelnicky a to jsou gumy s podstatne vetsi vydrzi nez ma karo..
Tomino napsal:
Nikdo nejezdi predek Karoo T a zadek jinyho typu nebo znacky?????
a proc bys daval dopredu tak mekkou gumu? ja jsem spis premyslel, ze dopredu dam e07 pro vydrz a dozadu tourance. s tema tkc si nejsem jistej. jsou dost drahy na tvrdsi jezdeni. ja mam po chvilce z tech spuntu jen trojuhelnicky a to jsou gumy s podstatne vetsi vydrzi nez ma karo..
Prave ze ji tam chci nechat abych ji dojezdil.Zadni je hotova,ale predni je jeste dobra,takze nevim co tam dat na dojezdeni ty ve predu.
BMW R 1200 GS Adventure
Tomino napsal:
Tak hosi jakou gumu mi poradite dat na zadek ??? Rozhoduju se mezi E-07 nebo E-09(dakar) nebo TKC 80.Vase zkusenosti??? Diky
E 07 neznam,ale ma pry dlouhy dojezd
E 09 jezdim(dakar) dobra guma,vydrz 9-10 tis v terenu pohoda-urcite lepsi nez TKC,80,na suchym asfaltu drzi taky moc dobre,na mokrym je to ale bida,navic huci.mam verzi s dusema a jezdim bez dusi a utika,ted se pry uz dela i bezdusovka-tu koupim priste
TKC-klasika,je to guma s image terenni gumy,ale je vicemene jen na asfalt,v terenu moc dobre nebere,ale nehuci,za mokra lepsi nez 09 ,ale silnicni gumy typu touarence jsou na tom lip za mokra.
jezdil sem rok na anakýčkách-spokojenost,nikde sem v zatáčkách neměl problém,držela až na hranuv dešti v pohodě
fčil jezdím TKC-na silnici se dá taky jet na hranu,ale jen v létě,nebo když je teplo,na polňačkách rozhodně lepší než anaký
až bude dělat mitas správný rozměr,zkusím mitas
kdysi sem měl DR 600 a tam sem mitas 07 měl,dojezd super,cena super,na zelené trávě úúúúúúúúplně na ho.noje dobrá jen na tvrdý podklad
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
ANo, ano... 4009,- za sadu (1600,- předek, 2409,- zadek) - kupoval jsem už pod stromeček, 12. prosince
Dva důležité momenty ve vývoji člověka: když se postaví na vlastní nohy a když se posadí na vlastní BMW.
Včera jsem si opět objednal e-07... Bo se chystám na cestu a ty gumy maj super kilometrovej průběh a je to rozumný kompromis ve vzorku...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Ohledně těch špuntových Metzellerů, pokud je mi známo, jsou prostě Karoo, Karoo II a pak zmiňované Karoo T. O těch T-čkách jsem zatím nic dobrého neslyšel. Dvojky mám obuté letos prvně, tak jsem zvědav...
Včera jsem si opět objednal e-07... Bo se chystám na cestu a ty gumy maj super kilometrovej průběh a je to rozumný kompromis ve vzorku...
Kdes je kupoval a za kolik? Taky mě to čeká.
Já je kupuji "přes sebe" - tedy samozřejmně přímo bývalý MITAS / BARUM / PNEUBOX... (pořád se to zastoupení jménem mění, ale dodávají stále). Teď jsou tuším Conti Trade??? Pořád stejný lidi - to je pro mě důležité.
Mám s nimi smlouvu bo to občas dodám dál kamarádům. Mám tam samozřejmně nějakou slevu a tak ta sada bez DPH vyjde nějak okolo 1800,- Když beru nějak pod limit tak platím dopravu tak ta cena může kolísta +-100
Jinak se omlouvám, že plevelíme diskuzi o TKC Mitaskama...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Na odkazu od Bystřického"motoservis-travnicek" si najděte TKC a budete mile překvapeni.Sada tam vychází na 4480,-včetně dph.Já jezdím Mitas e-09 a spokojenost,jen pozor na tlak"max 1,8atm".
Kasak napsal:
Na odkazu od Bystřického"motoservis-travnicek" si najděte TKC a budete mile překvapeni.Sada tam vychází na 4480,-včetně dph.Já jezdím Mitas e-09 a spokojenost,jen pozor na tlak"max 1,8atm".
Prosím o odkaz ještě jednou - nějak to nemohu najít
Standa
Standa
Moby