Medik napsal:
Správný gentleman nepije před 10. Po desáté už je to jinak Takže pokud by chlapci v TT popíjeli před obědem, ale po desáté, je to naprostov pořádku
Doufám ale že je v pořádku pokud gentleman pije "ještě" v šest ráno a ne "už" v šest ráno
Čau, Tom
Medik napsal:
Správný gentleman nepije před 10. Po desáté už je to jinak Takže pokud by chlapci v TT popíjeli před obědem, ale po desáté, je to naprostov pořádku
Doufám ale že je v pořádku pokud gentleman pije "ještě" v šest ráno a ne "už" v šest ráno
Čau, Tom
Samozřejmě, když se pokračuje v bohulibé činnosti čas plyne a jeho definice je pouze orientační.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jestli pan prezident "Chirurg" opravdu řekl na adresu polské strany co je uvedeno v závěru, být Poláky, nepustil bych je. Když chci použít něčí "pozemek", měl bych slušně poprosit, respektovat rozhodnutí majitele a ne takhle arogantně blábolit.
tomle1 napsal:
Souhlasím s Kubrtem. Rusáci by sem měli mít vstup jednou provždy zakázán. Ježí se mi všechny chlupy, když tuhle řeš slyším a stačí mi jenom ten pitomej přízvuk.
...vzhledem k tomu, že jim patří čtvrtina nemovitostí v republice, budeš slýchat jejich řeč dost možná stále častěji...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
tomle1 napsal:
Souhlasím s Kubrtem. Rusáci by sem měli mít vstup jednou provždy zakázán. Ježí se mi všechny chlupy, když tuhle řeš slyším a stačí mi jenom ten pitomej přízvuk.
...vzhledem k tomu, že jim patří čtvrtina nemovitostí v republice, budeš slýchat jejich řeč dost možná stále častěji...
To plati z casti a predevsim v Kárlsbádu, ale podle poslednich informaci se nemovitosti houfne zbavuji a dokonce hrube pod puvodni nakupni cenou.. Nemovitostni horecka v KV splaskla...
Upravil bluesbery dne 15.04.2015 17:50
tomle1 napsal:
To plati z casti a predevsim v Kárlsbádu, ale podle poslednich informaci se nemovitosti houfne zbavuji a dokonce hrube pod puvodni nakupni cenou.. Nemovitostni horecka v KV splaskla...
...není se čemu divit. Ceny nem. v KV nebyly reálné. Dyť KV jsou jen taková "lepší" vesnice s teplou vodu.
www.jantruhlar.cz
bluesbery napsal:To plati z casti a predevsim v Kárlsbádu, ale podle poslednich informaci se nemovitosti houfne zbavuji a dokonce hrube pod puvodni nakupni cenou.. Nemovitostni horecka v KV splaskla...
...to není až tak úplně pravda...resp. mění Karlovy Vary za Prahu, Baden-Baden je třeba také z půlky ruský....atd....
Takže ruské prostředky tečou do celé Evropy....ve větším procentu k nám a do Německa...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
bluesbery napsal:To plati z casti a predevsim v Kárlsbádu, ale podle poslednich informaci se nemovitosti houfne zbavuji a dokonce hrube pod puvodni nakupni cenou.. Nemovitostni horecka v KV splaskla...
...to není až tak úplně pravda...resp. mění Karlovy Vary za Prahu, Baden-Baden je třeba také z půlky ruský....atd....
Takže ruské prostředky tečou do celé Evropy....ve větším procentu k nám a do Německa...
Jestli jim to Hicks neprodava ňák moc levne, aby zarazil nakupy od islamistu..
tomle1 napsal:
Jarka napsal:
Já bych ty ruský šm…nepodceňoval. A už vůbec bych neslavil jejich vítězství. Je to jako když ti dům přepadnou útočníci a oni tě před nimi zachrání a potom ti znásilní ženu. Ať si zůstanou kde jsou mají tam místa dost! Komunismus = Fašismus já v tom rozdíl nevidím.
Lidé bděte!!
No...já si zase myslím, že někteří nemají nic lepšího na práci než zakládat stále stejně hloupá vlákna a další někteří mají hned potřebu vyjádřit svou subjektivní národnostní nesnášenlivost. Pitváte se tady v konvojích a mužících na motorkách...a to důležité vám uniká. Raděj plaťte pořádně daně, aby se mohlo třeba vyplácet odškodné poslaneckým trafikantům. To přece nikomu nevadí.
Mao , plně s tebou souhlasím. někteří rádoby motorkáři tady zakládají vlákna, které mají šířít nesnášeslivost
mezi náma , místo toho aby se zabývali technickými tématy který tento náš portál nabízí. Zkrátka , začíná to tady být fialový hnus
tomle1 napsal:
Jarka napsal:
Já bych ty ruský šm…nepodceňoval. A už vůbec bych neslavil jejich vítězství. Je to jako když ti dům přepadnou útočníci a oni tě před nimi zachrání a potom ti znásilní ženu. Ať si zůstanou kde jsou mají tam místa dost! Komunismus = Fašismus já v tom rozdíl nevidím.
Lidé bděte!!
8
No...já si zase myslím, že někteří nemají nic lepšího na práci než zakládat stále stejně hloupá vlákna a další někteří mají hned potřebu vyjádřit svou subjektivní národnostní nesnášenlivost. Pitváte se tady v konvojích a mužících na motorkách...a to důležité vám uniká. Raděj plaťte pořádně daně, aby se mohlo třeba vyplácet odškodné poslaneckým trafikantům. To přece nikomu nevadí.
Mao , plně s tebou souhlasím. někteří rádoby motorkáři tady zakládají vlákna, které mají šířít nesnášeslivost
mezi náma , místo toho aby se zabývali technickými tématy který tento náš portál nabízí. Zkrátka , začíná to tady být fialový hnus
Me zase tesi, ze z peti tisic registrovanych clenu bmwgs je jen cca 4-5 zamestnancu http://www.lidovk...nky.clicks, coz je nula nula prd procenta.. A ty nema smysl brat ani vazne ani v potaz...
tomle1 napsal:
Jarka napsal:
Lidé bděte!!
8
Me zase tesi, ze z peti tisic registrovanych clenu bmwgs je jen cca 4-5 zamestnancu http://www.lidovk...nky.clicks, coz je nula nula prd procenta.. A ty nema smysl brat ani vazne ani v potaz...
Pokud to myslíš upřímně tak nemám problém s Tebou souhlasit.
bluesbery napsal:
Pakliže bys měl pravdu, bylo by to zhruba jedno promile. Pokud bys měl tolik alkoholu v krvi, asi bys to bral vážně i v potaz. Toliko v legraci...
No a teď ruku na srdce, zamyslel ses někdy nad tím, že v určitých atributech splňuješ často svými příspěvky tu definici trolla Ty?
Edit: Bluesbery omlouvám se, je to jenom jedno promile, což jak píšeš není ani v krvi nic extra!
Upravil MaO dne 15.04.2015 22:39
mao napsal:
[
No a teď ruku na srdce, zamyslel ses někdy nad tím, že v určitých atributech splňuješ často svými příspěvky tu definici trolla Ty?
Sorry, ale jsi úplně mimo mísu.. : Troll je v internetovém slangu ANONYMNÍ účastník online diskusních fór, chatů či blogů.. Tolik k definici trollů .. ( od začátku mám vyplněný svůj profil včetně kontaktů )
Na rozdíl od různých gagarinů, kteří mají jak datum i místo narození podle svých hrdinů, či bobůgs , kteří se pro jistotu schovávají totálně ve tmě a sem tam vyštěknou. atd...
Upravil bluesbery dne 15.04.2015 20:24
Tak abychom si nalili čistého vína, celá definice zní:"Troll je v internetovém slangu anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi".
Výrazné prvky trollingu mohou tedy obsahovat i příspěvku neanonymních účastníků, sice je nelze nazvat 100% trolly podle definice, ale mezi běžnými účastníky, kteří definici neznají (tipuji 90%) je i takový člověk troll. Toto nemyslím nijak osobně.
Karlovy Vary - mám tam známého, akademického malíře, vždy 21.srpna dává do okna nástěnku k výročí sovětské okupace (starší Rusové to tradičně nechápou, vždyť nás přišli zachránit, jejich atraktivní manželky se smečkou pudlíků a mladší jedinci taky nechápou, co prý chceme, vždyť bez nich bychom shnili) plynulou ruštinou jim vynadá, narazí na na nějakého arogantního jedince atd. Rusů je tam opravdu méně, ale je to mj. i díky poklesu ruské klientely po uvalení sankcí. Pod cenou, tj. za méně než nakoupili, prodávají mnohdy proto, že když kupovali, prostě dorazili na místo svým Mercedesem s pozlacenými koly, během minuty si objekt prohlédli, řekli "Da", koupili za jakoukoliv cenu a odjeli za Vary dohlédnout na černou stavbu luxusní "vily" připomínající pravoslavný kostel:-). Toto jsou typické, ne ale všechny případy.
tomle1 napsal:
Jarka napsal:
Lidé bděte!!
Takze chlapci, toto tema neni v sekci technika, cili neni technicke. Ale je o motorkach a cestovani.
Koukal jsem na zalozena sva vlakna a podobne nebo dokonce o rusacich neni od roku 2007ani jedno dalsi.
Pokud je to tady hnus, tak sem jednoduse nelez, brus si kladivo a srp se sobe rovnyma na novinkach.
A kdyz nemas co napsat k tematu, tak sem jednoduse neblej a cti si jak zazimovat motorku.
Dekuji.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pokud chtějí projet měli bysme jim to umožnit... Když budou kopat dostanou nakopáno podle zákonů nikoliv domobranou jinak bychom se snížili na jejich úroveň
TAKE IT EASY