rak72 napsal:
svoji dobrou službu udělá nepromok z pracovních oděvů. Pravda není tak cool. Je to nouzové řešení, ale zůstaneš suchý.
To tady ani nepiš, nebo Tě místní chytráci a páni " veVšemAvšechnoBožíHlavněKdyžJeToDrahý" nejlepší, utlučou kecama...
Já v nemoku z prac. potřeb jezdím už fakt dlouho a vždy suchej... pořizovací cena cca 300,-
A je lepší pořizovat fakt dvoudílnej.
Přestane pršet, bundu sundáš, kalhoty necháš, aby jsi nebyl mokrej a zasviněnej od silnice
ty vogo ty tak utrácíš za nemoky. Já má z pracovních oděvů za 170 Kč už 4 roky
Jo, 300,- jsem asi prestrelil naposledy jsem platil asi 250,- Vsechno se zdrazuje
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jinak - máme prodejnu kam jezdí převážně motorkáři. Velmi často na motorce a dost často i v dešti. Věřte, že je sakra poznat, když někdo jede hodinu nebo i víc v gumovým nepromoku - možná je v suchu ale ten smrad někdy je tak šílenej..
Každopádně nevěřím, že kdokoliv (asi s vyjímkou anorektiků) vydrží v neprodyšném gumovém oblečku bez toho, aniž by se potil. A pokud se potí, tak ten pot se nevypaří ale někde bude a tam kde bude, tam to bude mokrý a bude to smrdět - což se taky v reálu děje. Jinak třeba laminátový dvoudílný nepromok z armyshopu už taky nevyjde na 250Kč ale na desetinásobek.
Kubrt: Jinak igelitová pláštěnka vyjde na 20Kč s DPH a za ty prachy to je taky skvělý nákup a udělá parády - navíc je to průhledné a vynikne barva oblečení, které má člověk pod ní, což u gumáčů z pracovních oděvů nehrozí. A těch pláštěnek jde za jeden z PO koupit hned deset
Jinak - máme prodejnu kam jezdí převážně motorkáři. Velmi často na motorce a dost často i v dešti. Věřte, že je sakra poznat, když někdo jede hodinu nebo i víc v gumovým nepromoku - možná je v suchu ale ten smrad někdy je tak šílenej..
Každopádně nevěřím, že kdokoliv (asi s vyjímkou anorektiků) vydrží v neprodyšném gumovém oblečku bez toho, aniž by se potil. A pokud se potí, tak ten pot se nevypaří ale někde bude a tam kde bude, tam to bude mokrý a bude to smrdět - což se taky v reálu děje. Jinak třeba laminátový dvoudílný nepromok z armyshopu už taky nevyjde na 250Kč ale na desetinásobek.
Kubrt: Jinak igelitová pláštěnka vyjde na 20Kč s DPH a za ty prachy to je taky skvělý nákup a udělá parády - navíc je to průhledné a vynikne barva oblečení, které má člověk pod ní, což u gumáčů z pracovních oděvů nehrozí. A těch pláštěnek jde za jeden z PO koupit hned deset
Taky reseni
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Driv jsem mel takovou tu klasiku gumovou ale jak pise tom clovek se v tom hrozne potil takze sice jsem nebyl od deste mokrej zato ve vlastni stave vykoupanej
Ted mam druhym rokem nemoky od Diffi a max spokojenost.vyzkouseno pri presunu 8hodin deste na prestavky tankovat pit curat jist a krom krku a u ruk jsem byl suchej takze za me doporucuju
Já jsem teď v Rumunsku párkrát zmokl. Nepočítám takové ty půlhodinové deštíky, to Rallye 3 uschne sama. Do deště mám ICON : http://www.bonmot...aterproof/ 5 hodin v dešti bez problémů. Žádné zapaření, nic. Doporučuji.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Vlastimil - vzpomínám na tento stroj se slzou v oku.....Tisíce kilometrů cestou necestou, bez problémů.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."