To WRS vypada fakt dobre. Kdyz ja uz se bojim i premejslet, protoze zas neco koupim, zjistim ze to nefunguje jak ma a uz se toho nezbavim Nema to uz nekdo s vyskou postavy 193 cm a vys koupeny a nainstalovany?
Nenasel jsem v tvym profilu odkud jsi. Ja ze Svitav. Myslis, ze by bylo mozny se nekdy domluvit a nekde potkat s motorkama a plexi na par km prehodit, abych si vyzkousel, jak by se to chovalo na moji?
No když by ještě někdo řešil přechod na plexi z 12ky tak já sháním ty plastové držáky plexi z advíka 1150. Klidně vyměním za komplet držáky a plexi z obyčejného gs jen za ty držáky! Už to sháním tak dlouho že to za chvilku půjdu koupit nové..
per aspera ad astra
Dle mého to vypadá dobře. Máš vyřešeno kam umístit navi. Kdyby jste přišli na nějaký držák navigace nad přístroji, tak by to bylo super. Hrozně mne obtěžuje navigace na řídítkách a nic vhodného jsem zatím nenašel a asi ani nenajdu. Chválím, dobrý nápad a provedení
Bongo napsal:
Dle mého to vypadá dobře. Máš vyřešeno kam umístit navi. Kdyby jste přišli na nějaký držák navigace nad přístroji, tak by to bylo super. Hrozně mne obtěžuje navigace na řídítkách a nic vhodného jsem zatím nenašel a asi ani nenajdu. Chválím, dobrý nápad a provedení
Tak to jsme dva, s tou navi na řidítkách... Chystám se vyondit nějakou rampu, která se mi bude líbita a kvuli které nebudu muset převrtávat plexi.
Upravil Kubrt dne 27.04.2015 17:17
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Bongo napsal:
Včera jsem tam dal akorat pouzdro na telefon - mám v něm navigaci. Odpoledne sem dam nejaké fotky .
Bongo napsal:
Včera jsem tam dal akorat pouzdro na telefon - mám v něm navigaci. Odpoledne sem dam nejaké fotky .
Po dvou s pul tisících km plexi funguje perfektně za ty peníze to stálo posílám slibované fotky s držákem.
Pepa GSA přiložený následující obrázek:
Bongo napsal:
Po dvou s pul tisících km plexi funguje perfektně za ty peníze to stálo posílám slibované fotky s držákem.
Jako navigaci používám iPhone 5S s offline GPS aplikací HERE vše fungovalo super .
Pepa GSA přiložený následující obrázek: