takze panackove, na pristi sraz bez znackovejch BMW Motorrad hadru ani ranu ... to samy vsechny formy batuzku.
Taky bych navrhoval omezit datum vyroby... tak max 2-3 roky nazpatek.
Kdo to porusi, ban minimalne 6666km, pri druhem celou sezonu.
Ordnung must sein.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicks napsal:
na tom Robertovym kastovani neco bude...
takze panackove, na pristi sraz bez znackovejch BMW Motorrad hadru ani ranu ... to samy vsechny formy batuzku.
Taky bych navrhoval omezit datum vyroby... tak max 2-3 roky nazpatek.
Kdo to porusi, ban minimalne 6666km, pri druhem celou sezonu.
Ordnung must sein.
jo jo,pořádek musí býtale asi budeš na srazu sám s tvojoua to jen v případě,že ji řádně oblečeš,páč sem ju posledně viděl myslím v džínách a teniskáchto je fše co sem k danému tématu chtěl říct
Upravil bystricke dne 11.11.2008 00:05
bystricke napsal:
jo jo,pořádek musí býtale asi budeš na srazu sám s tvojoua to jen v případě,že ji řádně oblečeš,páč sem ju posledně viděl myslím v džínách a teniskáchto je fše co sem k danému tématu chtěl říct
pockej pockej... batuzek ma samozrejme original Motorrad StreetGuard + Santiaga boty. Takze vse halal
17 cm
Bob napsal:
Shimanski, největší odborník na GS promluvil,sice žádné nemá,ale určitě odborně poradí takže si to s Livingspacem a spol dejte znova a dokola vše co už tady bylo řečeno xkrát jakej olej na zimu,jaké plexi od TT, a jestli zvednu GSA1150 ze stojanu když vážím 75kg,prostě vše co už je tady psáno xkrát jenom si to najít.
Nechtěl jsem se k danému tématu už vyjadřovat,ale reakce Livingspace a spol na Koudelku mě nepřipadla moc fér.Koudelko nebud smutnej sedneš si na jarním srazu k nám jsme pohodáři a umíme se bavit i o něčem jiným než stále jestli je lepší vzdadu na GS metzeler nebo anakee,Život není jenom o GS!!!
Souhlasím aby se zde projednávalo vše co se gs týče,ale taková hospoda,nebo pokec nebo i ty Robertovo knedlíky jsou takové zpesření a oživení fóra a vždy si to rád přečtu.
Velice rád si k vám přisednu moc se těším!Rád si poslechnu vše co se děje nebo bude dít a hlavně se smát!
Rešit celý sraz jen moto asi bych měl hlavu jak pátrací balon!
Děkuju Bobe!Jsi jednička na trhu!
V pamě ti mám Bobe tebe a tvé přátele - Livingspacema to mě dost mrzí ABY ČTRNÁCT DNÍ SRÁT NEMOCH
shimanski napsal:
No nevím Roberte, nějak se nemůžu zbavit dojmu, že máš nějaký komplex... asi méněcennosti...
Kdybys místo toho nesmyslného tlachání radši sednul na moto a jel si provětrat hlavu, udělal bys lépe a možná bys tady nepsal takový hovadiny...
Ale proti gustu...
edit: měl jsem spíše asi napsat komplex nadřazenosti - já mám BMW a kdo je víc...
No tak Roberte, nevím nač to tak hrotit... taky momentálně nemám BMW , ale jednou si ho snad pořídím jako druhou motorku na cestování... ale jsem tu rád a dozvím se tu spoustu zajímavých věcí, které se mi budou hodit. A až se sejdeme na akcích typu Motoráj rallye nebo XL rallye, tak si snad pomůžeme v blátě navzájem, jedno kdo co sedlá, nebo snad ne? Možná Ty ne, ale já to tak mám... ;-)
Ale pokud chceš všechny, co tu tvoji báječnou motorku nemají odsud vyštvat, tak je to nakonec Tvoje věc.
Taky ti rád pomůžu v blátě jestli ale nejsi jen velosipéd teoretik jak se mě zdálo.
