Jako,že to tady budu mít zítra dopoledne?
Zkusím to koupit zítra v Bernu v Polo,pokuď to budou mít skladem.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Nemá někdo zkušenosti s C3basic vz. Evoline3 popř novince 2016 Evo-One? ta má bradový deflektor (je sklopný aby se dala brada otočit dozadu)
Jde mě o hluk pohodlí. Co jsem četl tak do evoline táhlo od brady. Moje C2 přesluhoje a C3Pro za 16000kč je už moc.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Je ještě jedna helma ve stejné cenové rovině a co se týče atestů podobná a to je Shoei Neotec. http://www.gspark...ei/neotec/
Já ho koupil, protože mi C3 dobře neseděla. Evoline 3 mi přišla taková tvrdá, nepohodlná. Všechny 3 tyto helmy jsem si na pár hodin půjčil (nové, na prodejně za složení zálohy) a Neotec mi byl nejpohodlnější.
Kamarád měl teď drobnou nehodu, podjela mu motorka a spadnul na bok, nic zásadního, ale s Evoline3 křápnul hlavou a rozbila se mu ta ližina s čepem. A to spadnu z nízký Shadow. Když si vezmu, co vydržela moje Neotec helma, tak Evoline moc "držák" není. Ale abych nebyl nařknut z negatinví reklamy, jen můj názor.
Na Neotec nedám dopusit, koupil jsem jí i ženě a je spokojená.
Upravil kchrz dne 17.08.2016 11:22
kchrz napsal:
Je ještě jedna helma ve stejné cenové rovině a co se týče atestů podobná a to je Shoei Neotec. http://www.gspark...ei/neotec/
Já ho koupil, protože mi C3 dobře neseděla. Evoline 3 mi přišla taková tvrdá, nepohodlná. Všechny 3 tyto helmy jsem si na pár hodin půjčil (nové, na prodejně za složení zálohy) a Neotec mi byl nejpohodlnější.
Kamarád měl teď drobnou nehodu, podjela mu motorka a spadnul na bok, nic zásadního, ale s Evoline3 křápnul hlavou a rozbila se mu ta ližina s čepem. A to spadnu z nízký Shadow. Když si vezmu, co vydržela moje Neotec helma, tak Evoline moc "držák" není. Ale abych nebyl nařknut z negatinví reklamy, jen můj názor.
Na Neotec nedám dopusit, koupil jsem jí i ženě a je spokojená.
a je homologovaná pro jízdu jako jet?
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Ahoj tak já měl na Varaderu Shark Evoline a max. spokojenost
Tichounká a nefučelo do ní ......nechápal jsem lidi kteří si na tu helmu stěžujou
Co do kvlity jsem si nemohl na Sharka stěžovat - najezdil jsem s ní 15 tis km
Pak jsem pořídíl GSA 1200 a zjistil jsem že ta helma je na bramboře nepoužitelná !!!!
Neskutečně hlučná a fučelo přímo do očí !!!!!
Koupil jsem SHOEI NEOTEC a maximální spokojenost
zkoušel jsem i C3 pro ale ta mi neseděla .....
Shoei Neotec homologaci JET nemá
Upravil GSA Petr dne 17.08.2016 17:42
Jinak Shark EVO ONE je mnohem menší a neměl jsem místo před pusou na kecátko ...
Taky mají problém a opravují se na svolávačce - tuším že drnčí vetilace
Nori napsal:
Jako,že to tady budu mít zítra dopoledne?
Zkusím to koupit zítra v Bernu v Polo,pokuď to budou mít skladem.
Takže vyřešeno v Polo v Bernu.Cena 17 franků,jako bonus i montáž (klíč torx 10).Snad na dlouho bude klid.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.