Kubrt napsal:
Kovbojove budou chrapat u nas v Pardubicich na utvaru. Uz pro ne chystame mobilni sprchy...
Pokusim se od nich vysomrovat zvejku a cigara
čokoláda a silonky by taky nebyly marné
Jako pro mě?
pro Tvoji milou, pšece
Ta už má silonek dost, ale já bych nějaký uvítal
Hlavně vyvalte sudy, pak možná budou i ty silonky...
...songs from the wood make you feel much better...
Kubrt napsal:
Kovbojove budou chrapat u nas v Pardubicich na utvaru. Uz pro ne chystame mobilni sprchy...
Jako pro mě?
pro Tvoji milou, pšece
Jedná se pořád jen o silonky nebo silikonky? ty bych totiž taky bral
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Kubrt napsal:
Jako pro mě?
pro Tvoji milou, pšece
Jedná se pořád jen o silonky nebo silikonky? ty bych totiž taky bral
Skromě uznávám že na tebe v tomto směru nemám, jsi lepší:-))))
Jak to američtí soudruzi mysleli ve Vietnamu, je pořad Tajemství války 22díl, - americký dokument. Analogie s UA je zřejmá, pokud by byli Ukrajinci podobní jak Vietnamci, a bojovali proti vetřelcům - jakýmkoli - bude to zajímavé. Pokud vyslechneš celý díl- měl by být na Prima play, uvidíš.
Pokud je to pravda, musí amerika vědět, otázka je jestli to povolí, nebo ne.
[url]http://www.sv...na-donbasu
Tady máš dalčí informace https://www.youtu...tD71d6wcwY [/url]
Kdo chce rozumět, rozumí :-))))
Upravil bobGS dne 29.03.2015 10:15
Doufám, že se ukáže, vorel, modrý soudruh a ostatní - tradice je tradice a jako rektální alpinisté se někteří tady osvědčili výborně...
Jinak, je úplně jedno jestli projedou nebo ne, ale propaganda je to dobrá, zvlášť pro ty, co je tu chtějí nastálo...
Doufám, že se ukáže, vorel, modrý soudruh a ostatní - tradice je tradice a jako rektální alpinisté se někteří tady osvědčili výborně...
Jinak, je úplně jedno jestli projedou nebo ne, ale propaganda je to dobrá, zvlášť pro ty, co je tu chtějí nastálo...
Asi tě opět zklamu, je mi to dost volny
Co mi není volný jsou ty vaše řeči okolo
říkám si hurikán
Tak jsem jim taky zamával. Jednou na kruháku u ČKD v Hradci a potom druhé skupine v Jaroměři. Potkal jsem je cestou do Trutnova. Všude bylo plno lidí, kteří je vítali.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Tak jsem jim taky zamával. Jednou na kruháku u ČKD v Hradci a potom druhé skupine v Jaroměři. Potkal jsem je cestou do Trutnova. Všude bylo plno lidí, kteří je vítali.
Taky jsem si udělal výlet na moto do Vyškova, přivítání konvoje bylo veliké, lidí fakt tisíce..
Amíci tam spí v kasárnách v Dědicích, Gottwaldově rodišti, jak symbolické..
Upravil bluesbery dne 29.03.2015 20:26