Mužeš jí s fleku dělat do Autec GRUPU BMW stodůlky,takové tam už mají,hihi Nic ve zlém kámo!Jsi taky jeden z nás,ale nemáš to co větčina-BMW,ty ty ty!
Roberte, myslim, že to přeháníš. Já tohle forum teda našel když už sem gs měl, ale na jinym (motoklubbmw) sem taky asi 2 měsíce otravoval než sem bawo koupil. Každej nemá tak tučný konto aby jen tak bez rozmyslu investoval 150, 200 tis. do motorky. A proto se snaží získat informace
hlavně, že je pivo ftlamě
Bob napsal:
Shimanski, největší odborník na GS promluvil,sice žádné nemá,ale určitě odborně poradí takže si to s Livingspacem a spol dejte znova a dokola vše co už tady bylo řečeno xkrát jakej olej na zimu,jaké plexi od TT, a jestli zvednu GSA1150 ze stojanu když vážím 75kg,prostě vše co už je tady psáno xkrát jenom si to najít.
Nechtěl jsem se k danému tématu už vyjadřovat,ale reakce Livingspace a spol na Koudelku mě nepřipadla moc fér.Koudelko nebud smutnej sedneš si na jarním srazu k nám jsme pohodáři a umíme se bavit i o něčem jiným než stále jestli je lepší vzdadu na GS metzeler nebo anakee,Život není jenom o GS!!!
Souhlasím aby se zde projednávalo vše co se gs týče,ale taková hospoda,nebo pokec nebo i ty Robertovo knedlíky jsou takové zpesření a oživení fóra a vždy si to rád přečtu.
Hele Bobe, byl jsem u Tebe teď několikrát, abychom zakopali válečnou sekyru, kterou si Ty vykopal, ale ani jednou jsi na Horkách nebyl a koukám, že to už nemá cenu něco s Tebou urovnávat (i když já to nezačal).
Nikdy jsem tu nic nepsal o BMW GS, tak nevím co to tu pořád meleš o odborníkovi... Jednou jsem se tu do Tebe poprávu opřel, že jsem Ti poslal x odkazů na motorky a neozval ses a tak jsem koupil něco jiného někde jinde a Ty to prostě nemůžeš asi překousnout... Ty jsi mi nabídnul jen Adventuru, pak už nic... A Koudelku neznám a nikdy jsem mu tu nic nepsal, takže vůbec nevím, o co jde...
Ale je mi to celkem fuk, mějte si tu klidně tlupu napomádovanejch týpků v origo hadrech BMW s origo tričkama a zkrátka komplet vším od BMW když se Vám to tak líbí... myslím, že jsi jen velkej pozér, co má vše nej, ale motorku se bojí ušpinit... stejně tak toho tvého Jeepa...
V terénu Tě stejně nepotkám, takže je mi to vlastně uplně jedno.
Zůstaň si tu bohem i s Tvými věrnými nohsledy, já nikomu pochlebovat nemusím a ani nebudu, to není můj styl...
Motorky vozíš sice pěkné, ale jen o tom to bohužel není, pokud člověk nemá charakter...
Tímto končím tuto debatu a nehodlám se ji nadále účastnit.
tečka.
P.S.: možná, že je to dobře, že jsem si to BMW nekoupil, neboť asi něco pravdy o náfucích na BMW bude... omlouvám se všem, kteří do této kategorie nespadají: TomeTT, Miloši, Cycli, Vorle, a zkrátka všichni normální lidi, kteří tím že sedlají BMW nemají pocit, že jsou něco víc než ostatní.
KTM 1190 Adventure R
Koudelka napsal:
Taky ti rád pomůžu v blátě jestli ale nejsi jen velosipéd teoretik jak se mě zdálo.
Mužeš jí s fleku dělat do Autec GRUPU BMW stodůlky,takové tam už mají,hihi Nic ve zlém kámo!Jsi taky jeden z nás,ale nemáš to co větčina-BMW,ty ty ty!
Tebe jsem tu nikdy neviděl, nikdy Ti nic nepsal a ani o BMW jsem tu nic nepsal, páč ho nemám...
