souhlasim s Geofrem a jen pridam, ze za ty penize asi nic NOVEHO v teto kvalite levneji nekoupis
Upravil schrek dne 02.03.2015 14:58
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Můžu potvrdit... Takové levné bundy mám dvě a obě stojí za vyližprdel... V zimě zima a v horku horko... Zpocený jsi jako prase a jízdní komfort je o ničem.
Kdo chce-hledá způsoby, kdo nechce-hledá výmluvy...
Pertla napsal:
No a je rozhodnuto, přijď na Motosalon, vyzkoušíš, povíme Ti k tomu vše co si budeš přát. No a buď objednáš, nebo objednáš
A budete mít i 2014 Oblečení? 2015 sem slyšel že je už skoro an cestě, ale má být cenově dražší...
Podivej se na jeho webovky. 2014 urcite ma.
Mimochodem s Pardalem ( Rockway) jsem parkrat obchodoval a naprosta spokojenost.
A vloni si u nej pritelkyne kupovala damskej komplet a chrochta si blahem. Na Nazran se vy.ser. Je to nepadnouci aušus, z kteryho by ses po čase zvencnul vzteky. Nazran uz neni co byval...
Upravil Kubrt dne 02.03.2015 16:56
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tohle jsem Ti napsal do PM.. ale at to nemusim psát pro další dotazy znova, tak to dam i sem
Ahoj
ja neznám všechny modely všech firem co jsou na trhu, ale všechno co jsem zatím viděl v naší cenové kategorii se zdaleka nepřibližovalo oblečení ROCKWAY, jak materiál Cordura, většinou není použit, používá se polyester, používáme třeba kožené panely, například na kalhotách v oblasti od kolen dolů. kalhoty kde to není a nedáváš je do bot, což oblečení na cestovaní je určitě přes boty, tak tam kalhoty bez kůže hned odejdou, funkce větráků. třeba pro jezdce na BMW rozepínací rukávy, střihy atd atd. Otázkou je co se komu líbí, to už je věc u každého jiná, naše modely jsou dělány s ohledem na praktičnost, až jako druhá věc je líbivost, což se ale mění i modelů 2015 které jsou už i také hodně líbivé.
Jinak asi jsou to nečetl cele, ale pokud je problém v penězích, tak ted jsme domluvili akci s Cofidisem, což jsou splátky, a když si vezmeš jejich produkt, který je sice na 36 měsíců, ale splatíš ho do 1 roku, tak nezaplatíš nic navíc, a nejsou tam ani žadné jiné poplatky. Takže si splátky rozděl na 12 měsíců, a máš to bez nákladů na víc..
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
to czfox: s Rockway chybu neurobis, a pekne Ti to napisal aj WanChuan. Ak mas naozaj momentalne hlboko do penazenky, kukni aj na toto: http://www.bmwgs....ost_446796
v pripade zaujmu sa dohode nebranim a postovne beru na seba
... akokolvek sa rozhodnes, prajem rozumny vyber a spokojnost v pouzivani
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Musím tedy souhlasit s Viktorem - u oblečení za 200EUR prodejní cena v EU (vč. daně), tedy výrobní cena do 50 dolarů v Pákistánu (v téhle kategorii je 99.9999% původem z Pákistánu) prostě nemůže být materiál originál Cordura. Není to prostě možné, protože jen ta látka na bundu by byla dražší.
Časem si o tom uděláš lepší představu sám, uvidíš třeba nějaké kamarády padat a uvidíš, co dělají jejich (obvykle polyesterové) napodobeniny po kontaktu se silnicí..
Každopádně, pokud prodejce napíše do specifikace, že bunda je vyrobená z "látky zvané Cordura", tak to je hezké ale nazývat to můžou jak chtějí - opravdová Cordura to nebude. Opravdové materiály mají určité identifikační prvky - uvádí se to na oblečení (logo Cordura), na visačkách a na vnitřních nášivkách. Ono napsat něco na web je jedna věc a napsat to na výrobek je věc jiná. Obvykle to na těch výrobcích chybí a na web si může napsat kdo chce co chce.
