LUCIE SPEŠL PRO TEBEmusím trochu zmírnit tu hroznou smrt bongobongo
toto jotůbe bych nazval- i muži mají své dny-ten dle toho stylu bude asi od vás ze vsi YouTube Video
To je aspoň vtipnej a nakonec to zvedne Hlavně měl dobré gumky, hoch...a taky ta přepravka na brambory místo topcase mě docela pobavila Doufám, že to není něco od TT, nebo mě Tomáš bude veřejně pranýřovat Baforský fdoleček forever....
no to ne, ale TT tedka dela specialni vrstveny topcase do nejhorsich podminek, jednoduse opravitelny
no jenom se smejte, ale mne se stala taky jedna neprijemnost. po kvalitni vecerni relaxaci nad partickou pokeru jsem se prijemne kulturne unaveny vracel domu. no a hroch v plne vybave mi stal pred barakem, tak si rikam, ze bych ho mohl teda v ty 3 rano schovat do garaze. po chvili premahani jsem si odemknul dvere, otevrel vrata dokoran, rozsvitil. prisel k hrochovi, shodil z hlavaku a uz bylo zle - rozhodl se ze se podiva na pravou stranu, komplet nalozenej, proste jsem ho nemel sanci udrzet. trisk. no co, po te kultuure mam urcite ukrutnou silu, tak ho zvednu. ani prd. tak oka, prece jsem ho uz parkrat zvedal, tak to musim dat. oteviram kufry a vyndavam vsechno co jde. lezi na pravym kufru, takze si ho pripravim a aaaaaaaaa... a prd. zvednu ho, ale ne uplne. zacinam koulet ocima, rikam si, kolik sousedu me asi pozoruje. oka, sundam jeste kufry. ten jeden bocni ale musim nechat. zvedam, nadzvednu, aaaaale ten kousek proste chybi, uz to nedavam. oka, uznavam prohru, jdu probudit otce, ten bez reci jde ven, chvilka zapasu a uz ho tlacim do garaze... zaviram vrata, zhasinam, jdu spat. rano nakonec vse oka, krome mensiho boleni hlavy a nechutenstvi. pokud vim, tak zatim zadnej ze sousedu nevyhral v "nevahej a toc", takze snad ok.