Nevím co se Ti zdálo nebo nezdálo, ale jestli někdy občas vjedeš s Tvým strojem do terénu (jako že asi málokdy, protože velké BMW na to není moc stavěné ), tak si vem hodně strhávaček na brýle, bo moje Káťa Ti tam nadělí něco bláta, teda jen chvilku, pak už ji neuvidíš...
Takže jestli máš tu odvahu, přijeď s námi pojezdit do louží a bláta v Ralsku...
A nejsem jeden z Vás, bo mi vůbec nevadí, že nemám BMW, sice jsem ho chtěl, ale lidé jaky Ty a Bob mne od toho úspěšně odrazují. Je mi totiž úplně jedno, kdo na čem jezdí, jakého je vyznání nebo barvy pleti, chápeš?! Pro mne je důležité, jaký je to člověk...
Tímto bych to asi ukončil.
Omlouvám se adminům a všem slušným lidem, které jsem tímto "zasíráním" nějak pohoršil, již se to nestane.
Good luck...
KTM 1190 Adventure R
becka napsal:
Roberte, myslim, že to přeháníš. Já tohle forum teda našel když už sem gs měl, ale na jinym (motoklubbmw) sem taky asi 2 měsíce otravoval než sem bawo koupil. Každej nemá tak tučný konto aby jen tak bez rozmyslu investoval 150, 200 tis. do motorky. A proto se snaží získat informace
BLBOST.......... neakceptuješ argumenty a plácáš blbosti o nakupování motorek. Na to ti nemám co rozumného napsat.
Upravil Robert dne 11.11.2008 15:21
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Hele Bobe, byl jsem u Tebe teď několikrát, abychom zakopali válečnou sekyru, kterou si Ty vykopal, ale ani jednou jsi na Horkách nebyl a koukám, že to už nemá cenu něco s Tebou urovnávat (i když já to nezačal).
Nikdy jsem tu nic nepsal o BMW GS, tak nevím co to tu pořád meleš o odborníkovi... Jednou jsem se tu do Tebe poprávu opřel, že jsem Ti poslal x odkazů na motorky a neozval ses a tak jsem koupil něco jiného někde jinde a Ty to prostě nemůžeš asi překousnout... Ty jsi mi nabídnul jen Adventuru, pak už nic... A Koudelku neznám a nikdy jsem mu tu nic nepsal, takže vůbec nevím, o co jde...
Ale je mi to celkem fuk, mějte si tu klidně tlupu napomádovanejch týpků v origo hadrech BMW s origo tričkama a zkrátka komplet vším od BMW když se Vám to tak líbí... myslím, že jsi jen velkej pozér, co má vše nej, ale motorku se bojí ušpinit... stejně tak toho tvého Jeepa...
V terénu Tě stejně nepotkám, takže je mi to vlastně uplně jedno.
Zůstaň si tu bohem i s Tvými věrnými nohsledy, já nikomu pochlebovat nemusím a ani nebudu, to není můj styl...
Motorky vozíš sice pěkné, ale jen o tom to bohužel není, pokud člověk nemá charakter...
Tímto končím tuto debatu a nehodlám se ji nadále účastnit.
tečka.
P.S.: možná, že je to dobře, že jsem si to BMW nekoupil, neboť asi něco pravdy o náfucích na BMW bude... omlouvám se všem, kteří do této kategorie nespadají: TomeTT, Miloši, Cycli, Vorle, a zkrátka všichni normální lidi, kteří tím že sedlají BMW nemají pocit, že jsou něco víc než ostatní.
Shimansky............................
Mám pocit že ty jsi se sem přišel jen hádat ? .?.? .............ale o tom to tu vůbec neni.
Původně to byla jenom diskuze o tom že je tu 1000 přispěvovatelů, motorku má 200 a přes to tlachání který tady propuklo to už ani moc o motorkách neni.
Takže návrh zněl omezit krafání NEMOTORKÁŘÚ aby web plnil svoji původní funkci.
Udělat nemotorkářům částečné omezení, nebo jim naopak pro určitou rubryku povolit pouze čtení ale nikoli dopisování.
