Myslim, ze to vidis moc cerne, az bude nejaky pruzkum, jasne vyjde najevo, ze nemas pravdu, ze v tomto neni vetsina "ovci". Vem si malej vzorek lidi tady, vidis tu snad nejaky nazor, ze by tu nekdo psal, ze tu chce cizi armadu ?
Je to tu asi tak 50 na 50 tak to vidim ja! Radšej by som sa mylil ale naserie ma ked viem že som mal pravdu a nikto tomu neveril, ale to je už aj tak neskoro a zbytočne rozmazavať!
Upravil JRM66 dne 05.03.2015 10:12
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
JRM666 - pozyvaci list na intervenciu v 68 podpisal Vasil Biľak (nech sa smaží v červenom pekle sviňa boľševická krajčírska)... toť rodený Slovák, ktorému jeho jebnutí rodáci postavili v Krajnej Bystrej nedávno pomník !!
... ktorý ešte v tú noc natreli krvavo červeno a neskôr prezieravo radšej ukradli...
podľa mňa ten podpis bol akt vlastizrady ako vyšitý !!
live fast, die young be wild, have fun
to JMR66: ... a proč tě to vlastně tak s.e.r.e. když se tě to vlastně netýká .. stejně jak jsi psal, že ti je u r.i.t.i. jaký je systém v rusku nebo júesej ... tvrdíš, že televizi nesleduješ a nějaké informace tě nezajímají .. ale jsi asi expert na průzkumy veřejného mínění ... kdo tady kdy napsal že si přeje u nás amíky ? .. ale když se budu muset rozhodnout jestli putinovce nebo obamovce ... tak budu pro ty druhý ..
Upravil chstepan dne 05.03.2015 10:20
(ch)stepan
bmwivo napsal:
Zdravím, dnes mě uzemnil článek na Seznamu, USA pošle armádu do ČR vytvořit linii proti Rusku.
Nevím jak vy, ale já z toho nemám vůbec dobrý pocit. Z jedné strany utečenci z celého světa, z druhé strany US Army, no budiž nám země lehká.
Pokud by vyslání Americké armády mělo znamenat i jen teoretickou možnost, že se zdravotně přitíží všem bolšánůn, komančum, rusofilům, putinovcům a podobné svoloči v česku i tady na foru, tak za mě rozhodně ano. A pokud by to mělo znamanat u výše zmiňovaných i praskání cévek, tak i radary a rakety.
Pořád lepší než čekat až se tu budou prohánět polomongoloidi z Ruska s tankama na dovolené.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
bmwivo napsal:
Zdravím, dnes mě uzemnil článek na Seznamu, USA pošle armádu do ČR vytvořit linii proti Rusku.
Nevím jak vy, ale já z toho nemám vůbec dobrý pocit. Z jedné strany utečenci z celého světa, z druhé strany US Army, no budiž nám země lehká.
kde jsi to našel ?
Hochu nevím proč, ale už to tam nějak nemohu najít, ještě že jsem to neviděl jen já.
Jestli to bude nutné, tak proč ne USArmy, jen jsem si nějak naivně myslel, že nás ta válka mine. Ono se jinak bojuje tam, kde lidi už nemají co ztratit a hlavně jsem doufal, že to už naše děti nezažijí. Bohužel se ten svět žene někam, slušně řečeno, do neznáma.
Asi bude opravdu lepší vrátit se k tématu naše motorky.
Upravil bmwivo dne 05.03.2015 12:20
Ivoš.
Medik napsal:
Jo, to je Sophiina volba. Jestli Rus a nebo Amík. On amík je jenom lépe oblečený rus. Přát si můžeme co chceme.
Ani Rus a ani Amík se nás stejně na nic ptát nebudou a když, tak jen "ze slušnosti" a kulové s tím naděláme.
Jako Československo jsme byli bezvýznamní po rozdělení už nejsme ani to.
Pouhé nárazníkové území a případné válečné kolbiště.
Naprostej souhlas, jen bych dodal že nejen Československo ale i zbytek střední Evropy se stal hřištěm pro velmoci až po rozpadu R-U, tak občas dumám jestli to nebyla škoda.
Čau, Tom
bluesbery napsal:
Byli tu v 45. a škoda že nezůstali dýl... To by pak i 48.rok dopadnul jinak..
Je smutné, že se ještě dnes najde někdo kdo tomu věří, celýmu USA bylo nějaké Československo a vůbec východní Evropa u záděle, svět byl už dávno rozdělen na svéry vlivu. Ale klidně si tomu věř.
