Jen se pojďte podívat do škodovky....určitě to bude zajímavé. Já si dám lahváče a budu na Vás myslet . jsem 15 let ve škodováckým ústavu....BMW R1150GS
Myslim, že nejlíp zaparkuješ na letišti, tam je pár tisíc míst podle mapky, která je na boleslavských stránkách, zkus si to najít, jestli tu už někde není odkaz.. A česana bude taky otevřená.
Do it my way...
Brko napsal:
Myslim, že nejlíp zaparkuješ na letišti, tam je pár tisíc míst podle mapky, která je na boleslavských stránkách, zkus si to najít, jestli tu už někde není odkaz.. A česana bude taky otevřená.
Eman_ napsal:
Hmm,to uz muzu jit peskobusem z benatek...
Nic,kraknu to ke stadaku nebo k mekovi a nebo pred hlavni branu,pak si auto vyzvednu na hlidanem parkovisti u vébákú...
Na tu cesanu jsem zvedavej....
Apropo,volal vubec nekdo ze skodofky do touratechu kvuli terminu?Aby tak vznikla nejaka potyčka...
Emane běž tam už na 5h ranní třeba tam také budou něco dávat i zadarmo že očekávají tak velkou návštěvnost a nebo tam jdeš na nákup ale bez peněz a budeš na sobě mít kapsáče já že bych si u tebe něco objednal a nechtěl bych to zadarmo
Malá vychytávka..na stránkách skodadod.cz je ke stažení aplikace pro chytré telefony vytvořená konkrétně pro den otevřených dveří.Vhodné na orientaci po závodě.per aspera ad astra