Já ve čtvrtek jedu do Olomouce na tohle....budu mega cestovatel, byt moje nejdelší cesta je právě do toho olomouce...
Felix GSA přiložený následující obrázek:
Nee to nevadi to musis mit na kufrech i tak. Drzaky kanistru na olej a benzin doufam maš? Bez toho te nechci nikde videt
... servis a diagnostika BMW Motorrad
myslím, že i kryty mlhovek a mříž předního světla se hodí když si dám těch svejch 30km kolem baráku.... Ještě si koupím náhradní pneu, který přivážu na padáky...co kdyby...
Nejsem cestovatel, ale mám 198cm a tuhleto hovádko je prostě značka ideál...
nezapomeň si hlínou pořádně zaprášit oblečení a boty a motorku a co tě napadne
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
pneu sežene za flašku borovičky a hejno much si koupí ve spreji 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Pertla> hlavně ten vzduch je důležitej, bo třeba tady u nás dole na jihu je lepší jak v Ově, takže na výlet tam se kufry vyplatí vozit se svým vzduchem.
Otevřený vyklápěčky si jako nevšímám
GSA 1250 Rallye 2024
Pivos napsal:
pneu sežene za flašku borovičky a hejno much si koupí ve spreji
Nudím se na dálnici v De, ale prskam smíchy ty mouchy ve spreji to taky dodává TT? V De to mají jenom na objednávku, dodání 14 dnů,
mouchy ve spreji od TT jsou dost drahé
stejnou službu udělají ty od JZD Mír Neveklov
5.10.1842 www.bmwgs.cz