Tak mi připadá že posbírali největší ****y na motorkách a natočili s nima tuhle sračku.Jako člověk co se nepohybuje mezi motorkářema bych si myslel že to jsou jen vypatlaný hovada.Opravdu nevím co tímto dílem chtěl autor snímku sdělit okolnímu světu.
Autor nevedel co tim chce rict, me vadi ze to vzniklo po cesku. Tzn. rychle a blbe, hlavne ze to je. Tyhle party sou samozrejme v poradku ale zas tolik toho ke sdeleni nemeli, tak se to natahlo zpomalenyma zaberama. To jak to ve finale na divaka pusobi je samozrejme strihem a tady mam uz pocit ze rejza nakej problem ma.
www.matejtresnak.com www.kinorama.cz
pepanek1150 napsal:
Luky
musíš se na to dívat jako divák, který nikdy neseděl na motorce a příběh mu chce ukázat jak silné a rozdílné je pro každého.. individuálně motorkaření, já možná chápu všechny skupiny, ti na HD mají určitě svůj sen R66 v riflích a kožené budně a pokud by to dali, jsou schopni z toho žít do konce života a to je taky fajn. Kluci na letišti to mají v těch hlavičkách úplně jinak zase a plochá dráha zase jinak. Možná si to vše užívají jako životní styl a nepotřebují k tomu debaty na netu , jak na GS nejlepší věci prodávají v TT a nepotřebují číst slohovky na téma materiálu, homologace a pod. HD lidi to mají jinak, stejně jako majitel GS, který na sebe a motorku nechá navléknou samé TOP materiálky a jezdí hrd krajinou a stejnou trasou jako HD lidi, kteří mají možná víc jasno o životě spojeném s motorkou.
Souhlas.Jmenuje se to kmeny.Pokud pominu nějaké zbytečně dlouhé záběry o ničem,tak mě to nijak neurazilo.Možná,že někomu vadí,že není
členem kmenu,tak buď ať pro to něco dělá,nebo mu to má být u zadku a
jezdí si pro radost.
pepanek1150 napsal:
Luky
musíš se na to dívat jako divák, který nikdy neseděl na motorce a příběh mu chce ukázat jak silné a rozdílné je pro každého.. individuálně motorkaření, já možná chápu všechny skupiny, ti na HD mají určitě svůj sen R66 v riflích a kožené budně a pokud by to dali, jsou schopni z toho žít do konce života a to je taky fajn. Kluci na letišti to mají v těch hlavičkách úplně jinak zase a plochá dráha zase jinak. Možná si to vše užívají jako životní styl a nepotřebují k tomu debaty na netu , jak na GS nejlepší věci prodávají v TT a nepotřebují číst slohovky na téma materiálu, homologace a pod. HD lidi to mají jinak, stejně jako majitel GS, který na sebe a motorku nechá navléknou samé TOP materiálky a jezdí hrd krajinou a stejnou trasou jako HD lidi, kteří mají možná víc jasno o životě spojeném s motorkou.
Za mě dobry video, každej má to svoje, uplně to chápu. Zajimalo by mě co by tam bylo o motorkářích GS.
no tady to taky kolikrát stojí za to
už jen během pár příspěvků se nestačím divit jak může okamžitě někdo někoho s nadšením urážet(o vadě řeči, to už je opravdu moc pááánové)
jinak teda nebylo to nic moc podle mne, zrovna u těch stritaku se mě ale líbilo, že prostě co na hubě to na jazyku....přišel za náma, že se to chce naučit aby machroval .....NO A CO!
Upravil strndy dne 04.04.2015 13:38
rohlik727 napsal:
Za mě dobry video, každej má to svoje, uplně to chápu. Zajimalo by mě co by tam bylo o motorkářích GS.
Bylo by tam,že se nejdřív pořádně poptají na www.bmwgs.cz na to jaký olej a jaké gumy použít na tu velkou adventure cestu do alp. Co si koupit za nejlepší hi-tech oblečení,kdyby nedej bože třeba pršelo a co když bude svítit sluníčko? Jo tak to pak BMW helmu,nebo aspoň Schubert s clonou. Jo a nezapomenout navštívit dvorní dodavatele doplňků a nakoupit horu "potřebných" cestovatelských doplňků na dlouhou cestu do penzionu s postelí a sprchou. Samozřejmě sadu obrovských hliníkových kufrů,aby to vypadalo,že jedu aspoň kolem zeměkoule. Do nich přibalit náhradní díly,jako anténu imobilizéru,elektroniku čerpadla a další kurvítka. Pak pečlivě naplánují do navigace (ta je samozřejmě v odpruženém držáku také od dodavatele nelevných doplňků) celou cestu a vyrazí.
Upravil BIGR dne 04.04.2015 14:19
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
kluci já to teda opravdu nechápu, podle mě to jsou motorkáři a já jsem já a ty jsi ty ....potřebujete se tak škatulkovat nebo co..., že vám vadí ,když vás nějaký trouba hází do stejného pytle - chuj s ním
Ale za mne ten "dokument" jen ukázal lidem co se na to náhodou koukali,že na čoprech jezdí potetovaný magoři a lezby a na strýtech zase bezmozci.
Protože tohle nemohl normální neznalej člověk jinak pochopit.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
BIGR napsal:
Ale za mne ten "dokument" jen ukázal lidem co se na to náhodou koukali,že na čoprech jezdí potetovaný magoři a lezby a na strýtech zase bezmozci.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
BIGR napsal:
Bylo by tam,že se nejdřív pořádně poptají na www.bmwgs.cz na to jaký olej a jaké gumy použít na tu velkou adventure cestu do alp. Co si koupit za nejlepší hi-tech oblečení,kdyby nedej bože třeba pršelo a co když bude svítit sluníčko? Jo tak to pak BMW helmu,nebo aspoň Schubert s clonou. Jo a nezapomenout navštívit dvorní dodavatele doplňků a nakoupit horu "potřebných" cestovatelských doplňků na dlouhou cestu do penzionu s postelí a sprchou. Samozřejmě sadu obrovských hliníkových kufrů,aby to vypadalo,že jedu aspoň kolem zeměkoule. Do nich přibalit náhradní díly,jako anténu imobilizéru,elektroniku čerpadla a další kurvítka. Pak pečlivě naplánují do navigace (ta je samozřejmě v odpruženém držáku také od dodavatele nelevných doplňků) celou cestu a vyrazí. Grin
BIGR napsal:
asi máš pravdu, i když mě moc ostatní lidi jako masa nezajímá
strndy napsal:
Bylo by tam,že se nejdřív pořádně poptají na www.bmwgs.cz na to jaký olej a jaké gumy použít na tu velkou adventure cestu do alp. Co si koupit za nejlepší hi-tech oblečení,kdyby nedej bože třeba pršelo a co když bude svítit sluníčko? Jo tak to pak BMW helmu,nebo aspoň Schubert s clonou. Jo a nezapomenout navštívit dvorní dodavatele doplňků a nakoupit horu "potřebných" cestovatelských doplňků na dlouhou cestu do penzionu s postelí a sprchou. Samozřejmě sadu obrovských hliníkových kufrů,aby to vypadalo,že jedu aspoň kolem zeměkoule. Do nich přibalit náhradní díly,jako anténu imobilizéru,elektroniku čerpadla a další kurvítka. Pak pečlivě naplánují do navigace (ta je samozřejmě v odpruženém držáku také od dodavatele nelevných doplňků) celou cestu a vyrazí. Grin