A pokud si u těch hadrů BMW tak je mám taky, ale ne protože maj našitý logo ale protože mám ve skříni další dva kousky a oproti těm BMW nejsou bohužel plnohodnotně použitelný. Ovšem ale ani BMW neni do nebe sahající kvalita. Dneska to všechno šijou v Číně a je to jenom o tom kdo to líp navrhne. Na bundě Rallye PRO 2 mám po roce používání již 2 závady a půjdu jí reklamovat, ale pořád představuje to lepší ( nejfunkčnější ) co si můžeš oblíknout a zase si vemu tu samou.
Pokud chceš někoho urážet tak na to ani neodpovídej. Všechno jde řešit i bez nadávání a v tomdle horkém vláknu se to zatim dařilo.
To bahno o kterym si tady někomu psal si klidně nech na vlastnim dvorečku a napomádovat se u toho můžeš taky.
Upravil Robert dne 11.11.2008 16:00
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
A na tohle jsou dobry ty srazy. Tam totiz clovek zjisti,ze lidi co mu na webu nesedej,tak nejsou tak hrozny a naopak lidi co mu sedej,tak treba nejsou spatny,ale nema si s nima co rict.Ja jsem treba uplne z jineho testa nez Bob,znackovy vjeci spis ze zasady nenosim jako on je nosi,nemam zvlast motorku na silnici a zvlast do terenu,nechrapu s tolika babama jako Emilio atd.Presto s Bobem,Emiliem,Robertem a dalsima prazakama vzdy rad posedim a zatim me nezklamali.Ono hodnotit lidi podle par prispevku nebo jejich financnich moznosti atd je blbost.Krome toho jsem poznal dalsi lidi,treba u me na srazu,napr.Becka,Tomas 77,brnak Jim,Vacis,Karlos,Petr Proch,Batman a dalsi.Ty jsou jini nez prazaci,k jejich stylu zivota mam bliz,ale neni problem aby jsme sedeli vsichni pohromade.Tak se tady tema prispevkama prestante provokovat,ukvapene reagovat a psat keci z nudy.Aby se za rok nemuseli delat srazi zvlast pro priznivce tech a zvlast pro priznivce jinejch.To je proste blbost a pouze na srazu a u piva poznate kdo vam sedi a kdo ne!Tak tady ty hadky drzte v nejakejch mezich,at vas pak nemrzi,ze uz si s nekym k tomu stolu nemuzete sednout.I kdyz neni zas tak hroznej jak jste si podle par prispevku mysleli!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
shimanski napsal:
A nejsem jeden z Vás, bo mi vůbec nevadí, že nemám BMW, sice jsem ho chtěl, ale lidé jaky Ty a Bob mne od toho úspěšně odrazují. Je mi totiž úplně jedno, kdo na čem jezdí, jakého je vyznání nebo barvy pleti, chápeš?! Pro mne je důležité, jaký je to člověk...
Tímto bych to asi ukončil.
Omlouvám se adminům a všem slušným lidem, které jsem tímto "zasíráním" nějak pohoršil, již se to nestane.
Good luck...
klid.. Bobovi nevadi na cem jezdis, mne taky ne...
hadate se zbytecne, pokud chcete hledat co vas/nas rozdeluje... urcite neco najdete.
Ja osobne jsem rad, ze sem nepise jen bawori monokultura..
