Eman_ napsal:
A me uz dosel i benzin v adv,motor se zastavil a ani neskyt...
Zavolal jsem Tondovi,abych se ujistil na jake strane ma dohc cerpadlo,hodil jsem moto na bok,chvilku pockal,postavil tu perlu na kola a nakrakal,domu jsem to mel cca 5km,dojel v pohode,ale prdeli bych prestipl desitku kulatinu...
jo jo na třiapůle běžná praxe, na benzinku pravidelně na karbec
Kdo jak tankuje neřeš každýho věc dotaz je kolik se vleze do nádrže a kolik paliva se dá využít. Dvacka nádrž pojme min. 22l a když natankuje 19,5l tak žádných 0,5l ale min 2,5l paliva se nevysálo. Je jasný že se nedá vysát úplně do sucha ale tak ty 2l by určitě kolikrát bodly. No a co ten co natankuje jen 16l... A advik a 36l když je sání až na dno - normal. Jo a usazený bordel na dně nádrže - plastový a u stříkačky a endura celkem nesmysl na to nemá čas se usadit teda jestli se nejezdí extrém písek bláto voda ale to se neusadí to se ucpe.
docik napsal:
Katalyzátor stejně jako filtr pevných částic by neměl nasát kyslík!
a jak ten katalyzátor nasaje kyslík?
Já jsem myslel,že když ti dojde benzín,tak prvně chcípne motor a ne,že bude dál sát kyslík a hnát ho přes katalyzátor
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
honzazlin napsal:
Kdo jak tankuje neřeš každýho věc dotaz je kolik se vleze do nádrže a kolik paliva se dá využít. Dvacka nádrž pojme min. 22l a když natankuje 19,5l tak žádných 0,5l ale min 2,5l paliva se nevysálo. Je jasný že se nedá vysát úplně do sucha ale tak ty 2l by určitě kolikrát bodly. No a co ten co natankuje jen 16l... A advik a 36l když je sání až na dno - normal. Jo a usazený bordel na dně nádrže - plastový a u stříkačky a endura celkem nesmysl na to nemá čas se usadit teda jestli se nejezdí extrém písek bláto voda ale to se neusadí to se ucpe.
1. to,kdo jak tankuje řešils ty,ne já.Já jsem ti jen odpověděl,že se u toho musí přemýšlet
2.ti,co psali,že se vešlo do 20l nádrže jen 16l,ji nevyjeli do prázdna,ale jenom podle ukazatele dojezdu,kterej je z 90% mimo u všech motorek
3. to,že natankuje někdo jednou 36l do nádrže adv vůbec neznamená,že je tam skutečně 36l a už vůbec ne,že je čerpadlo na dně
4. to,s tím ježděním v písku,blátě a vodě,jako argumentem pro bordel v nádrži snad ani nemyslíš vážně ne?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
A já jsem asi zrovna chyběl ale do ted jsem měl za to, že katalyzátoru vadí benzín a né vzduch. Když tak nad tim přemýšlím to bych asi měl dávát do výfuku špunt, aby se mi tam nedostal vzduch z druhyho konce.