Asi před měsícem jsem držel v ruce napodobeninu Forcefield chráničů - ten pán věděl, že to je fake ale bylo to v nějaké bundě kupované v německu - fakt 1:1 odlité do stejné mřížky jako Forcefield, pochopitelně tvrdé jako šutr, takže z nějakého jiného materiálu. Prostě ničemu se nedá věřit ale v těhle cenách to bude téměř jistě napodobenina Cordury a nebo - to taky některé i docela "zavedené" firmy dělají, že je to celé z levného materiálu a někde tam je vsazený jeden panel nebo jeden proužek opravdového. Což ale není nikde uvedené. Například Modeka - jejich bunda z materiálu Cordura AFT je celá z obvyčejné (ve srovnání s AFT relativně levné) Cordury a vpředu má vsazené dva proužky té látky AFT. Kdyby to bylo z téhle látky celé (jako to dělá třeba Rukka u modelů řady Air), tak to prostě nebude stát to, co to u nich stojí. Ale napíšou to do reklamy - je použitý materiál Cordura AFT a v zásadě mají pravdu - jen nenapsali, že ho je na tom oblečení asi tak 1%
Takže tak..
Jinak když si koupíš z druhé ruky zachovalé hadry Rallye nebo Rallye2 nebo Rallye2Pro, tak to máš ze zaručeného materiálu (nemluvím o Rallye3) a nejspíš i s goretexovou vložkou, kvalitními chrániči a dají se vydražit za 200EUR. Nebude to o moc víc než ten Pákistán o kterém jsi přemýšlel, že se ti líbí. Rallye1 - ten modrobílý původní model, měl tady kolega léta a dá se vydražit v perfektním stavu za 100EUR za bundu. Nemá GTX vložku a nějaké vychytávky jako ty Rallye2. Nebo starší Rukku nebo jinou značku. Prostě něco, kde máš jistotu, že ten materiál se ti po pádu na silnici nepřipeče k tělu.
Tak sem byl dnes v Letňanech, vyzkoušel jsme si Adventure, Loner i Horizont a nakonec koupil Horizont. Zkoušel jsem i modely co jsme zde uváděl jako alternativy, ale provedením a především materiálově opravdu nejsou srovnatelné. Až něco najezdím v nové soupravě, podělím se o své poznatky
campa napsal:
To jsem nevěděl, myslel jsem, že BMW Rallye 3 je TOP, když je poslední. A prosím Tě rozdíl mezi 2 a 2 plus je markantní?
Díky moc
Není, předchozí modely měly Gore-Texovou vnitřní membránu kdežto Rallye 3 má něco jiného a nefunguje to zdaleka tak dobře..
A navíc vnější látka není Cordura ale nevímco...
Prostě jak to má logo BMW, tak na ničem nezáleží a lidi to kupují a jsou moc spokojení. Dost podobné jako KTM
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
campa napsal:
To jsem nevěděl, myslel jsem, že BMW Rallye 3 je TOP, když je poslední. A prosím Tě rozdíl mezi 2 a 2 plus je markantní?
Díky moc
Není, předchozí modely měly Gore-Texovou vnitřní membránu kdežto Rallye 3 má něco jiného a nefunguje to zdaleka tak dobře..
A navíc vnější látka není Cordura ale nevímco...
Prostě jak to má logo BMW, tak na ničem nezáleží a lidi to kupují a jsou moc spokojení. Dost podobné jako KTM
No nevím, měl jsem oba Rallye 2 i 3 a jediný rozdíl byl ve střihu oblečení. Membrány u obou typů fungovaly bez potíží, neprotekly a byly prodyšné a Rallye 3 má vnější látku ne "nevím co" , ale cituji z popisu materiálu u oblečení "cordura 500 s prodyšnou vrstvou"
R 1200 GS LC Adventure