Bylo by to pekny.Ale protoze potrebuju ridicak a obcas me chce mit doma i rodina tak to dopadne vetsinou tak 1-2 tejdne.Plus sem tam nejaka neplanovana akce.A obcas i planovana.Ale uznavam,ze v patek se na pivo a partu kamosu tesim jako svina.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Mosquito napsal:
Falcon - u speslaku jsou hesla dosti podobna, ale tuleni jsou znamejsi tim ze nikdy nenechali na poli i mrtveho vojaka. Ranceri ty radeji strili do vlastnich
A Bigr nemyslel jsem to tim ze si nehrajes na vojacky, ale tim ze co prispevek to do nekoho rejpes > je videt ze si jedno velke nespokojene dite co mu berou jeho hracku a tak se vzteka
Jak to tak sleduju, tak dle mého názoru, pokud si Bigr do někoho "rejpne", tak má většinou pravdu.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
vevis napsal:
Tady to zacina docela gumovatet.Kdyz jsem jeste bydlel na sidlisti,tak si tam parta kluku vzdycky hrala na vojaky.U tech dvanactiletejch to clovek chapal,ale byli tam asi 2 pres dvacet,holky netusili k cemu jako jsou,ale s tema umelejma pistolema a v maskacich to desne prozivali.Samozrejme jim nevadilo,ze z nich ma pul sidliste srandu,ale pro ty dvanactilety kluky to byli hrdinove.Akorat dnes jsou ty dvanactilety nekde jinde a ty dospeli jsou k normalnimu zivotu nepouzitelny.Na druhou stranu,pokud nikdo neblbne s ostrejma,tak at si treba hraje na piskovisti.To je kazdeho vec.
hele vevisi mne se zbrane nahodou taky moc libej...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Teď se ukažte kabrňáci - co znamená todle :......OMNE VIVUM EX OVO
( a se zelenou gumou to nemá společnýho ale vůbec nic )
Robert přiložený následující obrázek:
[52.42Kb]
Upravil Robert dne 02.11.2008 20:12
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
vevis napsal:
Tady to zacina docela gumovatet.Kdyz jsem jeste bydlel na sidlisti,tak si tam parta kluku vzdycky hrala na vojaky.U tech dvanactiletejch to clovek chapal,ale byli tam asi 2 pres dvacet,holky netusili k cemu jako jsou,ale s tema umelejma pistolema a v maskacich to desne prozivali.Samozrejme jim nevadilo,ze z nich ma pul sidliste srandu,ale pro ty dvanactilety kluky to byli hrdinove.Akorat dnes jsou ty dvanactilety nekde jinde a ty dospeli jsou k normalnimu zivotu nepouzitelny.Na druhou stranu,pokud nikdo neblbne s ostrejma,tak at si treba hraje na piskovisti.To je kazdeho vec.
hele vevisi mne se zbrane nahodou taky moc libej...
Ale ja proti tomu nic nemam.Nekomu se libej stary auta,nekomu treba zbrane.A dokonce nemam nic ani proti vojakum.Pokud tedy bojujou z presvedceni a vedej za co.Ale myslim,ze o to tady nejde.Hrat si tady na marinaky mi prijde trochu ujety.
Upravil vevis dne 02.11.2008 20:34
Víš Moskyte, chtělo by se a moc by se chtělo vyjádřit se od plic o tý jedovatý slině, co tu flušeš pokaždý, když třeba jen tak sonduješ, jestli máš prodat motorku, nebo právě teď, kdy tě tak pohoršuje, že nás tady 99% nezná mariňácký hesla... Tak pro klid na naší vzácný frekvenci prohlašuju, že podle toho, jak kolem sebe dokážeš kopat a kousat, jsi jistě velkej soldát US Marines ÍÁ. Howgh
To sniper 3/4(tříčtvrták)marines Semper formel one:nebo jakou hodnost si ještě proboha dávášpřečetl jsem si důkladně tvé příspěvky od začátku a kromě toho,že ti leží Bigr stále v žaludku nevím proč,Emila nesnášíš kvůli slečně,kurva proč sem pořád taháš tu hospodu kdo tam pořád sedí v jaké části Prahy to bydlíš?Každý máme povinosti jezdíme takže asi lemtat stále nemůžeme no a když si zajdeme s partou na nějakej ten škopek to tě tak vytáčí?Fakt tě nechápu.
Pokud chceš bojovat a střílet dám ti kontakt na mé známé co střílejí mají hodnosti a můžeš si vybrat vojska od válek Napoleona po SS vojska,naše kolegy co s náma jezdí s wranglerama, US army s jeep willis popř. kluk mého kolegy lítá po Milovicích s těma painbolovýma bouchačkama mají své velení štáby hodnosti atd...nic bych nezatracoval co Vás baví a dělá radost tak to dělejte a bavte se tím,ale nějaký army téma sem fakt nepatří to musíš jít střílet na jiné forum
A jestli sedíme s fajn lidma jeden den v týdnu v hospodě u Karla4 a ty tím trpíš jak vidím stále víc tak pak máš asi nějakej problémProto neplivej kolem a pokud se ti něco nebo někdo nelíbí tak to vybal narovinu
Jarda jestli sis nevsiml tak me nepohorsuje to ze nekdo nezna heslo USMC, ale to ze kdyz nekdo dela neco jinak jak vy tady rikate hraje si na vojacky tak je to vecne dite a ubozacek co vlasnte nikdy nedospel.
To me na tom sere, ze proste nejakej paprda co tomu nerozmu, kouka se jen na zpravy na nove kde hledaj kdejakou senzaci kdyz se dite tim zrani, vystreli si oko apod.
Bob > 3/6 Marines neni hodnost ;-) > a s lidma v mem konicku problem nemam > co se tyce USMC znam cca 50 deti jak tu rikate a v CR tak dalsich 300 co delaji jak si psal ruzne armady a obdobi.
A nevsiml jsem si ze by kluci byli nejak detsky postizeny.
K vasim srazum nemam nic. Schazejte se tam klidne nonstop.
3/6 Marines SEMPER FI
Tak vidis,Hicks tady prestal resit nabozenstvi,zacal chodit na srazi a vyklubal se z nej pohodovej a myslim,ze nakonec i oblibenej clovek.Ty jak rikas mas kamaradu vojaku dost,tak marinaky reste spolu a kdyz na ten sraz prijdes,tak se budes divit,ze nebudes jedinej,kdo tam pije nealko!
.
Moc se omlouvám, chápu že někdo z nás může mít život hodně složitej, ale jsme tu ještě správně na BMW GS fóru ?.?.?
Mám pocit že poslední dobou je každý příspěvek od jistého lidí dost těžké téma i na mě.
Kontrolní otázka......pozná někdo co je to GSo na obrázku za ročník - nápověda ( výfuk ).
Robert přiložený následující obrázek:
[145.78Kb]
Upravil Robert dne 02.11.2008 23:29
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.