moc pekna cesta, je to stara cesta s asfaltem ruzneho stupne a misty i sotolina v horni casti https://www.googl...2e!1m0!3e0Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Nějakou 1000 km jsem na Enfieldu najel,ale tady jsem ho nepoznal.
Jinak jsem neviděl žádné tvé nocování na pevnosti.
Máš pěkné fotky a jako asi dobrý fotograf i talent na dobré záběry a oko na to,čeho já jsem si třeba ani nevšiml.Například SKODAPLZEN,to jsem vůbec neregistroval.
Hlavně,že sis to tam užil.
.
PavelDR napsal:
Máš pěkné fotky a jako asi dobrý fotograf i talent na dobré záběry a oko na to,čeho já jsem si třeba ani nevšiml.Například SKODAPLZEN,to jsem vůbec neregistroval.
Tak to je dobrý postřeh a velký zážitek. V Kotoru jsem rychle nakoupil na kotlíkovou večeři a dorazil jsem k pevnosti v lehkém deštíku tak 30 min před setměním. Vedle karavan s německou spz, ale nikdo v něm. V nemoku jsem to okoukl trochu zevnitř, ale čelovka v tom prostoru spíš bludička a v hlavě otazníky jestli je někdo uvnitř atd. navíc divné zvuky asi od větru, co ti mám povídat vyměkl jsem :-) atmoška jak v Hitchcock-kově hororu. Ráno jsem si v klidu prošel tři patra, ale stejně -2 jsem nedal. 1. jsem po deseti metrech v -1 v takové dlouhé mírně zatočené chodbě potkal pár docela velkých pavouků a já je nemusím ani když velcí nejsou a za 2. jsem podcenil to světlo.
Kosmač je zase rujina hroutí se tam stropy a ráno mělo podle předpovědi chcát,tak jsem se okoupal u Svetého Stefanu a vyrazil k Durmitoru, abych to ráno stihl bez deště. Jinak celé to bylo takové o prchání před vodou, plán rozbouraný a potkával jsem lidi prchající z Albánie bo i místní si prý fotili že tolik vody tam dlouho neviděli...
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
PavelDR napsal:
Tak to je dobrý postřeh a velký zážitek. V Kotoru jsem rychle nakoupil na kotlíkovou večeři a dorazil jsem k pevnosti v lehkém deštíku tak 30 min před setměním. Vedle karavan s německou spz, ale nikdo v něm. V nemoku jsem to okoukl trochu zevnitř, ale čelovka v tom prostoru spíš bludička a v hlavě otazníky jestli je někdo uvnitř atd. navíc divné zvuky asi od větru, co ti mám povídat vyměkl jsem :-) atmoška jak v Hitchcock-kově hororu. Ráno jsem si v klidu prošel tři patra, ale stejně -2 jsem nedal. 1. jsem po deseti metrech v -1 v takové dlouhé mírně zatočené chodbě potkal pár docela velkých pavouků a já je nemusím ani když velcí nejsou a za 2. jsem podcenil to světlo.
Kosmač je zase rujina hroutí se tam stropy a ráno mělo podle předpovědi chcát,tak jsem se okoupal u Svetého Stefanu a vyrazil k Durmitoru, abych to ráno stihl bez deště. Jinak celé to bylo takové o prchání před vodou, plán rozbouraný a potkával jsem lidi prchající z Albánie bo i místní si prý fotili že tolik vody tam dlouho neviděli...
Jj,letos pršelo hodně celkem všude.Máš,alespoň důvod se tam zase vrátit.Pak ti bude třeba počasí přát.
.
Ahoj, letos se chystáme do Černé Hory. A zpáteční cesta se mi nechce absolvovat přes Chorvatsko. Uvažuju o trajektu do Itálie a Itálií domů. Absolvoval jste někdo cestu trajektem? Potřeboval bych nějaké info, díky.
Upravil CarlosCZ dne 13.03.2017 11:45
Nikdo neabsolvoval trasu trajektem? Hledal jsem trajekty a z Baru do Bari mi to nic nenašlo, jediné co jsem našel bylo Dubrovník-Bari nebo Drač(Durrës)-Bari.
Linka Bar Bari spája Čiena Hora s Taliansko. V súčasnosti pôsobí na na tejto trase iba jedna trajektová spoločnosť, Montenegro Lines. Plavba sa uskutočňuje 5 krát v každom týždeň s dobou plavby približne 9 hodín.
Doba a frekvencia plavby na trase Bar Bari sa môžu líšiť podľa sezóny, takže Vám radíme využiť tie najaktuálnejšie informácie.
Trochu jiná cesta z Durmitoru, google mapy to neberou. 130 km offroudu, dá se jet až do Uvače, ale tam už mi to ani topo mapa nebere. Pak se můžete rozhodnout jestli se pustit na jih na Škodru nebo na sever do Gusinje a odtama na SH20 ALB.
https://mapy.cz/t...t=&rt=F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Trochu jiná cesta z Durmitoru, google mapy to neberou. 130 km offroudu, dá se jet až do Uvače, ale tam už mi to ani topo mapa nebere. Pak se můžete rozhodnout jestli se pustit na jih na Škodru nebo na sever do Gusinje a odtama na SH20 ALB.
A ty to máš projetý?
Jestli jo, tak bych tě poprosil o nějaký realistycký zhodnocení trasy nebo aspoň nejhoršího úseku, protože ani na google mapách z té trasy není jediná fotka (většinou všude bývá aspoň od místňáků...)
Řekněme třeba obtížnost v bodech 1-5 s tím, že 5 je neprůjezdný pro GS. Dík
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Z Baranem až ke stoupání do sedla je asfalt. Dále do sedla je celkem pohodová šotolina. A na druhou stranu to stejný klesání že sedla šotolina dal asfalt až do Kolašinu.
Mi tam byli začátkem července 2012 a v sedle sníh byl tak v tom květnu to bude loterie.
Upravil sloon dne 09.05.2019 14:18
Ale pěkná cesta je o trochu níž M9 Mateševo - Andrijevica ta je asfaltová.
Místňáci po ní jezdí tak by měla být sjízdná.
V Barane je nefunkční letiště přes které vede cesta nás tam tenkrát nasměroval jeden místní že si můžeme vyzkoušet maximálku
Upravil sloon dne 09.05.2019 19:41
zetor - Honzo, jak píše sloon - od Berane kousek asafalt, a pak šotolina která vyústí u sjezdovek u Kolašinu.
Od této fotky dál: https://tonda1200...CN4730.jpg
po tuto fotku: https://tonda1200...CN4742.jpg...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...