Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

jak Bestie zvedá motorku
bystricke
Přidané 30.10.2008 23:18

Registrace: 04.11.07
LUCIE SPEŠL PRO TEBEin lovemusím trochu zmírnit tu hroznou smrt bongobongoAngry
toto jotůbe bych nazval- i muži mají své dny-ten dle toho stylu bude asi od vás ze vsiGrinGrinhilarioushilarious
YouTube Video

www.begr.cz
Lucie
jak Bestie zvedá motorku
Přidané 31.10.2008 01:09

Registrace: 12.11.07
To je aspoň vtipnej a nakonec to zvedne Smile Hlavně měl dobré gumky, hoch...a taky ta přepravka na brambory místo topcase mě docela pobavila Grin Doufám, že to není něco od TT, nebo mě Tomáš bude veřejně pranýřovat Wink
Baforský fdoleček forever....

Peacemaker
jak Bestie zvedá motorku
Přidané 31.10.2008 02:26

Registrace: 25.05.07
no to ne, ale TT tedka dela specialni vrstveny topcase do nejhorsich podminek, jednoduse opravitelny
img444.imageshack.us/img444/3037/ttkufryil4.jpg

no jenom se smejte, ale mne se stala taky jedna neprijemnost. po kvalitni vecerni relaxaci nad partickou pokeru jsem se prijemne kulturne unaveny vracel domu. no a hroch v plne vybave mi stal pred barakem, tak si rikam, ze bych ho mohl teda v ty 3 rano schovat do garaze. po chvili premahani jsem si odemknul dvere, otevrel vrata dokoran, rozsvitil. prisel k hrochovi, shodil z hlavaku a uz bylo zle - rozhodl se ze se podiva na pravou stranu, komplet nalozenej, proste jsem ho nemel sanci udrzet. trisk. no co, po te kultuure mam urcite ukrutnou silu, tak ho zvednu. ani prd. tak oka, prece jsem ho uz parkrat zvedal, tak to musim dat. oteviram kufry a vyndavam vsechno co jde. lezi na pravym kufru, takze si ho pripravim a aaaaaaaaa... a prd. zvednu ho, ale ne uplne. zacinam koulet ocima, rikam si, kolik sousedu me asi pozoruje. oka, sundam jeste kufry. ten jeden bocni ale musim nechat. zvedam, nadzvednu, aaaaale ten kousek proste chybi, uz to nedavam. oka, uznavam prohru, jdu probudit otce, ten bez reci jde ven, chvilka zapasu a uz ho tlacim do garaze... zaviram vrata, zhasinam, jdu spat. rano nakonec vse oka, krome mensiho boleni hlavy a nechutenstvi. pokud vim, tak zatim zadnej ze sousedu nevyhral v "nevahej a toc", takze snad ok.say cheese!

a proto - DONT DRINK AND PUSH!

bystricke
jak Bestie zvedá motorku
Přidané 31.10.2008 07:58

Registrace: 04.11.07
nesměju se že to někdo nezvedneShockale těm opičkám okolo toho zvedání hilarioushilarious

www.begr.cz
Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 100
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.10 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI