Jara Cimrman napsal:
A je nějaká možnost jak upravit bohatost směsi, nebo upravit řídící jednotku. Docela mě to vadí až s-re. J.C.
Myslim si,ze leda nejakym chipem, nebo klemou v pojistkovce. A jeli chuda smes, nemuze byt treba v haji lambda? A moto jede v nouzovem rezimu?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hobza napsal:
Tak vaše svíčky a palivo k drčení: palivo nepomohlo a tak jsem sundal nádrž a zjistil, že mám na 1150 adv uklepaný levý padák ve dvou úchytech, nechal to svařit a už nedrnčí
No vidíš, měl ses zeptat a popsat přesně závadu, taky už mi prasknul padák a chvíli jsem bádal co by to mohlo být, ale to je jiný zvuk než co je tu popisováno, drnčel mi v jakékoliv rychlosti, ať jsem zrychloval rychle nebo pomalu, prostě vždycky krátce zarezonoval mezi 3300 a 3600 otáčkami. PS: Nakonec přišla nezaujatá a nezatížená Drákula a řekla - to vypadá že Ti prasknul padák nebo co... Hmmm.
Tak jsem při ježdění v chladném počasí zjistil následující. Motorka dokud je studená tak jede i bez sytiče naprosto v pohodě bez jakéhokoli škubnutí a změna nastane až když se ohřeje na provozní teplotu, pak se vrátí do starých kolejí. Co si o tom mám myslet, prostě si asi žije svým životem. J.C.