Ricardo-cz napsal:
Dobrý den. Koupil jsem od firmy dovezenou R 1200 GS. Prodali mi ji s tachometrem 57000 km. Na diagnostice ABS ukazala 220 000 minut což prý je dle mechanika nájezd v Km. Je tohle v pořádku? Dá se to nějak řešit s tou firmou? Děkuji za podněty a názory.
A co ti diagnostika a mechanik dále řekl? Na osmikile jsem měl digitální tachometr v budíkách, které byly po havárce vyměněny, motor měl skutečný stav. Po diagnostice byla motorka o 30tkm dále. Ale prý už zvládují upravovat vše, hlavně ty velké firmy.
https://www.zonerama.com/rop1
Začal bych bych se smlouvou...co v ní je...pak bych si nechal v BMW podle vinka prověřit historii a pokud se bude zásadně lišit od skutečnosti pokusil bych se domluvit s prodejcem.... držím palce...
Ricardo-cz: nemas na co cekat, jukni do smlouvy, pak zajed do BMW at ti to proveri a pak za prodejcem a nech mu tam masinu, musi reagovat rychle, letos sem uz vracel dve motorky prodejcum
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Ricardo-cz: nemas na co cekat, jukni do smlouvy, pak zajed do BMW at ti to proveri a pak za prodejcem a nech mu tam masinu, musi reagovat rychle, letos sem uz vracel dve motorky prodejcum
a kvůli čemu jí má jako vracet? Že má v diagnostice 200tis motohodin? Údaj, který nic neříká
to snad nemyslíš vážně? Nebo máš více informací než my?