Zbavili jsme se rusáků a nacpem si tady stejnou verbeš z jůesej.
pre nas to škoda nebola.. lebo by sme sa doteraz vozili na jawach, rifle kupovali v tuzexe a viseli na šnúrke od ruských gatí...
a rozpad CSFR bola vec ktorú narýchlo upiekli Mečiar s Klausom, Keby to riešili referendom ludia by ich nikdy nepodporili...
Upravil raptor dne 05.03.2015 14:08
live fast, die young be wild, have fun
Zdenal RT napsal:
Pokud by vyslání Americké armády mělo znamenat i jen teoretickou možnost, že se zdravotně přitíží všem bolšánůn, komančum, rusofilům, putinovcům a podobné svoloči v česku i tady na foru, tak za mě rozhodně ano. A pokud by to mělo znamanat u výše zmiňovaných i praskání cévek, tak i radary a rakety.
Pořád lepší než čekat až se tu budou prohánět polomongoloidi z Ruska s tankama na dovolené.
Zdenale - opět chujové řeči. Byli jsme rádi že jedni zm..i odešli a teď budeme čekat až přijdou jiní ?
Upravil Olin dne 05.03.2015 14:36
Zdenal RT napsal:
Hele nepsal jsi takovyto komenti na tech novinkach k teto zprave? Neco hodne podobneho jsem tam cetl
Zdenal RT napsal:
To o Tobě lecos vypovídá
Zajímavé, jak taková hovadina vyplozená bůhví kde a publikovaná na novinkách nebo idnesu dokáže vyprovokovat takovou diskuzi... Holt sedmá velmoc. Co takhle hned všemu nevěřit?
Jde o početnější zastoupení amerických vojáků na cvičeních a to nejen v Německu kam AČR jezdí ale i v ČR ...
"Společný výcvik příslušníků Armády ČR s jednotkami jiných aliančních států (včetně USA) standardně probíhá již od devadesátých let a bude probíhat i nadále. Po vypuknutí ukrajinské krize se pouze zintenzivnil. Příkladem bylo loňské alianční cvičení SABER JUNCTION nebo cvičení AMPLE STRIKE, které se uskutečnilo v Náměšti nad Oslavou, a Američané se ho zúčastnili."
bluesbery napsal:
Byli tu v 45. a škoda že nezůstali dýl... To by pak i 48.rok dopadnul jinak..
Odpověď hodná autora, jsou to stejní zmetci, jako ti dočasní. Vojenská přítomnost jako každá jiná. Při případném konfliktu jsme první na ráně, a to je jako dobře? Rektální alpinismus nebyl mou silnou stránkou ani za bolševika a nebude ani teď. Nemají zde co dělat. Byl jsem v řadě zemí, kde ti supermani jsou a všude je milují jak vosinu v zadku. Pokud jsem chtěl aby se ke mě chovali jako k člověku byla univerzální věta - Promiňte, nemluvím španělsky(korejsky, japonsky ...atd) jsem Čech, mluvím jen trochu anglicky - proměna lidí byla kouzelná. Pokud jsem mluvil anglicky bez upozornění, nikdo nerozuměl a neměl zájem pomoct, snad jen mě něco prodat za raketu.
Závěrem - jedněch jsme se zbavili, a už jsou zde zas a je mi jedno jestli zprava nebo zleva - nemají zde co dělat. Z vojenského hlediska nemá malý kontingent vojáků - kromě hlídání poslušnosti vazalů, kteří by mohli zlobit (špatně volit, odklonit se od té správné politiky apod) - žádný význam.
S cvičením NATO to nemá souvislost v tom problém nevidím.
Upravil bobGS dne 05.03.2015 17:44
Planý poplach! Zase někdo někomu skočil na špek a tady už jsou o tom dvě stránky... http://zpravy.idn...ntent=top6"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
raptor napsal:
...rozpad CSFR bola vec ktorú narýchlo upiekli Mečiar s Klausom, Keby to riešili referendom ludia by ich nikdy nepodporili...
Na druhou stranu - pokud by se republika nerozpadla, do nekonečna by se řešily problémy s federací, přerozdělováním peněz, slovenským parlamentem atd....
Myslím, že dnešní uspořádání je (s odstupem času) pro OBA státy to nejlepší.
Upravil hobr dne 05.03.2015 18:00
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."