Za sebe můžu doporučit Alpinestars Toucan, goretex bota s dobrou ochranou a pohodlím... Jezdím druhou sezónu a veliká spokojenost.
KTM 1190 Adventure R
tak asi koupim ty sidi. snad mě budou sedět. akorát nevim velikost. Mam TCX space 43, ale jinak mam většinou boty 44 - 44,5. tak nevim
hlavně, že je pivo ftlamě
No, já bych Ti doporučil si jet Ty boty vyzkoušet a vybrat ty, které Ti sednou. Já třeba zrovna nemám nohu pro Sidi a kdybych je objednal po netu, tak bych asi úplně nadšený nebyl. Já objel pár obchodů, kde měli cestovní membránové adventure boty a zkusil je. Měl jsem na noze Formy, Gaerne, TCX, Sidi a Alpiny. Všechno adventure boty s vyšší ochranou a membránou. A vzal Ty, které sedly tak, že o nich na noze ani nevím... Takže ono je těžké doporučit něco, co druhéhmu nemusí sedět...
KTM 1190 Adventure R
A je treba v praze nebo plzni obchod kde jich maji vic na vyzkouseni? Mam to vsechno zruky. Predpokladam, ze kdyz mi nebudou sedet, tak vratim a objefnam jiny. (Sorry, pisu z mobilu a neumim to)
hlavně, že je pivo ftlamě
Jsem na tom stejne jako Geralt, Sidi po vyzkouseni vubec nesedeli, Alpinestary oproti nim krasne...Sidi jsem zkousel u Hubika, Alpiny tusim v Yshopu nebo Bikerscrownu uz se presne nepamatuju. Na jednom miste jsem je nenasel.
Aktualne 1250 GSA HP
Geralt napsal:
No, já bych Ti doporučil si jet Ty boty vyzkoušet a vybrat ty, které Ti sednou. Já třeba zrovna nemám nohu pro Sidi a kdybych je objednal po netu, tak bych asi úplně nadšený nebyl. Já objel pár obchodů, kde měli cestovní membránové adventure boty a zkusil je. Měl jsem na noze Formy, Gaerne, TCX, Sidi a Alpiny. Všechno adventure boty s vyšší ochranou a membránou. A vzal Ty, které sedly tak, že o nich na noze ani nevím... Takže ono je těžké doporučit něco, co druhéhmu nemusí sedět...
Presne tak taky nemam nohu na SIDI jelikoz je to proste hold Italska bota a uzssi nohu. A po nekolika km jizdy me zacali tlacit a nerozahly se. Nakonec jsme zvolil hodne podobne a to Alpinstar Toucan , jsou an sirokou nohu jedine co nemaji tak oboustrany kloub jak Sidi, ale ja sem moc nepoznal rozdil s Kloubem a bez kloubu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
na Prodejně máme a prodávame jak Toucany tak TCX Desert tak SIDI Adventure, GAerne jen eshop. Dle me jsou nejlepší SIDI ... soudím tak do počtu prodaných kusů, nyní se nam začaly hodne prodávat i Toucany, přisuzuji to dobré ceně.
Komu nesedí SIDI tak holt musí šahnout po Toucanech, žadnou velkou chybu tím neudělá, jsou to taky vyborný boty. Zrovna u bot je kvalita značky hodně znat.. SIDI, TCX, GAERNE, - špička
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Já bych ani nezatracoval ty GTX boty od BMW. Jsou širší než Sidi a někomu to může vyhovovat víc. Ale cenově asi budou taky dražší, což nevím, nějaký čas jsem se na to nedíval. Neměl jsem s nima žádné problémy jen upadávaly a praskaly ty kovový špičky, tak jsem je nakonec z obou odmontoval a bylo to.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...