Dobrá p.r.d.e.l. je, že se to řeší až teď. Ty starší unašeče praskají už X let a nikdo to v BMW neřešil. Sám jsem jich vyměnil desítky kusů.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Toniku tohle bude jeste legrace.. uz se tesim na ty emaily jak nejsou unasece a jak nejsou a nikdo nevi kdy budou
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No najlepšie po funuse, potom už toho toľko nemusia vymeniť, ale zvolavačka je a to sa rata nie? Zaver si aj tak každy urobi sam!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Lidi, co si to uz vymenili na svy naklady nedostanou podle me zpetne nic.. A ona svolavaci akce taky neni vzdy vyhra. Napr. znamej byl s autem na svolavacce se vstrikama (do ty doby zadnej problem), bylo to zadara, tak co by si je nenechal vymenit, po roce jeden odesel a uz caloval.. Na veci vymeneny pri svolavaci akci pry neni zaruka (ani faktura), takze svolavacka se mu moc nevyplatila. To spis jen pro pobaveni, tady tohle snad nehrozi..
Mám 2005 dovezenou z Německa. Lze někde (asi u BMW) ověřit, jestli se mne to týká. A pokud týká, ze provést prohlídku v jakémkoli značkovém servisu, myslím samozřejmě v ČR, nebo se musí do servisu v Německu?
Unašeč jsem zběžně prohlédl a vypadá OK. Pokud by prasknul v budoucnu, bude se na tuto závadu vztahovat zmiňovaná svolávčka?
jak jsem psal už několikrát vydržte není to ještě vypsané až se to vypíše uc´vidí se zda se bude měnit hned nebo pouze prasklé kusy
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Co na to všechno dodat? Uvidíme, jak to nakonec dopadne a BMW se k tomu postaví, jak servisák psal bude se jednat o pěknou porci unašečů, vzhledem k tomu, že se jedná o brzdy tudíž o bezpečnost, tak jim budu držet palce, aby to nedopadlo špatně jako u Toyoty:-) a nikomu to někde neulítlo...
Prave mi prisiel dopis do vlastnych ruk. Ze mam zavolat a dohodnout se na ,,vymene'' unasece V invelt praha
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
... osobne som sa informoval "Moto Žubor" Banská Bystrica. Personál mi povedal, že o niečom podobnom počuje prvý krát a že veľmi pochubujú o tom, že by niekto robil zvolávačku na 11 rokov satré motorky!
... o problémoch s unášočom zadného kolesa rovnako nikdy nepočuli.
mysynko1 napsal:
... osobne som sa informoval "Moto Žubor" Banská Bystrica. Personál mi povedal, že o niečom podobnom počuje prvý krát a že veľmi pochubujú o tom, že by niekto robil zvolávačku na 11 rokov satré motorky!
Tam to asi musí být samej odborník
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Já mám jinou informaci od zastoupení BMW. Po kontrole VINu se zjistilo, že unašeč je potřeba vyměnit a záleží jen na mne na který servis se obrátím a provedou mi zdarma výměnu.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
mysynko1 napsal:
Ahoj, pokud v jakémkoliv značkovém servisu BMW nahlásíš VIN svoji motorky, tak ti zjistí tvoje "svolávačky". Já už jsem objednán a mám motorku z roku 2004.