-
jinak dneska jsem se odvazil s mojima sjetyma Anakee do vypustenyho rybnika (fakt!!) a jsem umazanej jak vepr, protoze i pres me atleticke telo a nizkou hmostnost tela i stroje jsem zapadnul
17 cm
vevis napsal:
A na tohle jsou dobry ty srazy. Tam totiz clovek zjisti,ze lidi co mu na webu nesedej,tak nejsou tak hrozny a naopak lidi co mu sedej,tak treba nejsou spatny,ale nema si s nima co rict.Ja jsem treba uplne z jineho testa nez Bob,znackovy vjeci spis ze zasady nenosim jako on je nosi,nemam zvlast motorku na silnici a zvlast do terenu,nechrapu s tolika babama jako Emilio atd.Presto s Bobem,Emiliem,Robertem a dalsima prazakama vzdy rad posedim a zatim me nezklamali.Ono hodnotit lidi podle par prispevku nebo jejich financnich moznosti atd je blbost.Krome toho jsem poznal dalsi lidi,treba u me na srazu,napr.Becka,Tomas 77,brnak Jim,Vacis,Karlos,Petr Proch,Batman a dalsi.Ty jsou jini nez prazaci,k jejich stylu zivota mam bliz,ale neni problem aby jsme sedeli vsichni pohromade.Tak se tady tema prispevkama prestante provokovat,ukvapene reagovat a psat keci z nudy.Aby se za rok nemuseli delat srazi zvlast pro priznivce tech a zvlast pro priznivce jinejch.To je proste blbost a pouze na srazu a u piva poznate kdo vam sedi a kdo ne!Tak tady ty hadky drzte v nejakejch mezich,at vas pak nemrzi,ze uz si s nekym k tomu stolu nemuzete sednout.I kdyz neni zas tak hroznej jak jste si podle par prispevku mysleli!
Tak s tím nemůžu nic než souhlasit...
Je fakt, že člověk když je tady neprávem napadenej, tak občas v afektu taky vystřelí, i když by to normálně nenapsal...
Taky nejsem ten typ, který se rád s někým hádá, spíše naopak, ale někdy se to prostě tak semele...
A já jsem se sem Roberte nepřišel určitě hádat, jen mi prostě nepřišlo fér, uzavřít to tady pro hrstku vyvolených a tak jsem se k tomu vyjádřil slušně... toť vše, dokud mne někteří nezačali napadat, ač mne vůbec neznají...
Takže já nejsem v zásadě proti usmiřování, ale do zadku nikomu nepolezu, to zase ne...
Upravil Geralt dne 11.11.2008 17:23
KTM 1190 Adventure R
Robert napsal:
Původně to byla jenom diskuze o tom že je tu 1000 přispěvovatelů, motorku má 200 a přes to tlachání který tady propuklo to už ani moc o motorkách neni.
Takže návrh zněl omezit krafání NEMOTORKÁŘÚ aby web plnil svoji původní funkci.
Udělat nemotorkářům částečné omezení, nebo jim naopak pro určitou rubryku povolit pouze čtení ale nikoli dopisování.
Napred jsem se do tehle diskuze zapojovat nechtel, protoze mi smrdi falesnym elitarstvim, ale kdyz tak vehementne porad opakujes to o "nemotorkarich", kteri zapleveluji forum nesmyslnymi prispevky... Mam pocit, ze kraviny o tom, kdo se kde jak ozral, poblil a jak ma dlouhy pero, sem pisou majitele GS. Nemajitele se nanejvys slusne ptaji na veci, ktere je zajimaji a ktere primo souvisi s motorkama. Mozna by mohli radeji pouzit vyhledavani, ale to je to jedine, co se jim dat vytykat.
Jestli kvalita zdejsiho fora poklesla, je to rozhodne vinou {nekolika malo] majitelu GS, kteri si z puvodne odborneho fora udelali chatroom. Na zaver citace z uvodni stranky BMW GS:
"Vítejte na stránkách "BMW GS Site", které jsou zaměřené na skvělé motorky BMW řady GS. Stránky si kladou za cíl shromáždit informace jak k současným modelům, tak k motocyklům, které se již nevyrábí. Doufám, že se tento cíl časem povede splnit a že zde každý najde vše k těmto motorkám."
Podle tehle definice je naprosto legitimni, kdyz se tady nemajitele GS ptaji na veci souvisejici s GS.
