low napsal:
vsak napoprve jsem jen nsapsal, ze je tu okurkova sezona, az kdyz to nekdo neracil pochopit, tak jsem to doplnil o vyklad.
nicmene tim (prvni reakci) jsem vyjadril svuj nazor, ze tu resis blbosti, na coz mam taky narok bych rekl.
---------------------------------------------------
min kecat, vic jezdit
low
Jasně, že na to máš právo, ale tak trochu mě to zamrzelo, protože ten dotaz byl
myšlenej se vší vážností - je to státní symbol a když si vzpomenu na Dny NATO v Brně (myslím) a aféru s
americkou vlajkou na prodejním stánku, tak by mě vůbec nepřekvapilo,
když by byl problém i s vlajkou na motorce.
Předpokládám, že tohoto fóra se účastní i zkušení cestovatelé, kteří s tímhle
mají zkušenosti.
Policie a legislativa v dnešní době opravdu dokáže překvapit...
Každej má svůj názor - někomu se to líbí,někomu ne..nikomu nic nenutím
Za vlajecku at nalepkovou nebo na klacku na motorce te podle mne nikdo z policajtu jebat nebude ...
Pokud nebude nekde nalepena v nejakych neuctivych podobach, zesmesnena a tak, tak myslim ze v poho ...
Policajti (myslim statni, protoze mestaci jsou uplne jina /bohuzel horsi/ sorta ... ) obcas prudej kvuli kravinam, ale pokud s nima clovek normalne popovida, tak moje zkusenost je, ze se vsechno da resi normalne ...
Slavek napsal:
Za vlajecku at nalepkovou nebo na klacku na motorce te podle mne nikdo z policajtu jebat nebude ...
Pokud nebude nekde nalepena v nejakych neuctivych podobach, zesmesnena a tak, tak myslim ze v poho ...
Policajti (myslim statni, protoze mestaci jsou uplne jina /bohuzel horsi/ sorta ... ) obcas prudej kvuli kravinam, ale pokud s nima clovek normalne popovida, tak moje zkusenost je, ze se vsechno da resi normalne ...
V
Moje řeč, pokud tam ta vlajka nebude vyloženě potrhaná, špinavá a pomalovaná, tak to bude uplně v klidu. Naopak si myslim že se to lidem (a policisté jsou také lidé (většinou) ) bude líbit.
Podobný nápad jsem měl taky, ale protože jsem v Anglii kde jsme všichni jenom banda špinavých "Poláků" co "pracovitým" angličanům berou práci tim že pracujou hodně, rychle, dobře a levně Tak jsem to radši vzdal, mohl by si někdo pak na mojí motorce vybíjet zlost
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Moje řeč, pokud tam ta vlajka nebude vyloženě potrhaná, špinavá a pomalovaná, tak to bude uplně v klidu. Naopak si myslim že se to lidem (a policisté jsou také lidé (většinou) ) bude líbit.
Podobný nápad jsem měl taky, ale protože jsem v Anglii kde jsme všichni jenom banda špinavých "Poláků" co "pracovitým" angličanům berou práci tim že pracujou hodně, rychle, dobře a levně Tak jsem to radši vzdal, mohl by si někdo pak na mojí motorce vybíjet zlost[/quote]
Já si loni na dovolenou vlaječku vzal abych "reprezentoval" a taky aby bylo hned jasný odkud jsem. Nebyl s tím jedinej problém. Naopak místní se chodili ptát co jsme zač a divili se,že nejsme Němci kterejch tam jezdí nejvíc.
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
[204.82Kb]
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
zadne problemy jsem nikdy nikde nemel, otazkou je zda jsem zkusenej cestovatel. pokud budes vozit hadrovou a parkrat pojedes v desti, bahne, prachu, tak z ni za chvilku budou cary. BTW to ze na predku motorky je ceska vlajka s napisem czech republic rozhodne nikdo (v oblastech kam jezdim) nepochopi, ze by jsme nahodou mohli byt cesi
low napsal:
zadne problemy jsem nikdy nikde nemel, otazkou je zda jsem zkusenej cestovatel. pokud budes vozit hadrovou a parkrat pojedes v desti, bahne, prachu, tak z ni za chvilku budou cary. BTW to ze na predku motorky je ceska vlajka s napisem czech republic rozhodne nikdo (v oblastech kam jezdim) nepochopi, ze by jsme nahodou mohli byt cesi
První rozumnej příspěvek od tebe v tomto vlákně.... DÍKY!!!!!
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----