geofre napsal:
Mám doma ten ruplej kus, tak můžu poskytnout k oměření a případné výrobě náhrady.
Dík, ale to mě nepomůže. Mám ten svůj ulomenej. Akorát že ten ulomenej kus už jsem nenašel. Raději bych to nahradil originálem a ten svůj bastl si šoupnu do vercajku, kdyby se to ještě někdy po... A jak si psal, dostat to zpátky....kolo a tlumič venku a nakonec místní mechanik s rukama jako děcko to tam dostal. Já bych to tam dával ještěš teď
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já ho právě našel, takže jsem to nechal svařit.
No bohužel, jak už jsem psal, to naprasklo a začalo to povolovat čím dál tím víc. Tak jsem u Červenýho sehnal jetej a ten můj svařenej si nechal do zásoby, či případně jako mustr.
PS: Poprvé jsem se s tím jebal asi dvě hodiny, tak došla moja, že je mě slyšet ku*rvovat z garáže až do bytu, tak prej co je za problém. Drapla táhlo do ruky a než jsem se vrátil z cigára, tak už bylo namontované... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Červajz tam má momentálně prdlajs, odtatní rozebírači taky. Kontakt na poláky jsem někam zasel, na e-bay se neorientuju.....přinejhorším origo nové za raketu. Ale stejně nechápu, proč to prasklo. Ložisko maká krásně, táhlo nebylo přešponované a na lomu není nic, žádnej kaz. Asi únava materiálu.......
Medik přiložený následující obrázek:
[57.08Kb]
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Červajz tam má momentálně prdlajs, odtatní rozebírači taky. Kontakt na poláky jsem někam zasel, na e-bay se neorientuju.....přinejhorším origo nové za raketu. Ale stejně nechápu, proč to prasklo. Ložisko maká krásně, táhlo nebylo přešponované a na lomu není nic, žádnej kaz. Asi únava materiálu.......
Díky, našli jsme i levnější v Germáínii a kolega B2HC4 se uvolil mě to objednat, bo jsem e-bay analfabet.
Tak snad Vánoce na Staromáku dáme
Hoj taky mě praskla páka spojky, vyrobil sem novou. jen dodělat závit a vidličku pro váleček na lanko. Materiál nerez 17040. Práce na 11 hodin. Mám ji hotovou a najeté kolem 2000km, žádná známka únavy, ještě jsem ji odlehčil, když budete potřebovat ozvěte se vyrobím Vám.
vita8 přiložený následující obrázek:
vita8 napsal:
Hoj taky mě praskla páka spojky, vyrobil sem novou. jen dodělat závit a vidličku pro váleček na lanko. Materiál nerez 17040. Práce na 11 hodin. Mám ji hotovou a najeté kolem 2000km, žádná známka únavy, ještě jsem ji odlehčil, když budete potřebovat ozvěte se vyrobím Vám.
Zdar máš ještě možnost vyrobit ? A za jakou cenu ?
Když už to máš zmáknuté, udělej jich víc. Neboj, časem to spolehliově udáš Já měl smůlu, bo sem to ztratil a ani netušil, jak to má bejt dlouhé. Bastlil jsem to na koleně v MNE. Potom sehnal jinou na na e-bay.
Ale je to úzkej profil.
je to kusovka, mám rozdělanou další a ta bude ob týden, možná udělám 2 za týden, podle obsazení drátovky. profil stačí je to pořádný matroš ten nezohneš ani ve svěráku. pokud bude matroš budu je dělat kdo bude chtět. Tato už má majitele.
Upravil vita8 dne 05.10.2018 22:54
Na ty jsem koukal... Jen jsem si říkal, že bych raději koupil pevnější náhradu, než je originální, když by to šlo. Nevím, jak častý to je problém u 1100GS...
BMW R1100GS - '98 - 70000km
Vyhákni lanko a skus jesi ta páka volně chodí...
Jesi ne tak ju musíš sundat vyčistit a promazat lozisko.
Já na svoji cistil ve 180000km při výměně spojky atd...ale chodilo to normálně... Kupredu spatki ni krok...