Naše základna, cena v sezóně 7 dní - ´350 euro, mimo sez. 200 euro, 2x ložnice, sprchový kout, záchod, vybavená kuchyň, gril, slunečník
jirkastransky přiložený následující obrázek:
jirkastransky napsal:
Naše základna, cena v sezóně 7 dní - ´350 euro, mimo sez. 200 euro, 2x ložnice, sprchový kout, záchod, vybavená kuchyň, gril, slunečník
ta cena je opravdu zajimava. kontakt nahodou nemas?
timto bych chtel toto tema rozvest o dalsi dotaz.
je lepe vyrazet z jednoho bodu do vsech moznych koutu, nebo radeji vyuzit vsemoznych kempu o kterych se docitam ve vasich cestopisech?
a nejake ty kontakty ... ?
Na Corsice jsem byl letos v červenci. Nic jsem předem neřešil, prostě jel a ono to nějak dopadne. Trajekt tam 39,-, zpět 139,-. Moby i Corsica ferries jezděj několikrát denně. V Livornu jsou dva kempy ( na severu a na jihu - podél vody k nim dojedeš ). Jel jsem to jako čundr, kam dojedu, tam budu. Z Bastie na sever a celý západní pobřeží až do Bonifacia a potom středem všechny kaňony a hory, Monte Cinto ze všech stran. Kempů mraky, všude všechno koupíš, i v kempu. Nádherný silnice, hory, koupání ( včetně horský řeky v horách ), hodně karet do foťáku a určitě 14 dní ( méně je málo ). Uvidíš, jak se krásně rozmluvíš korsicky, mě to šlo v kempu ve dvě ráno moc pěkně.
V dnešní době bych na přímý nákup moc nespoléhal, pokud to není nutný z důvodu nejistoty toho, kdy dorazíš... Obzvlášť v Itálii. Ale tam si nemůžeš být jistej odjezdem, ani když budeš mít lístek v ruce.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
strndy napsal:
Ahoj borci,
5.6.2025 se chceme nalodit v Livornu .
Je třeba objednávat trajekt dopředu, nebo v klidu v přístavu.
4 hlavy 4 stroje.
Diky moc
Rosťa
My jsme kupovali lístky dopředu. Do přístavu jsme dorazili podvečerem, v klidu se nalodili a v kajutě vyspali. A odplouvali jsme až ráno. Nemuseli jsme tedy hledat kemp, nebo penzión.
Ahoj, za mě koupit dopředu. Zkusenost z 3.5.2025 - dva dny pred nalodenim byl listek na netu za 171 € ( 1 osoba/ 1 motorka ). Cena se uz nezměnila. Slovák ale koupil v pristavu u kasy za 138 €. Mel ale stesti - bylo docela plno na trajektu. Nasledne jeste cesta na Sardini. Z Bonifacia na Sardinii jezdi maly trajekt zatim s mensi frekvenci - den jsme čekali na volna mista. Zpět z Olbie do Livorna tyden pred nalodenim cena směšná - 45 € bez kajuty. Mění se to ale asi kazdy den....