madmike83 napsal:
To jsi si udelal dekarbonizaci sam pred vymenou oleje?
Nevím, kam míříš, ale odpovím... už jsem to nevydržel a v půli sezóny se rozhodl udělat dekarbonizaci úplně sám. Mám docela slušné vybavení a pěknou dílnu. Méně zkušeným to rozhodně nedoporučuji, protože je to fakt moc náročná a složitá práce!!! Já sám bych to už NIKDY nikomu nedělal ani za zlaté prase! Může se toho totiž, špatnou prací, moc pokazit! Naštěstí jsem měl štěstí a vše dopadlo dobře! SNAD ! Jeden nikdy neví?!
Upravil liborGS dne 22.07.2015 18:13
>>liborGS : docela by mě zajímalo co takové dekarobonizace obnáší ???,, již jsem tu někde slyšel že pomohli nové kabely ke svíčce, seřízení ventilů, komprese, bohatosti směsi --
Dnes jsem zrovna zkoušel kamarádovo GS 1150 2003, do 4000t.otáček (tedy na 6 do 120km/h) je to OK .. ale pak už se mi to nelíbí čím výše tím hůře, bojím se že se to rozpadne
Upravil andybross dne 02.08.2015 21:01
No že by se to rozpadlo se bát nemusíš, ale pohodlný to samozřejmě není
Za mě je GSA super univerzální motorka, ale dálnice jsou jen za trest. Co se týká poskládání se, důležitý je jak máš dlouhý nohy a jak tělo. Já mám cca 193 cm a mám sedlo od Bagsteru (hlavně pro spolujezdce podstatně lepší než origo lavice) mírně zvýšený. Na zem dosáhnu tak akorát. Mám totiž krátký nohy, o to mám delší tělo, takže jsem zatím nenašel dostatečně velký plexi na to, aby mi turbulence nelámaly hlavu (což je taky horší při vyšších rychlostech).
Čili je to individuální a nejlepší bys měl si oboje projet.
Ale ve 2 to na GSA chce fakt jiný sedlo
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
[quote]andybross napsal:
ahoj kluci díky za postřehy !!!
>>liborGS : docela by mě zajímalo co takové dekarobonizace obnáší ???,, již jsem tu někde slyšel že pomohli nové kabely ke svíčce, seřízení ventilů, komprese, bohatosti směsi --
plánuji změnu, rád bych motorku na které budeme moci pohodlně cestovat s mou drahou polovičkou, zvažuji GSA versus Varadero ..
jaké máte zkušenosti s cestováním ve dvou ?
půjčil jsem si kamarádovu 1150 , bohužel jsme po cca 200 km měli pocit že jsme dost rozvibrovaný
včera jsem seděl na GSA .. ta nádrž je nějaká široká ! ?, mám dlouhé nohy a tak si nejsem jist že se mi tam pohodlně vejdou ,, mám 194 cm
lze na GSA snížit stupačky ?
DÍKY
mam 195cm a na ziadnej motorke sa mi nesedelo lepsie ako na R 1150GSA (ever !! )
ma najlepsie seriove sedlo, stupacky sa myslim daju o 2cm znizit
ak ak sa s tym nechystas do terenu tak myslim si ze lepsia volba bude pre teba varadero... jeden Cech sa raz na nejakom fore vyjadril o Varadere ze je to taky GoldWing light a myslim ze mal pravdu
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
p.s. liborGS mna by tiez silno zaujimalo ako si dekarbonizoval pane
Na to by mohl fundovaně odpovědět jen někdo opravdu zkušený...například skvělý "Tonda", nebo "servisák". Já mohu dát jen pár informací a hlavně doporučení, aby jste to nechali na odborníky.