Nikde ani slovo o tom, koho kdo opichal nebo poblil, popripade koho chtel opichat, ale nestihl to, protoze se poblil.
musím přispět svou trochou do mlýna. Moc sem nepíšu, jen potichu čtu příspěvky. Jezdím BMW již přes rok, mám starou, ale dobrou BMW R 1100 GS. Má filosofie není o značkovejch hadrech a příslušenství od TT, protože na to bohužel nemám finance, ale o to víc mě těší, když si nějaký ten doplněk stvořím sám. Byl jsem ve Sv. Jiří a musím říct, že spousta kluků je jen o tom, že mají nové vyleštěné BMW, nové hadry za x,- Kč ale mají to jen proto, že to je in....., ale na silnici se ani pořádně neotočí... Já mám motorku kvůli ježdění a protože duchem BMW žiji. Nemám značkové hadry, ani kufry, ani boty, ale jezdím rád. Jen mně mrzí, že mám ruku v gypsu a nemohl jsem na XLR Rallye. Tím vším chci říct, nekastujte proboha lidi podle toho, zda-li mají BMW, či ne. Možná člověk, který nemá Bramboráka je lepší motorkář na jiné motorce, než mnozí "Baworáci" na BMW a chce si jen číst o našich problémech a akcích.
to Deny,jsem si nechal sadru radsi nasadit az po XLR i kdyz jsem tusil,ze je neco zlomenyho.Mozna stesti,ze jsem ulomil stupacku,protoze ta ruka pri nekolikerem zvedani motorky dostavala hrozne zabrat.
to Cerv,mam pocit,ze jsme kazdy z jineho testa,ale souhlasim s tebou,ze psat sem jak se kdo ozral atd.je blbost.Ja osobne to doufam nepisu,ale obcas to nekdo napise o mne.Bohuzel je to obcas pravda,ale to ,ze to sem nekdo napise,tak za to ja nemuzu.Ale na druhou stranu je to vetsinou ve vlaknech,kde se to da snad i ocekavat.Kdyz to nekdo bude davat mezi technicke veci,tak to nastve i me.Ale to se snad zatim nedeje.
Druha vec je,ze 90% problemu a oprav starsich i soucasnych modelu tady bylo vyreseno.A forum,kde budou jen odkazy na stare diskuse a rady typu Hledej,uz to tu bylo asi nebude moc navstevovany.A myslim,ze i Milos potrebuje nejakou navstevnost a nejaka kliknuti,aby sem nekdo dal reklamu a on to nemusel financovat ze sveho.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak jsem zjistil, že jsem totálně mimo mísu. Začátek Robertova vlákna jsem pochopil jako vtipný a totální protiklad přiblblých příspěvků viz cerv napsal:
... koho kdo opíchal nebo poblil, popřípadě koho chtěl opíchat, ale nestihl to, protože se poblil....
a líbila se mi forma, jak to udělal a zdůraznil včetně obrazové přílohy. Myslel jsem, že jsem pochopil i to, proč chce separovat podobné příspěvky od ostatních (taky mám paní, která umí číst). Místo toho ale se spustila lavina emocí, která tu za ten rok, co jsem tu přihlášený, nemá obdobu...
Možná, že bych to sám za sebe mohl shrnout do třech základních bodů:
1. Držet se témata vlákna. Chápu to tak, že pokud se vlákno jmenuje Top Secret, Čuňačiny, Prasárničky, nebo tak podobně, tak tam nepolezu a když, tak to dělám na vlastní nebezpečí. Když ale hledám něco, co by se mi mohlo hodit, ať už informaci o srazu, cestování a jiné akci, nebo technickém problému, nenajdu tam hovadiny a hnůj...
2. Před tím, než založím nové vlákno s dotazem, dám si pár minut práce s vyhledáváním, jestli se to tu před nedávnem neřešilo.
3. A hlavně, to co napsal Hicks: "hádáte se zbytečně, pokud chcete hledat co vás/nás rozděluje... určitě něco najdete."
Pochopil jsem to prosím dobře, nebo vo co tu komu de???
Upravil radosek dne 11.11.2008 19:05
90% problemu a oprav starsich i soucasnych modelu tady bylo vyreseno.A forum,kde budou jen odkazy na stare diskuse a rady typu Hledej,uz to tu bylo asi nebude moc navstevovany.A myslim,ze i Milos potrebuje nejakou navstevnost a nejaka kliknuti,aby sem nekdo dal reklamu a on to nemusel financovat ze sveho.[/quote]
To je pravda,ale když se tady pořád někdo ptá na ty samý věci dokola,tak co mu máš na to říct? Odpovídat taky pořád dokola?
Proč se nejdřív nepodívá do starších témat a najde si to...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS