Kolegové mam ještě 2 dotazy. Podle toho video návodu by měl být torx T-50 na dolním držáku kyvky a final převodu ale já tam mam větší .Mohl by se někdo podívat jaká je to velikost jestli T-60 nebo T-70 abych nekupoval zbytečně oba? Viz foto
A pak bych měl druhý dotaz zda li můžu na promazání ložisek kyvky a prachovek místo maziva Staburaks použít RENOLIT EP 2 anichž bych šetřil na kvalitě .Mam tu celou tubu po vyměně ložisek krku z bandita.
Děkuji za odpověd na oba dotazy.
michal115 přiložený následující obrázek:
Když tedy vezmu v potaz standart, bez ní 3h 57min?
Hlavně to dotahuj na momenty, pokud nemáš odhad...takové praskliny kolem kolových šroubů. Čím jsi to mazal?
Utahoval jsem to momentakem. Malý sem si pujčil z práce a velký koupil.
Mazal sem to vazelinou Renolit EP 2 podle recenze je to na stejné použití.Dokonce sem použil i loctite 243 na šrouby lehce na 3 závity.To jehličkový ložisko bylo uplně zalepené a nehýbalo se.Vyčištěno namazáno.
Dělal sem to do 02.30h
michal115 napsal:
Utahoval jsem to momentakem. Malý sem si pujčil z práce a velký koupil.
Mazal sem to vazelinou Renolit EP 2 podle recenze je to na stejné použití.Dokonce sem použil i loctite 243 na šrouby lehce na 3 závity.To jehličkový ložisko bylo uplně zalepené a nehýbalo se.Vyčištěno namazáno.
Dělal sem to do 02.30h
Ahoj chlapi. Včera jsem sundal kyvku a když jsem kouknul na ložiska v míst?, kde kyvka drží v rámu, zjistil jsem boční vůli v ložiscích. Chtěl jsem se zeptat, zdali je to normální stav nebo je mám vyměnit. Děkuji za odpověď.
Biker napsal:
Ahoj chlapi. Včera jsem sundal kyvku a když jsem kouknul na ložiska v míst?, kde kyvka drží v rámu, zjistil jsem boční vůli v ložiscích. Chtěl jsem se zeptat, zdali je to normální stav nebo je mám vyměnit. Děkuji za odpověď.
Jsou to kuželíky - vůle se vymezí po dotažení patřičným utahovacím momentem.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tak to mám taky za sebou všechno uplně v pohodě jen jsem se kurevsky nadřel s povolením hrušky bylo tam lepidla snad na všech závitech ten němec co to jako nové dával do kupy lepidlem nešetřil...