No ještě by to chtělo tu spotřebu testnout klasicky -tankování podělit stovkami km- aby se třeba nestalo že motorka žere normálně a je špatný ten průtokoměr či co to tam sleduje množství spotř. paliva
kdybych mel 5,1 tak bych to beresil navic jestli za to tahas , ale me ta spotreba vylitla pri stejne jizde stejnych gumach atd. pokdu si presel se silnicnich na hruvsi gumy ta spotreba bude trocha vyssi
kim napsal:
No ještě by to chtělo tu spotřebu testnout klasicky -tankování podělit stovkami km- aby se třeba nestalo že motorka žere normálně a je špatný ten průtokoměr či co to tam sleduje množství spotř. paliva
ja to mam zmereno me to sedi , dneska doslo ciudlo teploty nasavanyho vzduchyu vymenim a uvidim
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
nazdar tak poslusne hlasim , ze porucha ai vyresena, vymenil jsem teplotni cidlo nasavanyho vzduchu a spotreba vyrazne poklesla a ustalial se na 5.3, ALE podotykkam, ze zatim ujeto pouze cca 40km na referencni ceste a behem testu me zarazila jedna vec jednou se stalůo ze pri rozjezdu kdy uz jsem tam mel dvojku a vic sme zabral preradil na trojku opet vic zabral za plyn skocilo na displeji 14.7 nasledne 18.9 a pak po 3 vterinach 7.2 takovy cisla sme vzivote na displeji nevidel
Upravil schrek dne 21.07.2015 15:25
Čeština můj koníček
Tak vcera mensi vejlet cca 50km a spotreba 4,5 bylo to po okrskach zadna dalnice. Sem tedy spokojenej jeste uvidim jak se projevi na ceste kolem CR v prvnim tejdnu v srpnu.
Čeština můj koníček