Hlavně že jste to přežili. O té bouračce vím, jelikož volal kamarád jestli jsem to nebyl já.
Každopádně, já bych to neopravoval a raději to rozprodal na díly. Nechtěl bych jezdit na moto o které vím že je po takové ráně.
Kdyby sis se přeci jen pustil do opravy, tak tu mám brzdiče z 1150.
Diky moc vsem za info a rady Musim pockat na pojistovnu co reknou a uvidime. Opravovat se mi moc nechce a 1150 by se mi libila Jak vyjdou prachy... kazdopadne diky moc za nabidky, kdyz budu opravovat urcite se ozvu Pocitam tak do mesice ze se neco poresi. A jinak vsem, opatrne a bacha na nesiky v protismeru
Taky ahoj, zdraví je přednější jak mašina, tak hlavně, že jsi ok.
Jinak si osobně myslím, že to dají na totálku bo jen cena předního nového kola s kotouči a vidlemi bude za ranu a to tam nejsou další díly a práce. Pojišťovna by měla vycházet z ceny nových dílů. Za mě to bude totálka, počkal bych si na penízky z pojistky, samo to bude chtít i ostré lokty a jak se prodá vrak, tak bych doložil a koupil 1150.
Ale hlavně, že jsi ok
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Ja zatim sam nevim. Ted o vikendu na to kouknu co a jak vypada a zkusim to natocit. Pokud je blok v pohode, tak si myslim ze by to slo opravit celkem v pohode :-) Ale rikam, pokud se vse povede, pokouknul bych po nejaky pekny 1150 :-D
Ale kdyz bys to prodaval na dily, jako spravny sup bych par veci koupil.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
tak me se 1150 docela libi Ale jeste jsem na ni nejel. Uvidime jak to dopadne. Kazdopadne na dily bych se s tim asi nedelal. Sla by cela tak jak je. Maximalne bych nechal zvlast kufry
VojtaGS napsal:
tak me se 1150 docela libi Ale jeste jsem na ni nejel. Uvidime jak to dopadne. Kazdopadne na dily bych se s tim asi nedelal. Sla by cela tak jak je. Maximalne bych nechal zvlast kufry
Tak zase takový rozdíl mezi 1100 a 1150 to není. Pokud bych věděl, že chci postupně motorku přetvářet k obrazu svému, tak bych šel cestou 1100 a ušetřené peníze vrazil třeba do tlumičů.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží