A co se leje do spojky? Myslim, že jsem tady někde četl, že brzdovka ne, ale typ jsem si neuložil a v manuálu jsem to nenašel. Dík
Upravil MALI dne 23.01.2009 16:04
Nevím proč bys oddělával podsedlák kvůli výměně kapaliny. Na pravý straně podsedlovýho rámu máš přichycenej stahovacíma páskama odvzdušňovák - je schovanej v takový nohavici z pěnovky.
Tak jsem to dle rady nasel.Blbec jsem se taky mohl kouknout do manualu Chtel sjem se do toho hned pustit,ale musim jeste sehnat ten vypoustak,nevim jestli pasuje stejnej na brzdy ale dle prumeru 10mm tezko
Můžete mi někdo poradit, který 2 z těch 6 odvzdušňováků na jednotce ABS se odvzdušňují (GS 1150 r.v. 03)? Myslim, že by to mohly bejt ty 2 nejdelší co nejsou šikmo, ale nechci nic po.., tak se radši ptám. Stačí, že už jsem dneska zničil jednu rychlospojku na palivový hadici (ale asi už byla načatá).
Jinak chci moc poděkovat Smazakovi 73 za telefonickou poradu, páč jsem ani za hodinu nebyl schopnej najít ten odvzdušňovák na spojku Až se někde potkáme, dáme panáčka a s Bohumilem taky, páč mi poradil co a jak s vodováhou
Paráda, tak jsem to dneska vyměnil-z brzd vytekla strašná s..... (špína), ale spojka byla kupodivu čistá. Dokonce jsem to byl i zkusit projet a funguje to Ještě se dám asi preventivně do toho startéru ať je to vše hotový než se mi vrátí nádrž z lakování.
To smazak73: Jsem Ti to poslal na mail
JO jasně už jsem to četl takže s kámošem nejsme blbí tak jak vypadáme v podstatě jsme to tak dělali já jsem chtěl vědět jestli se to rozhazuje při normálním přidávání plynu běžně nebo se stala chybka ale asi je to stejný jako u moto šikmooké provenience takže jsem v poho.tíky za tip a někdy budem bádat dál.
JInakl z brzd mi taky vždycky teče nechutný hnus a spojka bejvá pohodová tudíš míním že standart a že jsme nekoupili žádný hnusy se stočeným budíkem a moto s e 4krát objetou zeměkoulej.
Dneska jsem taky vymenil kapalinu ve spojce ( konecne mi totiz prisel ten vypoustak ) a byla kapalina mimo jine barvy cista.Brzdy asi o vikendu, tak se necham prekvapit, jakej bubak na me zase bafne
Upravil milanosor dne 06.02.2009 14:12
milanosor napsal:
Dneska jsem taky vymenil kapalinu ve spojce ( konecne mi totiz prisel ten vypoutak ) a byla kapalina mimo jine barvy cista.Brzdy asi o vikendu, tak se necham prekvapit, jakej bubak na me zase bafne
Takze dneska mam zasebou podtlaky ( to vypada, ze bude ok ).Bylo to rozhozeny jen trosicku a potreboval jsem zvednout volnobeh.Byl nekde pod 1000rpm.No ale zpet k tem brzdam.Pustil jsem se do toho opet s vervou.Na telefonickou radu Maliho ( diky moc ) jsem na jednotce ABS povolil ten nejdelsi " stojaty" mosazny sroub a dale uz dle navodu (moje je GSA 1150 05).Ale moje otazecka zni.Na co jsou ty dalsi dva vypoustaky ke kazdemu okruhu?A jeste jedna vec, pri doliti brzdovky do jednotky ABS ( do tech narzek ), kde tak ma asi byt hladina?
Tak ven i dovnitr to tece, tak snad srouby budou spravny.Nikdo tady nepopisoval pri vymene kapaliny sahat na vsechny srouby.No uvidime.Nechame se prekvapit k cemu teda jsou