Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW F650GS
Strana 2 z 2:   1    2  

Rozměry pneu
roburek
Přidané 02.04.2015 19:27

Registrace: 22.01.14
Stále mne udivuje debata o poplatku za potvrzení změny. Ten doklad může vystavit jen p.Stehlík. Pokud za to někdo chce zlaťáky tak s Váma jen vyjebává (Ureš). Veme prachy a šup na helpreg pro papír za 0Kč!!!!!. Mě samotného to stálo jen čas. Stehlík se divil když jsem mu říkal co lidí má na fóru stejný problém jako já. Akorát s tím jeho časem k zastižení je to na levačku. Ještě k Urešovi - platíš jen za dopis. Potvrzení vystaví kdo?

Radinas
Rozměry pneu
Přidané 25.07.2021 13:28

Registrace: 25.07.21
Ahojte všichni.
Tak jsem byl vyhozen z STK při evidenci kvůli chybě v tp . Čtyř denní lítání po úřadech a volání na BMW mám konečně evidenci. na úřadě a v heplregu jsem se dozvěděl že chybu vytvořil autech BMW dealer a importér v ČR pak Invelt a dnes už import dělá jen BMW . Chyba byla zapsána do ZTP / něco jako rodný list moto . V heplregu jsem dostal dobropis s tím aby se chyba opravila i v systému /ZTP. Ve čtvrtek jsem nechal přepsat tp a snad to ministerstvo dopravy co nejrychleji zanese do systému aby už s tím neměl nikdo problémy. V pondělí jdu přepsat na sebe moto tak dám vědět jak jak to s tím úřadem vypadá .

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW F650GS :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 36
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,708
Nejnovější člen: JSOB

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.07 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI