lacco napsal:
Focení není problém,ale předpokládám že máš na mysli s motorkou a to asi nepůjde myslím že vás nepustí k mašiné s motorkou. Pravděpodobně to budou mít nějak zabezpečené aby se tam lidi nenahrnuli všichni naráz a možná ani lidi nepustí úplně k vrtulníku. Kdyby lidi nepouštěli až k vrtulníku tak vás tam určitě budu moct vzít akorát mějte strpení kdybych nestíhal a hlavně když vás bude víc tak to budu muset po částech tak chvilku strpení
A co kdyby jsi posunul ty mašinu k motorkám?To by šlo líp,ne?
Jo teď v Náměšti jsou A10 - lítají nám nad Okříškama a máme na ně z kanclu krásnej výhled! :-)
Kolikrát ty manévry co předvádí.... člověk se diví že se to vůbec dá udělat s letadlem v tak malé výšce... lepší jak na letecké show...
Upravil VojtechPolicky dne 16.04.2015 22:41
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
A-10 pěkný stroj (ale měli jsme lepší SU -22 než páni politici rozhodli..) akorát když to přistává nemůžu se ubránit dojmu letícího vysavače....
Cesta je cíl
Ale s tou A10 smí lítat jen amíci ne? :-) .. když jsem tu A10 viděl poprvé, první co mě napadlo byla věta A JE TO TADY....
protože tak z blízka jak jsem ji viděl jsem ji v životě neviděl... prostě až do kokpitu :-) .. a pokud dobře vím, nikdo jiný s nima nelítá... než amíci
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
lacco napsal:
V sobotu budu pracovně s vrtulníkem v Brodku u Přerova je to nějaká akce hasičů netuším jak to bude organizované místním pořadatelem ,ale pokud se tam někdo chystáte tak dejte vědět rád vám vše ukážu a zodpovím případné dotazy
Zdar v kolil hodin přiletíte a do kolika tam asi budete?
lacco napsal:
V sobotu budu pracovně s vrtulníkem v Brodku u Přerova je to nějaká akce hasičů netuším jak to bude organizované místním pořadatelem ,ale pokud se tam někdo chystáte tak dejte vědět rád vám vše ukážu a zodpovím případné dotazy
Zdar v kolil hodin přiletíte a do kolika tam asi budete?
Tak to by mě taky zajímalo, ráno musím za zákazníkem do Hulína a rád bych se pak dojel juknout na pořádnou strojovnu, tak abych nejel zbytečně
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
komaiz napsal:
Také tleskám vydařená akce posádka vrtulníku pohodový kluci. Palec nahoru uživateli lacco vše do detailu vysvětlil a ukázal
jen škoda to počasí, na tu účast a nákladnost zajištění techniky dost málo lidí... asi byl v TV nějaký dobrý seriál!
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Ja myslim, ze po celkove instruktazi, jsme mohli sami rovnou odletet rovnou do Afganistanu..
Diky Lacco za cas, vyklad a ochotu ...
Upravil bluesbery dne 18.04.2015 20:09