TOLI napsal(a):
Jo takhle tak to je ten nejnižší šroub na vodní pumpě.Já myslel že už to máš vypuštěný a potřebuješ dostat ten zbyteček z chladiče.
Nešlo by to vysvětlit trochu podrobněji? Jsem s BMW hrozný mlíko začátečník tak vůbec ani nevim kde tam hledat vodní pumpu
Prosimtě ber to třeba tak že sem žesnká a polopatě mi vysvětli jakej šroub to je a kde ho najdu. Budu ti vděčnej a všude budu říkat jakej je Toli borec
ahoj ja kupoval origo motorex jeden litr za 200kc a je to do -40 http://moto-sport.cz/zbozi/1836/motorex-kapalina-anti-freeze-1l/ mam 2004 a vlezl se presne litr
Od puvodniho majitele Dakara mam informaci, ze v kapaline je jakasi smes jako ochrana pri prorazeni chladice. Odsal jsem dnes trochu kapaliny do balonku, aby jsem zmeril jak je na tom se zamrzem. V balonku jsem mel jakousi rosolovitou kapalinu modre bervy. Byla cista bez jakekoli necistoty. Balonek bohuzel ukazoval, ze to nemrzka nebude. Proto se ptam, zdali nekdo netusite, co ze to muze byt za primes?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Zdravím, měním vodu v chladči a zasek jsem se,nevim jak mam dostat zbytek kapaliny ktery je v expansce...jinak z motoru a z hadic už to mam.Kdo poradí??A pak jak to bude tak se 1,2 liru leje do normalne do te expansky že??
Životní filozofie.........GS
Expanzka drží na jednom šroubu tak jí klidně vyndej a ten zbyteček vylej.Jinak kapalinu nalej do chladiče po okraj pak trochu pomačkej hadice,hladinka trochu klesne tak zase dolej,pak napln expanzku.A na druhý straně motoru je odvzdušnovací šroub.
budu ti připadat jako technicky analfabet ale mam jeste jeden dotaz nejdeme mi sundat vičko z chladiče (rok 2000) jde jen pootočit ale ne sundat, takže namužu dolet kapalinu... porad prosim naposled snad :-D
Životní filozofie.........GS
Byl jsem v poslední době poblíž KaždodenněTlačenýchMotocyklů ale hrozně se mě báli takže byli v uctivý vzdálenosti-tzn. k přenosu oranžové nemoci nemohlo dojít.
Ten řetěz bych vám odpustil ,možná i to zadní kolo v luftě ale přední náprava z auta to už je moc.
Jak je na tom vůbec ten tvůj mechanizmus držící kolo v luftě? Zaslechl jsem nějaké katastrofické zprávy o té HOMOkinetické orientaci.